2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Su en az 2 lt içmemiz lazım normalde, şimdi ishal de varken daha dikkat edilmeli. Yani benim yemeden bağımsız olarak gece ve sabaha karşı batmalar ve ağırlık hissi oluyor vajinada. Magnezyumu kes istersen 2 gün ishal devam edecek mi bakalım belki ikisi birden ağır gelmiştir bünyeye
Benim de ayrıntılıda tek böbrek 4.9 çıktı, doktoruma gösterdim 5 sınırmış. Kontrol edicez ciddi bişey sayılmaz vs ddi. Çok araştırdım siz de bakın sık karşılaşılan bi durummuş doğumda kaybolabilirmiş inşallah çocuğun idrarını o an yapmamış olmasından kaynaklı değer büyük çıkabilirmiş ztn sonraki kontrolümüzde ölçtürür anlarsınız. Doğumdan sonraki 2.günde usg çekilip tekrar böbrek boyutlarına bakılıyormuş kontrol edilecek yani şu an korkacak ve yapacak bişey yok anladığım kadarıyla

İnşallah öyledir. Çok baktım netten ama gereksiz ve korkutucu o kadar bilgi var ki. Bizim değerler çok geldi bana açıkçası inşallah bir şey çıkmaz

İnşallah öyledir. Çok baktım netten ama gereksiz ve korkutucu o kadar bilgi var ki. Bizim değerler çok geldi bana açıkçası inşallah bir şey çıkmaz
Siz mutlaka ölçtürün tabi gidince ama önemli olan ne kadar büyüdüğü sanırım. Forumda baktım, değer yüksek çıkıp doğumda kaybolan yada yüksek değerle sağlıklı dünyaya gelen sonra değerleri normale dönen örnekler gördüm. Bir de bunun altında yatan sebep önemliymiş tabi, o da doğum sonrası anlaşılabilen bişey. Ben iyi düşünüyorum iyi olacak inşallah siz de içinizi ferah tutun doktora danışın

Merhaba kızlar :) bugün yine kontrolden geliyorum. 22+3teyiz. Bebeğin gelişimi iyi, uygun 1 gün önde ama amniyon sıvım sınırda düşük. Yani en az 4 cm olması lazımmış benimki 4 cmden biraz fazla öyle diyeyim. Ayrıntılı ultrasonda da yine normal ama alt sınırda çıkmıştı 2 gün önce. Yapısal da olabilirmiş (yarım rahimliyim) sızıntı da olabilirmiş. Çamaşırımda hiç ıslaklık olmuyor ama vajinal akıntım var sonuçta belki çok hafif sızıyordur dedim. Amniyon sıvı sızıntısı test pedi varmış.

Al-sense amniyon sıvısı test pedi varmış ama internette baktım stokta yok diyor. Alıp bulan var mıdır? Varsa nerede buldunuz :)

Subat annelerinde okumustum, turnusol kağıdından bahsediyorlardı bu pedi bulamayanlar. Eger amniyom sıvısıysa, turnusol kagıdıyla renk değişikliğinden anlaşılıyormus. Onu alanlar vardı. Ama tam bilmiyorum, bir araştırın isterseniz.

Çok teşekkür ederim

Magnezyum içiyorum evet..peki ne zaman içiyorsun aç karna mi sabah içiyorum 2 saat sonra kahvaltı ediyorum
Demiri sabah aç karnına içiyorum 1,5-2 saat sonra kahvaltı. Magnezyumu da öğle yemeğinden sonra. Magnezyum hap mı kullanıyorsun yoksa suda eriyen mi? Suda eriyen bende ishal yapmıştı bak şimdi hatırladım. Şu an hap kullanıyorum.

İnşallah. Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize. İçimi ferahlattın.

Magnezyum hap kullanıyorum canım ama sabah demir hapını iciyim magnezyumu sabahtan öğle yemeğinden sonra iciyim deniyim bakalım cevap yazdığın için teşekkür ederim

Feriydy canım batmalar bendede devam ediyor normal deniyor sorunca işte.. teşekkür ederim cevap yazdığın için

naptin canım gidebildiğin mi hersey yolunda mi
Gittim canim hersey yolunda normal dedi doktor çok şükür
Aynen bir şey olsa söylerdi doktor, pozisyonundan kaynaklı acıtıyor muhtemelen canını. Durduğu yerde hareket edince, baskı yapıp, canını yakiyordur.
Muhtemelen çünkü agrilarim var dedim normal dedi
Bencede gorurduBende dum doktora gıttım cnm gercek kasılma olsa doktorlar goruyor ama yalancı kasılma olabılır yasadıgmz ne olur ne olmaz bı tane magnezyum ıceyım ben bugun

Hayırlı uğurlu olsunn gece 12 den sonra hicbisey yiyip içmiyorsun cok susarsan az miktarda su içebilirsin hayirlisiyla gelsin sonuçlar şimdiden

50 kiloyla hamile kaldim suan 63.1 kg oldum doktor henüz çok kilo almissin demedi diyene kadar devam

Bu arada sezeryan istiyorum ben doktora söyledim 22.02.2022 olsun istiyoruz sezeryanla dedim sezeryanda 10 gün önce aliyoruz zaten 28 subatla 5 mart arasi görünüyor planlariz onu hiç sıkma canini dedi sanirim tamam demek oluyor .

Kendin sezeryan istedin o tamam da tarih bebek için doğru zamanı doktor söyler öyle seçme yapma zamanında doğsun kuzucuk karışmak gibi algılama sakın

Ben hiç nem ölçer falan almadım, almayı da düşünmedim. Bu konularda eski kafalıyım ben heralde gerek duymadım sadece temel ihtiyaçları aldım
Gerek te yok bunlari. Aslında biz herseyi abartiyoruz. Aslında bir bebeğin nerdeyse hic birseye ihtiyacı yok ama işte bizim ki merak heves....

Feriydy canım batmalar bendede devam ediyor normal deniyor sorunca işte.. teşekkür ederim cevap yazdığın için
Rica ederim evet her şeye normal diyorlar ben de normal algılıyorum artık böyle böyle geçecek diyelim
İnşallah. Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize. İçimi ferahlattın.
Amin hepimize inşallah, ilk duyunca ben de çok kötü olmuştum ama onlar için morali yüksek tutmak zorundayız, sen de doktora gidince daha da ferahlarsın inşallah

Doktor kontrol yapıp sana söyleyebilirdi. Pedler var ama rengini anlamak biraz zor oluyor. Birde pek vaginayi açıp herhangi birsey yapmak daha da riskli. Enfeksiyon kapılıyor.
Benim de serklaj dan dolayi cok sorularım vardi. Ama doktorum da ebem de evde bu işlemi önermedi.
Bebeğin suyu sürekli yenileniyor 4cm yeterli ise canınızı sıkmayın. ALLAHIN izni ile birsey olmaz inşallah. Cok akıntıniz olursa doktora gidin onlar baksinlar.

Kendin sezeryan istedin o tamam da tarih bebek için doğru zamanı doktor söyler öyle seçme yapma zamanında doğsun kuzucuk karışmak gibi algılama sakın

Aa yok olurmu oyle sey şimdi benim normal doğum tarihim 27 şubatla 5 mart arasi görünüyor ya planlı sezeryanlarda 10 gün önce ye gun veriyorlar yani 17 si ile 25 i arasi oluyor. Bebisde bi hafta erken gidiyor ya oda etkilerse 7 gün daha geriye gider yoksa tabiki doktor sağlıklı olan ne ise onu söyler zaten ben onada tamamım öyle illa şu gün olsun demem sağlıklı olsunda bebislerimiz

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. 24+3 teyiz ama 10 gun önde gidiyormuş. kilosu 836 gr. Boyu icin femur kemigini 7 ile carpinca 33 cm çıktı yaklasik. Ben bu ay 2.8 kilo almistim fazla almışsın ama geriden geliyordun onu tamamladın diyelim dedi. Önümüzdeki ay 1.5 kilo sadece dedi. 50 grdan seker yuklemesi yapicaz ama oyle ac karnina falan değil. Kahvaltimi yapip gidicem. Tetanos asisi olucam. Sonraki kontrol 4 hafta sonra. Hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize

Masallah kuzuya ac karnina yapmamasi cok guzelmis ben bugun acliktan öldüm

Benim doktor da su içme dememişti mesela grupta genelde su içme demiş doktorlar diye ben içmemiştim kan vermeden önce söyledim içseydin keşke dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…