Benım kızlar çok istiyorlardı sanki az kalabalıklar gibi hareketleri dışardan görünüyor onlara gösteriyorum şaşırıyorlar biraz yüzleri değişiyor garip birşey onlara göre sonuçta..Ben 35 de filan hazirliyordum. Bu kez 30 da hazirlamayi dusunuyorum. Bakalim vakit olursa tabibaska kiyafetler alirsan gonder bakayim bende kizlar heyecanli mi ? Benim en kucugu anlamis gibi gelip karnimi öpüp duruyor
Ay kiyamam ben onlaraBenım kızlar çok istiyorlardı sanki az kalabalıklar gibi hareketleri dışardan görünüyor onlara gösteriyorum şaşırıyorlar biraz yüzleri değişiyor garip birşey onlara göre sonuçta..heyecan değilde mutlular alışveriş yaparken onlara aldırıyorum bağ kursunlar diye hem böyle daha kolay oluyor babalarıyla kızlar uğraşıyor
Cok guzel , mısıl mışıl uyusun icinde
Hadi hayırlısı bu sefer iyi biri olsun içine sinsin4 Aralık yeni doktordan randevu aldım hadi bismillah ataşehir medicana yine burcu yılmaz hanege şeker yüklemesini yaptırırım en kötü
size sorarım 1 gün önce ne içmiyoduk ne yemiyoduk bilmem ne cart curt hazırlıklı gideriiim
canım 12 saat öncesine kadar su dahi icmemem gerektiğini söyledi doktorum bana benimde 15 aralıkta4 Aralık yeni doktordan randevu aldım hadi bismillah ataşehir medicana yine burcu yılmaz hanege şeker yüklemesini yaptırırım en kötü
size sorarım 1 gün önce ne içmiyoduk ne yemiyoduk bilmem ne cart curt hazırlıklı gideriiim
Bence bizim makat gelişli diye böyle ağrılar çekiyoruz, üçümğzde de aynı durum var. Benim de özellikle geceleri ve sabah namazında sanki vajinamdan çıkmaya çalışıyor gibi bastırıyor wc girince geçecekmiş gibi Bi his ama geçmiyorAynı ağrıları çok şiddetli yaşıyorum dünden beri akşama doğru başladı kasıklardan vajinaya doğru ayakta duramıyorum bebek makat gelişli ayakları aşağıda diye mi bilmiyorum çok kötü ağrı yaptı hatta uzanıp dönünce de karnım taş gibi kesiliyo bebek aşağıya itiyo sanki kendini sanki aşağıdan ayakları çıkacak gibi dün akşam çok sancılı geçti uyuyana kadar,uyandım ama hala ayaktayken aynı ağrılar oluyor sanki, iş yapamam ki ben böyle ne zaman düzelir bilmiyorum artı bize kabızlık sorunum da var ikisi bir arada kombo oluyo bana bebek dahada sıkışıp aşağıda baskı yapıyor böyle olunca şimdi az hareket ediyor garibim
Ben ferro sanol kullanıyorum hiç ishal yapmadı ama karın ağrısı, kabızlık, dışkıda koyu renk yapıyor. Magnezyum ishal yapabilir bildiğim kadarıyla, tok karna almaya dikkat edin. Aman bol su için vücut susuz kalmasınTetonoz olan yer ağrıdı ama hafifçe hiç etkilemedi diyebilirim azıcık ağrı etrafı hafifçe sisdi geçti birkaç günde..
Sıkıntım vegaferon oldu sağlık ocağının verdiği kan hapı ishal yapıyor herkez bunu kullanıyor mu
Teşekkür ederiz teyzesiiiGule güle kullansın Miniş. Maaşallah pek güzel.
Ben de vegaferon kullanıyorum 17. Haftadan beri ishal olmadım kabız da olmadım rengi koyu oluyor sadece. Magnezyumun fazlası ishal yapıyormuş kullanıyor muydun?Tetonoz olan yer ağrıdı ama hafifçe hiç etkilemedi diyebilirim azıcık ağrı etrafı hafifçe sisdi geçti birkaç günde..
Sıkıntım vegaferon oldu sağlık ocağının verdiği kan hapı ishal yapıyor herkez bunu kullanıyor mu
Canım sen kaç kilo aldın? Çocugun kilosu bizim aldıgımızdan bagımsız gelişiyor herhalde. Ben kiloyu biraz fazla aldım bakalım çocuk kaç kilo çıkacak@gumus82 şeker yüklemesi yapıyoruz simdi ultrasona girdim bebis makat geliş dedigimiz pozisyon da 972 gr. 30 cm olmuş tosuncuk doktor ne yaptin annesi sen diyor 1 haftada önden gidiyormuş tahmini doğum kilosu 3700 3800 diyor
Ay ne güzel ya, keşke hiç sevmesem. Çikolata yerine brokoli yiyerek mutlu olsum. 2 ay sadece tatlıyı keserek 5-6 kg vermiştim. Sen tatlı yemiyosan çok kilo almazsınCanım inanır mısın ben hiç tatlı yemem tatlıyı sevmem çikolataymış şekermiş ıvır zıvırmış ağzıma sürmem sanırım ondan normal çıktı değerlerim
Bende aralık 10 da olcam tetonozu bakalım inşallah ağrı yapmaz :)
Kızlar makat gelişli tam olarak ne oluyor? Normalde baş aşağı mı duruyorlar, hiç bilmiyorumBence bizim makat gelişli diye böyle ağrılar çekiyoruz, üçümğzde de aynı durum var. Benim de özellikle geceleri ve sabah namazında sanki vajinamdan çıkmaya çalışıyor gibi bastırıyor wc girince geçecekmiş gibi Bi his ama geçmiyor
Ben ferro sanol kullanıyorum hiç ishal yapmadı ama karın ağrısı, kabızlık, dışkıda koyu renk yapıyor. Magnezyum ishal yapabilir bildiğim kadarıyla, tok karna almaya dikkat edin. Aman bol su için vücut susuz kalmasın
Canım makat gelişli tam olarak ne demek? Benim bazı ultrasonda kafası aşağıda oluyor, bazı kontrolde kafası yukarda, ayaklar aşağıda veya yatay oluyor. Ayakları aşağıda olunca yer yer hissediyorum, idrar torbama dogru tekme gelince canım acıyor.Bence bizim makat gelişli diye böyle ağrılar çekiyoruz, üçümğzde de aynı durum var. Benim de özellikle geceleri ve sabah namazında sanki vajinamdan çıkmaya çalışıyor gibi bastırıyor wc girince geçecekmiş gibi Bi his ama geçmiyor
Ben ferro sanol kullanıyorum hiç ishal yapmadı ama karın ağrısı, kabızlık, dışkıda koyu renk yapıyor. Magnezyum ishal yapabilir bildiğim kadarıyla, tok karna almaya dikkat edin. Aman bol su için vücut susuz kalmasın
Canım makat gelişli tam olarak ne demek? Benim bazı ultrasonda kafası aşağıda oluyor, bazı kontrolde kafası yukarda, ayaklar aşağıda veya yatay oluyor. Ayakları aşağıda olunca yer yer hissediyorum, idrar torbama dogru tekme gelince canım acıyor.
Ama doktorum bu haftalarda cok sık hareket edip, yer ve pozisyon değiştirebilecegini söyledi. İçerde yerleri henuz geniş olduğundan, dönüp durabiliyorlarmış
Makat geliş dediğiniz gibi baş aşağı değil ters durması. Daha çok erkenmiş zaten ama dr not ettirdi asistana heralde kontrol edecek sonraki muayenede fln, ben de değişir diye düşünüyorum inşallah normal doğuma engelmiş sez alıyorlar. Makat gelişli olunca da ayakları aşağıya baskı yaptığından işte bu vajinaya kasıkta ağrı sızılar oluyormuşCanım sen kaç kilo aldın? Çocugun kilosu bizim aldıgımızdan bagımsız gelişiyor herhalde. Ben kiloyu biraz fazla aldım bakalım çocuk kaç kilo çıkacak
Ay ne güzel ya, keşke hiç sevmesem. Çikolata yerine brokoli yiyerek mutlu olsum. 2 ay sadece tatlıyı keserek 5-6 kg vermiştim. Sen tatlı yemiyosan çok kilo almazsın
Kızlar makat gelişli tam olarak ne oluyor? Normalde baş aşağı mı duruyorlar, hiç bilmiyorum
Aynen bu kadar miniminnacik olduğunu tahmin etmedim. Minik değil, minicik değil, miniminnacikevetttt kız küçücük dedim yaa o kadarını da tahmin etmedin dimi ahahhahah şu an önümde kaşe duruyo kaşem daha büyük ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?