Su en az 2 lt içmemiz lazım normalde, şimdi ishal de varken daha dikkat edilmeli. Yani benim yemeden bağımsız olarak gece ve sabaha karşı batmalar ve ağırlık hissi oluyor vajinada. Magnezyumu kes istersen 2 gün ishal devam edecek mi bakalım belki ikisi birden ağır gelmiştir bünyeyeŞu ne kadar içilmeli az mı içiyorum acaba bilemedim
Magnezyum ishal biri daha dedi listeden
Sabahları ve akşamları rahatsızım bende sabahları vajinal batma vs ishal karıştı zaten ortalık
Akşamda az yesemde ağırlık şişlik akşam hamileyim ama sabah sanki karnım küçük sende de oluyor mu bu durum
Benim de ayrıntılıda tek böbrek 4.9 çıktı, doktoruma gösterdim 5 sınırmış. Kontrol edicez ciddi bişey sayılmaz vs ddi. Çok araştırdım siz de bakın sık karşılaşılan bi durummuş doğumda kaybolabilirmiş inşallah çocuğun idrarını o an yapmamış olmasından kaynaklı değer büyük çıkabilirmiş ztn sonraki kontrolümüzde ölçtürür anlarsınız. Doğumdan sonraki 2.günde usg çekilip tekrar böbrek boyutlarına bakılıyormuş kontrol edilecek yani şu an korkacak ve yapacak bişey yok anladığım kadarıylaKızlar, ayrıntılı untrasonda her iki böbrekte de genişleme var dedi radyoloji uzmanı. Biri 9.2 mm diğeri 8.6 mm dedi. Çok tedirgin oldum kendi doktoruma henüz sonuçları gosteremedim. Böyle bir şey yaşayan ve doktoruna gösterebilen oldu mu? Ne dedi doktorunuz çok tedirginim.
İnşallah öyledir. Çok baktım netten ama gereksiz ve korkutucu o kadar bilgi var ki. Bizim değerler çok geldi bana açıkçası inşallah bir şey çıkmazSu en az 2 lt içmemiz lazım normalde, şimdi ishal de varken daha dikkat edilmeli. Yani benim yemeden bağımsız olarak gece ve sabaha karşı batmalar ve ağırlık hissi oluyor vajinada. Magnezyumu kes istersen 2 gün ishal devam edecek mi bakalım belki ikisi birden ağır gelmiştir bünyeye
Benim de ayrıntılıda tek böbrek 4.9 çıktı, doktoruma gösterdim 5 sınırmış. Kontrol edicez ciddi bişey sayılmaz vs ddi. Çok araştırdım siz de bakın sık karşılaşılan bi durummuş doğumda kaybolabilirmiş inşallah çocuğun idrarını o an yapmamış olmasından kaynaklı değer büyük çıkabilirmiş ztn sonraki kontrolümüzde ölçtürür anlarsınız. Doğumdan sonraki 2.günde usg çekilip tekrar böbrek boyutlarına bakılıyormuş kontrol edilecek yani şu an korkacak ve yapacak bişey yok anladığım kadarıyla
Siz mutlaka ölçtürün tabi gidince ama önemli olan ne kadar büyüdüğü sanırım. Forumda baktım, değer yüksek çıkıp doğumda kaybolan yada yüksek değerle sağlıklı dünyaya gelen sonra değerleri normale dönen örnekler gördüm. Bir de bunun altında yatan sebep önemliymiş tabi, o da doğum sonrası anlaşılabilen bişey. Ben iyi düşünüyorum iyi olacak inşallah siz de içinizi ferah tutun doktora danışınİnşallah öyledir. Çok baktım netten ama gereksiz ve korkutucu o kadar bilgi var ki. Bizim değerler çok geldi bana açıkçası inşallah bir şey çıkmaz
Subat annelerinde okumustum, turnusol kağıdından bahsediyorlardı bu pedi bulamayanlar. Eger amniyom sıvısıysa, turnusol kagıdıyla renk değişikliğinden anlaşılıyormus. Onu alanlar vardı. Ama tam bilmiyorum, bir araştırın isterseniz.Merhaba kızlar :) bugün yine kontrolden geliyorum. 22+3teyiz. Bebeğin gelişimi iyi, uygun 1 gün önde ama amniyon sıvım sınırda düşük. Yani en az 4 cm olması lazımmış benimki 4 cmden biraz fazla öyle diyeyim. Ayrıntılı ultrasonda da yine normal ama alt sınırda çıkmıştı 2 gün önce. Yapısal da olabilirmiş (yarım rahimliyim) sızıntı da olabilirmiş. Çamaşırımda hiç ıslaklık olmuyor ama vajinal akıntım var sonuçta belki çok hafif sızıyordur dedim. Amniyon sıvı sızıntısı test pedi varmış.
Al-sense amniyon sıvısı test pedi varmış ama internette baktım stokta yok diyor. Alıp bulan var mıdır? Varsa nerede buldunuz :)
Çok teşekkür ederimSubat annelerinde okumustum, turnusol kağıdından bahsediyorlardı bu pedi bulamayanlar. Eger amniyom sıvısıysa, turnusol kagıdıyla renk değişikliğinden anlaşılıyormus. Onu alanlar vardı. Ama tam bilmiyorum, bir araştırın isterseniz.
Demiri sabah aç karnına içiyorum 1,5-2 saat sonra kahvaltı. Magnezyumu da öğle yemeğinden sonra. Magnezyum hap mı kullanıyorsun yoksa suda eriyen mi? Suda eriyen bende ishal yapmıştı bak şimdi hatırladım. Şu an hap kullanıyorum.Magnezyum içiyorum evet..peki ne zaman içiyorsun aç karna mi sabah içiyorum 2 saat sonra kahvaltı ediyorum
İnşallah. Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize. İçimi ferahlattın.Siz mutlaka ölçtürün tabi gidince ama önemli olan ne kadar büyüdüğü sanırım. Forumda baktım, değer yüksek çıkıp doğumda kaybolan yada yüksek değerle sağlıklı dünyaya gelen sonra değerleri normale dönen örnekler gördüm. Bir de bunun altında yatan sebep önemliymiş tabi, o da doğum sonrası anlaşılabilen bişey. Ben iyi düşünüyorum iyi olacak inşallah siz de içinizi ferah tutun doktora danışın
Magnezyum hap kullanıyorum canım ama sabah demir hapını iciyim magnezyumu sabahtan öğle yemeğinden sonra iciyim deniyim bakalım cevap yazdığın için teşekkür ederimDemiri sabah aç karnına içiyorum 1,5-2 saat sonra kahvaltı. Magnezyumu da öğle yemeğinden sonra. Magnezyum hap mı kullanıyorsun yoksa suda eriyen mi? Suda eriyen bende ishal yapmıştı bak şimdi hatırladım. Şu an hap kullanıyorum.
Gittim canim hersey yolunda normal dedi doktor çok şükürnaptin canım gidebildiğin mi hersey yolunda mi
Muhtemelen çünkü agrilarim var dedim normal dediAynen bir şey olsa söylerdi doktor, pozisyonundan kaynaklı acıtıyor muhtemelen canını. Durduğu yerde hareket edince, baskı yapıp, canını yakiyordur.
Bencede gorurduBende dum doktora gıttım cnm gercek kasılma olsa doktorlar goruyor ama yalancı kasılma olabılır yasadıgmz ne olur ne olmaz bı tane magnezyum ıceyım ben bugun
Hayırlı uğurlu olsunn gece 12 den sonra hicbisey yiyip içmiyorsun cok susarsan az miktarda su içebilirsin hayirlisiyla gelsin sonuçlar şimdiden4 Aralık yeni doktordan randevu aldım hadi bismillah ataşehir medicana yine burcu yılmaz hanege şeker yüklemesini yaptırırım en kötü
size sorarım 1 gün önce ne içmiyoduk ne yemiyoduk bilmem ne cart curt hazırlıklı gideriiim
Canım sen kaç kilo aldın? Çocugun kilosu bizim aldıgımızdan bagımsız gelişiyor herhalde. Ben kiloyu biraz fazla aldım bakalım çocuk kaç kilo çıkacak
Ay ne güzel ya, keşke hiç sevmesem. Çikolata yerine brokoli yiyerek mutlu olsum. 2 ay sadece tatlıyı keserek 5-6 kg vermiştim. Sen tatlı yemiyosan çok kilo almazsın
Kızlar makat gelişli tam olarak ne oluyor? Normalde baş aşağı mı duruyorlar, hiç bilmiyorum
Kendin sezeryan istedin o tamam da tarih bebek için doğru zamanı doktor söyler öyle seçme yapma zamanında doğsun kuzucuk karışmak gibi algılama sakınGittim canim hersey yolunda normal dedi doktor çok şükür
Muhtemelen çünkü agrilarim var dedim normal dedi
Hayırlı uğurlu olsunn gece 12 den sonra hicbisey yiyip içmiyorsun cok susarsan az miktarda su içebilirsin hayirlisiyla gelsin sonuçlar şimdiden
50 kiloyla hamile kaldim suan 63.1 kg oldumdoktor henüz çok kilo almissin demedi diyene kadar devam
Bu arada sezeryan istiyorum ben doktora söyledim 22.02.2022 olsun istiyoruz sezeryanla dedim sezeryanda 10 gün önce aliyoruz zaten 28 subatla 5 mart arasi görünüyor planlariz onu hiç sıkma canini dedi sanirim tamam demek oluyor .
Gerek te yok bunlari. Aslında biz herseyi abartiyoruz. Aslında bir bebeğin nerdeyse hic birseye ihtiyacı yok ama işte bizim ki merak heves....Ben hiç nem ölçer falan almadım, almayı da düşünmedim. Bu konularda eski kafalıyım ben heralde gerek duymadımsadece temel ihtiyaçları aldım
Rica ederimFeriydy canım batmalar bendede devam ediyor normal deniyor sorunca işte.. teşekkür ederim cevap yazdığın için
Amin hepimize inşallah, ilk duyunca ben de çok kötü olmuştum ama onlar için morali yüksek tutmak zorundayız, sen de doktora gidince daha da ferahlarsın inşallahİnşallah. Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize. İçimi ferahlattın.
Doktor kontrol yapıp sana söyleyebilirdi. Pedler var ama rengini anlamak biraz zor oluyor. Birde pek vaginayi açıp herhangi birsey yapmak daha da riskli. Enfeksiyon kapılıyor.Merhaba kızlar :) bugün yine kontrolden geliyorum. 22+3teyiz. Bebeğin gelişimi iyi, uygun 1 gün önde ama amniyon sıvım sınırda düşük. Yani en az 4 cm olması lazımmış benimki 4 cmden biraz fazla öyle diyeyim. Ayrıntılı ultrasonda da yine normal ama alt sınırda çıkmıştı 2 gün önce. Yapısal da olabilirmiş (yarım rahimliyim) sızıntı da olabilirmiş. Çamaşırımda hiç ıslaklık olmuyor ama vajinal akıntım var sonuçta belki çok hafif sızıyordur dedim. Amniyon sıvı sızıntısı test pedi varmış.
Al-sense amniyon sıvısı test pedi varmış ama internette baktım stokta yok diyor. Alıp bulan var mıdır? Varsa nerede buldunuz :)
Kendin sezeryan istedin o tamam da tarih bebek için doğru zamanı doktor söyler öyle seçme yapma zamanında doğsun kuzucuk karışmak gibi algılama sakın
Masallah kuzuyaKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. 24+3 teyiz ama 10 gun önde gidiyormuş. kilosu 836 gr. Boyu icin femur kemigini 7 ile carpinca 33 cm çıktı yaklasik. Ben bu ay 2.8 kilo almistim fazla almışsın ama geriden geliyordun onu tamamladın diyelim dedi. Önümüzdeki ay 1.5 kilo sadece dedi. 50 grdan seker yuklemesi yapicaz ama oyle ac karnina falan değil. Kahvaltimi yapip gidicem. Tetanos asisi olucam. Sonraki kontrol 4 hafta sonra. Hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize
Benim doktor da su içme dememişti mesela grupta genelde su içme demiş doktorlar diye ben içmemiştim kan vermeden önce söyledim içseydin keşke dediKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. 24+3 teyiz ama 10 gun önde gidiyormuş. kilosu 836 gr. Boyu icin femur kemigini 7 ile carpinca 33 cm çıktı yaklasik. Ben bu ay 2.8 kilo almistim fazla almışsın ama geriden geliyordun onu tamamladın diyelim dedi. Önümüzdeki ay 1.5 kilo sadece dedi. 50 grdan seker yuklemesi yapicaz ama oyle ac karnina falan değil. Kahvaltimi yapip gidicem. Tetanos asisi olucam. Sonraki kontrol 4 hafta sonra. Hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?