Kızlar bir şey sorucam benim hep enfeksiyon çıkıyor diye dün idrar kültürü verdim bugün aradılar temiz çıkmış üreme yok dediler. Şimdi üreme olmayınca enfeksiyon olmamış mı oluyor yoksa zararı mı yok demek oluyor ?
Benimkinde de saat sıcaklık ve nem gösteriyor gittiğimiz yerlere de götürürüz diye kalsın dedim hatta ilk aldığımız şey oydu 55liraya almıştım 3ay önce felan
Insallah sever nazik popisleri bende cok severim yeni yeni kiyafetlerine bakmayi , yikaninca eskiyecek gibi ama mecbur yikanacak tabi , ütüleyince yine ayni olur. Ben turkiyedeyken dalan in sabun tozu vardi . Oyle severdim ki , gelebilseydim simdi yine ondan alirdim cok guzel kokuyordu
Kızlar bir şey sorucam benim hep enfeksiyon çıkıyor diye dün idrar kültürü verdim bugün aradılar temiz çıkmış üreme yok dediler. Şimdi üreme olmayınca enfeksiyon olmamış mı oluyor yoksa zararı mı yok demek oluyor ?
Aynı durumdayım. 3 kere idrar testinde enfeksiyon cıktı, ama idrar kültürü hep negatif. İdrarda mikrop veya bakteri tespit edilmedi demek bu. Eger temiz cıkmasaydı, antibiyotik veriyor doktorlar. Temiz cıkınca sadece enfeksiyon için munorol veya uromisin gibi, şase tek kullanımlık suyun içine atılan bir ilaç veriyor. Yani ikisinin tedavi şekli farklı. Bu sekilde anlatmıştı doktorum bana
Kızlar, ayrıntılı untrasonda her iki böbrekte de genişleme var dedi radyoloji uzmanı. Biri 9.2 mm diğeri 8.6 mm dedi. Çok tedirgin oldum kendi doktoruma henüz sonuçları gosteremedim. Böyle bir şey yaşayan ve doktoruna gösterebilen oldu mu? Ne dedi doktorunuz çok tedirginim.
Sen doktorunla görüştün mü sonucları? İdrarda bakteri bende de cok yüksek, kan da var. Ama protein yok bende. Protein baska bir şey demekti sanırım, yanlış bilmiyorsam tansiyonu takipte tutuyorlar idrarda protein kacagı varsa. Sen onu yine de bir sor enfeksiyondan bagımsız
Ben de vegaferon kullanıyorum 17. Haftadan beri ishal olmadım kabız da olmadım rengi koyu oluyor sadece. Magnezyumun fazlası ishal yapıyormuş kullanıyor muydun?
Bence bizim makat gelişli diye böyle ağrılar çekiyoruz, üçümğzde de aynı durum var. Benim de özellikle geceleri ve sabah namazında sanki vajinamdan çıkmaya çalışıyor gibi bastırıyor wc girince geçecekmiş gibi Bi his ama geçmiyor
Ben ferro sanol kullanıyorum hiç ishal yapmadı ama karın ağrısı, kabızlık, dışkıda koyu renk yapıyor. Magnezyum ishal yapabilir bildiğim kadarıyla, tok karna almaya dikkat edin. Aman bol su için vücut susuz kalmasın
Şu ne kadar içilmeli az mı içiyorum acaba bilemedim
Magnezyum ishal biri daha dedi listeden
Sabahları ve akşamları rahatsızım bende sabahları vajinal batma vs ishal karıştı zaten ortalık
Akşamda az yesemde ağırlık şişlik akşam hamileyim ama sabah sanki karnım küçük sende de oluyor mu bu durum
Zzahrada
kız bu nem ölçer minnacikmis. Kırık geldi bir de iade edicem. 71 lira verdim 80 lira olmuş. Yok anam ucuzunu alırım. Miniminnacik şeye o para verilmez.