2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben 35 de filan hazirliyordum. Bu kez 30 da hazirlamayi dusunuyorum. Bakalim vakit olursa tabi baska kiyafetler alirsan gonder bakayim bende kizlar heyecanli mi ? Benim en kucugu anlamis gibi gelip karnimi öpüp duruyor
Benım kızlar çok istiyorlardı sanki az kalabalıklar gibi hareketleri dışardan görünüyor onlara gösteriyorum şaşırıyorlar biraz yüzleri değişiyor garip birşey onlara göre sonuçta.. heyecan değilde mutlular alışveriş yaparken onlara aldırıyorum bağ kursunlar diye hem böyle daha kolay oluyor babalarıyla kızlar uğraşıyor

Eklentiler

• AB9D1CEB-BF6C-41A2-8AD9-693E346250BC.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 98
  • C9FFA8CA-6B0A-4890-B307-F969416A3B71.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 83D66979-8FEA-4493-A748-0E07BB2DDE6A.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 103
Ay kiyamam ben onlara kardes istemeleri cok guzel ama kadife yumoş kiyafetler seviyorsunuz galiba bende severim ama esim bayilir bu tarz kiyafetlere. Bebekler yumusaklarmis, oyle kiyafet daha iyi olurmus yumos yumos birsey olur diyordu kiyafetler cok tatli bende birsey almayacaktim guya insan dayanamiyor

Eklentiler

• 20211121_143537.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 90
Hadi hayırlısı bu sefer iyi biri olsun içine sinsin

canım 12 saat öncesine kadar su dahi icmemem gerektiğini söyledi doktorum bana benimde 15 aralıkta

Bence bizim makat gelişli diye böyle ağrılar çekiyoruz, üçümğzde de aynı durum var. Benim de özellikle geceleri ve sabah namazında sanki vajinamdan çıkmaya çalışıyor gibi bastırıyor wc girince geçecekmiş gibi Bi his ama geçmiyor
Ben ferro sanol kullanıyorum hiç ishal yapmadı ama karın ağrısı, kabızlık, dışkıda koyu renk yapıyor. Magnezyum ishal yapabilir bildiğim kadarıyla, tok karna almaya dikkat edin. Aman bol su için vücut susuz kalmasın

Ben de vegaferon kullanıyorum 17. Haftadan beri ishal olmadım kabız da olmadım rengi koyu oluyor sadece. Magnezyumun fazlası ishal yapıyormuş kullanıyor muydun?

@gumus82 şeker yüklemesi yapıyoruz simdi ultrasona girdim bebis makat geliş dedigimiz pozisyon da 972 gr. 30 cm olmuş tosuncuk doktor ne yaptin annesi sen diyor 1 haftada önden gidiyormuş tahmini doğum kilosu 3700 3800 diyor
Canım sen kaç kilo aldın? Çocugun kilosu bizim aldıgımızdan bagımsız gelişiyor herhalde. Ben kiloyu biraz fazla aldım bakalım çocuk kaç kilo çıkacak
Ay ne güzel ya, keşke hiç sevmesem. Çikolata yerine brokoli yiyerek mutlu olsum. 2 ay sadece tatlıyı keserek 5-6 kg vermiştim. Sen tatlı yemiyosan çok kilo almazsın
Kızlar makat gelişli tam olarak ne oluyor? Normalde baş aşağı mı duruyorlar, hiç bilmiyorum

Canım makat gelişli tam olarak ne demek? Benim bazı ultrasonda kafası aşağıda oluyor, bazı kontrolde kafası yukarda, ayaklar aşağıda veya yatay oluyor. Ayakları aşağıda olunca yer yer hissediyorum, idrar torbama dogru tekme gelince canım acıyor.
Ama doktorum bu haftalarda cok sık hareket edip, yer ve pozisyon değiştirebilecegini söyledi. İçerde yerleri henuz geniş olduğundan, dönüp durabiliyorlarmış

Makat geliş dediğiniz gibi baş aşağı değil ters durması. Daha çok erkenmiş zaten ama dr not ettirdi asistana heralde kontrol edecek sonraki muayenede fln, ben de değişir diye düşünüyorum inşallah normal doğuma engelmiş sez alıyorlar. Makat gelişli olunca da ayakları aşağıya baskı yaptığından işte bu vajinaya kasıkta ağrı sızılar oluyormuş

Z zahrada kız bu nem ölçer minnacikmis. Kırık geldi bir de iade edicem. 71 lira verdim 80 lira olmuş. Yok anam ucuzunu alırım. Miniminnacik şeye o para verilmez.

Z zahrada kız bu nem ölçer minnacikmis. Kırık geldi bir de iade edicem. 71 lira verdim 80 lira olmuş. Yok anam ucuzunu alırım. Miniminnacik şeye o para verilmez.
evetttt kız küçücük dedim yaa o kadarını da tahmin etmedin dimi ahahhahah şu an önümde kaşe duruyo kaşem daha büyük ondan

evetttt kız küçücük dedim yaa o kadarını da tahmin etmedin dimi ahahhahah şu an önümde kaşe duruyo kaşem daha büyük ondan
Aynen bu kadar miniminnacik olduğunu tahmin etmedim. Minik değil, minicik değil, miniminnacik

Kızlar bir şey sorucam benim hep enfeksiyon çıkıyor diye dün idrar kültürü verdim bugün aradılar temiz çıkmış üreme yok dediler. Şimdi üreme olmayınca enfeksiyon olmamış mı oluyor yoksa zararı mı yok demek oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…