Nefret ediyorum şöyle herkese özellikle de kendilerine ait olmayan seylere karismalarina ya. Bende de isim olmasa da bi cok konuda karisma oluyor kv den. Sen iki tane buyutmussun hakkini kullandin yeter herkes kendi cocugunu buyutecek diyorum. Bu neymis arkadas ya. Cok hosuna gidiyorsa dogursaydin hepsine gonlunce baksaydin. Üstümüzden bi cekseler su dillerini yaBenimde oğluşun ismine herkes müdahale ediyor Rüzgar da herkes tamam ama Gece diye isimmi olurmuş falan diyorlar. Annemde Gece olmaz diyor kv de be oyle Gece diye isimmi olur dedi susturdum ikisinide annem bisey demiyor ama kv her firsatta Rüzgar ve soyismimizi söylüyor bende her seferinde Gece yi unutma kimliğinde gecede yazacak diyorum ama sinir oluyorum ya
Aaa aşkım 1 no 2-5 kg arası yazıyordu ondan 1 no da alayım dedim. Şimdi 2 no 1 pk 3 no 1 pk mi alayım kafam karıştı1 no prematüre içinmiş 2 ve 3 numara alsaydın kuzuu
primanın 1 nosu ve sleepy 2 nosu aynıymış
öyle almıştım da burda aydınlattılar öyle iptal edip tekrar aldım
Var kardeşim var. Benim de içim yanıyor. Kocama eve birdaha Cola Uludağ vs. Alma dedim. Baktim olmuyor hepsini döktüm içmemek için.Kızlar bende de bu ara yeni güncelleme asitli içecekler.. allahım resmen imtihan normalde kola falan içmem hiç dün lıkır lıkır ya eşim elimden zor aldı asitim eksildi ver şunu diye devam ettimvar mı başka bu güncelleme gelen
İyi demişsin siz beğenmişsiniz seçmişsiniz onlara ne anlamıyorumBenimde oğluşun ismine herkes müdahale ediyor Rüzgar da herkes tamam ama Gece diye isimmi olurmuş falan diyorlar. Annemde Gece olmaz diyor kv de be oyle Gece diye isimmi olur dedi susturdum ikisinide annem bisey demiyor ama kv her firsatta Rüzgar ve soyismimizi söylüyor bende her seferinde Gece yi unutma kimliğinde gecede yazacak diyorum ama sinir oluyorum ya
sendeki iradenin tırnağı bende olsa keşke yaVar kardeşim var. Benim de içim yanıyor. Kocama eve birdaha Cola Uludağ vs. Alma dedim. Baktim olmuyor hepsini döktüm içmemek için.
kuş biz burda alanlar ve arkadaş çevremdekilerle 2 ve 3 numara aldık sen bilirsin 2 numara bile mouse kadar falandı küçükAaa aşkım 1 no 2-5 kg arası yazıyordu ondan 1 no da alayım dedim. Şimdi 2 no 1 pk 3 no 1 pk mi alayım kafam karıştı
Isim konusunda anne baba karar vermeli. Ama birseyi asla unutmayalim bizim yaptığımız seçim ile evlatlarımız büyüyecekler. Okula gidecekler. Çocuklar çok acımasız oluyor. Ben en çok çocuğumla dalga geçen olur mu diye korkuyorum. Psikolojisi zarar alır mı? Kendine olan güveni falan çok düşünüyorum.Benimde oğluşun ismine herkes müdahale ediyor Rüzgar da herkes tamam ama Gece diye isimmi olurmuş falan diyorlar. Annemde Gece olmaz diyor kv de be oyle Gece diye isimmi olur dedi susturdum ikisinide annem bisey demiyor ama kv her firsatta Rüzgar ve soyismimizi söylüyor bende her seferinde Gece yi unutma kimliğinde gecede yazacak diyorum ama sinir oluyorum ya
Yorumlarda da diğer bezlere göre bedeni büyük yazıyor kafam karıştı iyicekuş biz burda alanlar ve arkadaş çevremdekilerle 2 ve 3 numara aldık sen bilirsin 2 numara bile mouse kadar falandı küçük
ben enk gelmedim valla öyle yorumlaraYorumlarda da diğer bezlere göre bedeni büyük yazıyor kafam karıştı iyice
2 no da göbek oyuntusu var mı acababen enk gelmedim valla öyle yorumlara2 numara 3-6 kilo zaten 1 numara 2-5 sen bilirsin şekercimm
İnşallah canım ama sayfaları okuyunca korktum biraz. Yarın ki sonuca göre süreç ilerleyecekCanım bildiğim kadarıyla, katı bir diyet listesi veriyorlar bu durumda. Yediğine içtiğine dikkat ederek, kontrol altında tutabiliyorsun. Sırf şekerli şeyler değil, şeker içeren beyaz ekmek, pilav, patates vs de yasaklı oluyor. Cok emin değilim ama yine de, bana da cumartesi yapılacak şeker yüklemesi. Yüksek cıkınca sağlıklı bir beslenme planıyla, kontrol altına alıyorlar ama. Hiç kötü bir şey düşünme, doktorun en iyisini yönlendirecektir
Bitkisel çay içme sakıncalı olabilir bol bol c vitamini al mandalina falan.bol subben korona olduğumda Dr dediği sakın yememezlik yapma ye sürekli demişti bende pek mümkün olmadı su bile çıkıyordu geri.ama sen belkide Corona değilsin bol su çorba atlatırsın.birde pekmezi ısıtıp terayagi atip az bı karabiber içiyordum ben öksürük için.Bol vitamin bol sıvı alım dimi bitkisel çaylar da işe yarar mi
Kızlar bende de bu ara yeni güncelleme asitli içecekler.. allahım resmen imtihan normalde kola falan içmem hiç dün lıkır lıkır ya eşim elimden zor aldı asitim eksildi ver şunu diye devam ettimvar mı başka bu güncelleme gelen
Bunlara istinaden söyledim ben 3290 doğan bebeğine kullanmış kadın
benim bildiğim genelde yorumların 2 numaranın yenidoğana uygun olduğu yönünde, tercih sizin tabii :)Bunlara istinaden söyledim ben 3290 doğan bebeğine kullanmış kadın
Nefret ediyorum şöyle herkese özellikle de kendilerine ait olmayan seylere karismalarina ya. Bende de isim olmasa da bi cok konuda karisma oluyor kv den. Sen iki tane buyutmussun hakkini kullandin yeter herkes kendi cocugunu buyutecek diyorum. Bu neymis arkadas ya. Cok hosuna gidiyorsa dogursaydin hepsine gonlunce baksaydin. Üstümüzden bi cekseler su dillerini ya
Hamilelikten herhalde normalde hayatta umursamam biri bebeğimle alakalı birsey dediginde zoruma gidiyorİyi demişsin siz beğenmişsiniz seçmişsiniz onlara ne anlamıyorum
Isim konusunda anne baba karar vermeli. Ama birseyi asla unutmayalim bizim yaptığımız seçim ile evlatlarımız büyüyecekler. Okula gidecekler. Çocuklar çok acımasız oluyor. Ben en çok çocuğumla dalga geçen olur mu diye korkuyorum. Psikolojisi zarar alır mı? Kendine olan güveni falan çok düşünüyorum.
O yüzden isim seçerken cok dikkatli olmak lazım. Herzaman bizim sevimli bebislerimiz kalmayacaklar.
Ben normalde de alıngan biriyim bu hamilelikte sinir küpüne dönüyorum en ufak lafta bi art niyet arıyorum. Hormonlar tavan şuan belki o etkiliyo diyorum ama karşı tarafında bu kız hamile diye düşünmesi gerekiyor benceHamilelikten herhalde normalde hayatta umursamam biri bebeğimle alakalı birsey dediginde zoruma gidiyoro kdar gereksiz yorumlar alıyorum ki sanki başkasına doğuruyorum ben sadece kuluçka makinesiyim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?