2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar 24.hafta iznine ayrılmak için dün doktora gittim. Muayenede bebeğin suyu sınırda, fazla dedi. Ailede şeker hastası var mı diye sordu. Annem şeker hastası diyince kan tahlili istedi. Daha sonra 50 ml şeker yüklemesi yaptı. Sonuç yüksek çıktı. Yarın yine gidip bu defa 75 ml le yapacak. Moralim çok bozuldu. Bu durumda şekerli şeyler hiç mi yememeliyim? Doktorla da konuşamadık henüz. Üstüne birde grip oldum dünden beri her tarafım kırılıyo sanki.

İyi bildiğim kadarıyla hareketli felan karnimda club havası oluyor bazen Uraz kankim nasıl bu arada kayınvalide ismimizi değiştirmenizi istiyor begenmemismis
Araya girmiş gibi olcam da ona neymiş İsim önerisinde bulundu mu şunu koyun diye? Bide ayıp ya oğluna diyip seni ikna ettirmeye çalışması karı koca arasına girmek bence

Diyet veriyolar diyolar ama o diyet nasıl bilemiyorum ama sadece tatlı şeylerde şeker yok diye biliyorum başka gıdalarda da olabiliyor. Sanırım 75 liğe göre bi beslenme düzeni önerir

Kızlar şimdi doktordan çıktım doktor covid testi yaptır dedi covid testim pozitif çıksa ne olcak acaba sonuçta gebeyim ya ilaç mi vercek ne yapcak
Sonucun negatif çıkar umarım canım bol bol sıvı almaya çalış mandalina zamanı şimdi ondan yiyebilirsin çok geçmiş olsun ❤

Araya girmiş gibi olcam da ona neymiş İsim önerisinde bulundu mu şunu koyun diye? Bide ayıp ya oğluna diyip seni ikna ettirmeye çalışması karı koca arasına girmek bence
Ya oğlu da fena asıl ilk isteyen ve beni ikna eden kendisiydi sanki asıl isteyen ve bastıran benmisim gibi kenara çekilmiş aman bana bişey olmasın diye topu bana atmis isim önerisi de vermiş ama benim seveceğim isimler değil yapacak bişey yok

Geçmiş olsun canım. Doktorun sana detaylıca anlatır beslenme olayını. Duruma göre iğne veriliyor. Diyet de sadece rafine şeker olayı değil sanırım karbonhidrata da dikkat etmek gerekiyor. Glisemik indeksi yüksek besinlerden kaçınılıyor. Hiç üzülme çoğu kişi yaşıyor bu gebelik şekerini

Boşa demiyor başka isim koyun diye kafasında var bi isim onu istiyor eşiniz deseymiş ben beğendim ben istedim diye keşke size topu atmış o kötü olmuş

Aslında bu ara çikolata tatlı vs.çok tükettim. Bunun dışında da yemeklerle pek aram yok ama en baştan beri meyve çok yiyorum. Galiba meyvelerde de şeker oranı yüksek. İnşallah kötü bir şey çıkmaz yarın

Kızlar bende de bu ara yeni güncelleme asitli içecekler.. allahım resmen imtihan normalde kola falan içmem hiç dün lıkır lıkır ya eşim elimden zor aldı asitim eksildi ver şunu diye devam ettim var mı başka bu güncelleme gelen

Cok gecmis olsun canim , doktor soyler neler yemen gerektigini . Insallah bir sıkınti cikmaz. Izne ayrilman iyi olmus . Sivi cok fazla olursa sividan aliyorlar diye duymustum. Ama doktor ile ayrintili konus, aklindaki sorulari sor. Sonra kafanda buyutmezsin. Dikkat edersin , d3vamli ölcersin sekerini

Canım odan geldi mi senin? Kurdunuz mu, hiç foto göremedim meraklıyım
11 inden beri ceva lojistikte sürünüyor aşkım
eşimin beynini yiye yiye odayı boşalttırdım şimdi o benim beynimi yiyo gelmedi acele ettirdin diye merakla bekliyorum ne zaman keyifleri gelecek ve getirecekler çünkü firma istanbuldaydı bizim evde ist türkiyeyi dolaşıp öyle gelecek heralde

Canım bildiğim kadarıyla, katı bir diyet listesi veriyorlar bu durumda. Yediğine içtiğine dikkat ederek, kontrol altında tutabiliyorsun. Sırf şekerli şeyler değil, şeker içeren beyaz ekmek, pilav, patates vs de yasaklı oluyor. Cok emin değilim ama yine de, bana da cumartesi yapılacak şeker yüklemesi. Yüksek cıkınca sağlıklı bir beslenme planıyla, kontrol altına alıyorlar ama. Hiç kötü bir şey düşünme, doktorun en iyisini yönlendirecektir

Ahahaha ben de biraz beynini yedim, cumartesi odayı boşalttı, pazar günü de badana boya yapıldı. Bebek odası şu anda bomboş ve tertemiz nası rahatladım sıra mobilya alımına geldi

Kızlar reflü yatağı aldım Sleepy hepsi burada da 2. Si 1 TL idi bir paketini 1 no bir paketini de 2 no aldım umarım pişik falan yapmaz yorumları da gayet iyidi

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-16-12-24-57-570_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2021-11-16-12-25-01-797_com.pozitron.hepsiburada.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 54
Ahahaha ben de biraz beynini yedim, cumartesi odayı boşalttı, pazar günü de badana boya yapıldı. Bebek odası şu anda bomboş ve tertemiz nası rahatladım sıra mobilya alımına geldi
ayy çok heyecanlıı nası lbişey bakıyosuun
gelse kursa bin yılda da yerleştirsem valla hemen foto atarım buraya gelince

Kızlar reflü yatağı aldım Sleepy hepsi burada da 2. Si 1 TL idi bir paketini 1 no bir paketini de 2 no aldım umarım pişik falan yapmaz yorumları da gayet iyidi
1 no prematüre içinmiş 2 ve 3 numara alsaydın kuzuu
primanın 1 nosu ve sleepy 2 nosu aynıymış
öyle almıştım da burda aydınlattılar öyle iptal edip tekrar aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…