2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde oğluşun ismine herkes müdahale ediyor Rüzgar da herkes tamam ama Gece diye isimmi olurmuş falan diyorlar. Annemde Gece olmaz diyor kv de be oyle Gece diye isimmi olur dedi susturdum ikisinide annem bisey demiyor ama kv her firsatta Rüzgar ve soyismimizi söylüyor bende her seferinde Gece yi unutma kimliğinde gecede yazacak diyorum ama sinir oluyorum ya

Nefret ediyorum şöyle herkese özellikle de kendilerine ait olmayan seylere karismalarina ya. Bende de isim olmasa da bi cok konuda karisma oluyor kv den. Sen iki tane buyutmussun hakkini kullandin yeter herkes kendi cocugunu buyutecek diyorum. Bu neymis arkadas ya. Cok hosuna gidiyorsa dogursaydin hepsine gonlunce baksaydin. Üstümüzden bi cekseler su dillerini ya

1 no prematüre içinmiş 2 ve 3 numara alsaydın kuzuu
primanın 1 nosu ve sleepy 2 nosu aynıymış
öyle almıştım da burda aydınlattılar öyle iptal edip tekrar aldım
Aaa aşkım 1 no 2-5 kg arası yazıyordu ondan 1 no da alayım dedim. Şimdi 2 no 1 pk 3 no 1 pk mi alayım kafam karıştı

Var kardeşim var. Benim de içim yanıyor. Kocama eve birdaha Cola Uludağ vs. Alma dedim. Baktim olmuyor hepsini döktüm içmemek için.

İyi demişsin siz beğenmişsiniz seçmişsiniz onlara ne anlamıyorum

Var kardeşim var. Benim de içim yanıyor. Kocama eve birdaha Cola Uludağ vs. Alma dedim. Baktim olmuyor hepsini döktüm içmemek için.
sendeki iradenin tırnağı bende olsa keşke ya heralde şu an döksem döktüğüm yeri yalarım ajklsdah tövbe yarabbim ya bakıcam şimdi netten hamilelikte asit içme isteği diye belki cidden bişeyimiz eksiktir

Isim konusunda anne baba karar vermeli. Ama birseyi asla unutmayalim bizim yaptığımız seçim ile evlatlarımız büyüyecekler. Okula gidecekler. Çocuklar çok acımasız oluyor. Ben en çok çocuğumla dalga geçen olur mu diye korkuyorum. Psikolojisi zarar alır mı? Kendine olan güveni falan çok düşünüyorum.
O yüzden isim seçerken cok dikkatli olmak lazım. Herzaman bizim sevimli bebislerimiz kalmayacaklar.

İnşallah canım ama sayfaları okuyunca korktum biraz. Yarın ki sonuca göre süreç ilerleyecek

Bol vitamin bol sıvı alım dimi bitkisel çaylar da işe yarar mi
Bitkisel çay içme sakıncalı olabilir bol bol c vitamini al mandalina falan.bol subben korona olduğumda Dr dediği sakın yememezlik yapma ye sürekli demişti bende pek mümkün olmadı su bile çıkıyordu geri.ama sen belkide Corona değilsin bol su çorba atlatırsın.birde pekmezi ısıtıp terayagi atip az bı karabiber içiyordum ben öksürük için.

Bende sabah bulantısı basladi... Iki gunde bir hatırlatıyor kendini

Bebek bezi olarakta baby turcodan baya kisi memnunmus o bez icin ne diyorsunuz ben hala karar veremedim hangi bezi alacağıma.. 20 li 30 lu paketler alip azar azar deniyim diyorum prima pure ile baslasip migros minies e kadar yolu var

O zor biraz ya çekmeyecekler hiçbir zaman en güzeli mesafeli davranmak zaten ayda yılda bir gidiyoruz ona rağmen geri durmuyor

İyi demişsin siz beğenmişsiniz seçmişsiniz onlara ne anlamıyorum
Hamilelikten herhalde normalde hayatta umursamam biri bebeğimle alakalı birsey dediginde zoruma gidiyor o kdar gereksiz yorumlar alıyorum ki sanki başkasına doğuruyorum ben sadece kuluçka makinesiyim gibi hissediyorum

Tabikii en iyi ben bilirim iki ismim var ikiside birbirinden zor birinden kimsede yok diğerindede toplasan 10 tane var iki ismimide çok seviyorum ama hep ikinci ismimi kullandim o yüzden iki isim koyuyorum Gece ismi çok nadir bir isim bense çok beğeniyorum bekarligimdan beri kızım olursa Gece koyacağım ismini diyordum Oglum olacağını duyunca rafa kaldırmıştım ismi ama eşim sen çok istiyordun oglumuza verelim ikinci isim olarak diyince aklıma yattı ileride ister Rüzgar ister Gece ismini kullanır

Hamilelikten herhalde normalde hayatta umursamam biri bebeğimle alakalı birsey dediginde zoruma gidiyor o kdar gereksiz yorumlar alıyorum ki sanki başkasına doğuruyorum ben sadece kuluçka makinesiyim gibi hissediyorum
Ben normalde de alıngan biriyim bu hamilelikte sinir küpüne dönüyorum en ufak lafta bi art niyet arıyorum. Hormonlar tavan şuan belki o etkiliyo diyorum ama karşı tarafında bu kız hamile diye düşünmesi gerekiyor bence

Kızlar bir kaç gündür bel sırt ağrım vardı yorgunluğa bağlı, şimdi kasıklarımda çok ağrı var adet ağrısı gibi, makatıma dogru sancılı bir ağrı sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…