2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen enfeksiyon yok demek.
Hangi markayı almıştınız bende almıştım Xiaomi ninkini minnacık en fazla 1lira kadardır
Evet Xiaomi aldım. İade edicem. Şimdi 44liraya buldum, sıcaklık, saat falan da gösteriyor onu aldım.

Evet Xiaomi aldım. İade edicem. Şimdi 44liraya buldum, sıcaklık, saat falan da gösteriyor onu aldım.
Yaa geçen antibiyotik kullanmıştım kültür yapmadan vermişlerdi boşa mı kullandım acaba diye içime dert oldu

Benimkinde de saat sıcaklık ve nem gösteriyor gittiğimiz yerlere de götürürüz diye kalsın dedim hatta ilk aldığımız şey oydu 55liraya almıştım 3ay önce felan

Ay canım ya gurbette sabun kokusuna daha özlem var demi,acele etmeyelim de yikamakra falan beyin hemen doğum yaklaşmış gibi algilamasin

Aynı durumdayım. 3 kere idrar testinde enfeksiyon cıktı, ama idrar kültürü hep negatif. İdrarda mikrop veya bakteri tespit edilmedi demek bu. Eger temiz cıkmasaydı, antibiyotik veriyor doktorlar. Temiz cıkınca sadece enfeksiyon için munorol veya uromisin gibi, şase tek kullanımlık suyun içine atılan bir ilaç veriyor. Yani ikisinin tedavi şekli farklı. Bu sekilde anlatmıştı doktorum bana

Şeker testi sınavından geçtim bugün,herkesin bünyesi farklı bize önerilen 75mgdi.ictim meyvi gazoz gibiydi hiç midemi falanda bulandirmadi.temkinli gitmiştim poşetlegerek kalmadı yarın sonuçları gosterecegim bakalım.

Aynen bu kadar miniminnacik olduğunu tahmin etmedim. Minik değil, minicik değil, miniminnacik
Z zahrada o ürüne bakmıştım ben de yorumlarda biri 1 lira ile yan yana fotoğrafını çekip koymuş aynı boydalar Ama iyiydi yorumları.

Ne aldın acaba atabilir misin uygunmuş :)

Kızlar, ayrıntılı untrasonda her iki böbrekte de genişleme var dedi radyoloji uzmanı. Biri 9.2 mm diğeri 8.6 mm dedi. Çok tedirgin oldum kendi doktoruma henüz sonuçları gosteremedim. Böyle bir şey yaşayan ve doktoruna gösterebilen oldu mu? Ne dedi doktorunuz çok tedirginim.

Bendede kültürde üreme olmamış,fakat idrarda bakteri ,kan ve protein çıkmış kültürde üreme olmayınca onemsizmi oluyor?
Sen doktorunla görüştün mü sonucları? İdrarda bakteri bende de cok yüksek, kan da var. Ama protein yok bende. Protein baska bir şey demekti sanırım, yanlış bilmiyorsam tansiyonu takipte tutuyorlar idrarda protein kacagı varsa. Sen onu yine de bir sor enfeksiyondan bagımsız

Şu ne kadar içilmeli az mı içiyorum acaba bilemedim
Magnezyum ishal biri daha dedi listeden
Sabahları ve akşamları rahatsızım bende sabahları vajinal batma vs ishal karıştı zaten ortalık

Akşamda az yesemde ağırlık şişlik akşam hamileyim ama sabah sanki karnım küçük sende de oluyor mu bu durum

Bendede kültürde üreme olmamış,fakat idrarda bakteri ,kan ve protein çıkmış kültürde üreme olmayınca onemsizmi oluyor?
Hmm bakteri varsa enfeksiyon olabilir. Üreme olmaması farklı bir bakteriye bakildigini gösterir.

Z zahrada kız bu nem ölçer minnacikmis. Kırık geldi bir de iade edicem. 71 lira verdim 80 lira olmuş. Yok anam ucuzunu alırım. Miniminnacik şeye o para verilmez.
Ben e bebekten aldım elimin içinden büyük normal saat gibi masaya koydum 50 TL bile değildi birkaç ay oldu kullanıyorum güzel ilk onu almıştım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…