2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkürler
İhtiyacı olan dolap uyg baksın ya yepyeni ürünler var baya uygun fiyatlı
Ben 2 3 kere elbise ve tulum almıştım bir daha da kullanmadım orayı işin aslı. Zaten her şeyi aldım bitti şükür :) bez alıyorum artık. Gerçi daha da almicam sanırım. Gelince kv ye kitlicem

Ben 2 3 kere elbise ve tulum almıştım bir daha da kullanmadım orayı işin aslı. Zaten her şeyi aldım bitti şükür :) bez alıyorum artık. Gerçi daha da almicam sanırım. Gelince kv ye kitlicem
Keşke benim de kitleyebileceğim bi kv olsaydı yaaaa çok özeniyorum burdan yazanlara maşallah sizinkilere
Sağolsun benim annem ıvır zıvırlar aldı bir de beşiğini aldı onun dışında kendimiz çalıp oynuyoruz

Valla inan olmasalar yanmistik. Her şey ateş pahası. Onlar 12bin harcadiysa, doktor masrafı, iviri ziviri bir o kadar da biz harcamışiz. Dün hesapladım da.

Valla inan olmasalar yanmistik. Her şey ateş pahası. Onlar 12bin harcadiysa, doktor masrafı, iviri ziviri bir o kadar da biz harcamışiz. Dün hesapladım da.
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten böyle bir dönemde yeni bireyciklere hayat kuruyoruz sıfırdan. Neyse ki sizin bitmiş neredeyse, darısı başımıza

Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten böyle bir dönemde yeni bireyciklere hayat kuruyoruz sıfırdan. Neyse ki sizin bitmiş neredeyse, darısı başımıza
Allah hepimize yardım etsin. Vallahi zor. Gün geçtikçe fiyatlar artıyor. Bebeklerimiz nasibiyle gelir inşallah

Canım sen bez,olarak ne kullanıcan, ebe akraban vardı ya. Belki önerin işe yarar
.
Canım görümcem ilk çocuğunda Prima kullanmış 3 ay kadar ama sonrasında pişik yapmış. Sleepy, Molfix, migrosun kendi markası olan bezlerden memnunmuş ben Sleepy aldım ama açıkçası sadece sordum memnun kalmadım deseydi de (pişik) alırdım çünkü her bebişin poposu ayrı hb da indirim vardı ya ben o zaman aldım deneme yanılma payı yapmayı düşünüyorum migrosun kendi markası olan bezde hem çok güzel hem içerik temiz dedi yanlış hatırlamıyorsam. sleepy den memnun kalmazsam onu denemeyi düşünüyorum

Aynen kayınpederim ortada yok kayınvalidem de bir kaç yelek almış bir de battaniye alırım daha birşey alamam dedi tek ve ilk torunları ama tey teeyy

Kız maşaAllah benim harcadığım aldığım bin ₺ yi geçmemiştir ama hastane masraflarıı çok tutuyor malesef kii

Kız maşaAllah benim harcadığım aldığım bin ₺ yi geçmemiştir ama hastane masraflarıı çok tutuyor malesef kii
3 haftada 1, 500lira veriyoruz doktora. Özel hastaneye gittik 1.5da oraya verdik ilk 3 ay. Kendime aldığım kıyafetler, eşyaları, bezi, yorganı, nevresimi, yatağı derken.. inan ki gidiyor, farketmiyorsun bile. Mesela pazartesiye kadar 24 tane kargo gelecek

Kargocular bile şok maşAllah herşeyin en güzeli asel bebekin olsuun

Aynen kayınpederim ortada yok kayınvalidem de bir kaç yelek almış bir de battaniye alırım daha birşey alamam dedi tek ve ilk torunları ama tey teeyy
Ay canım ne zahmet etmiş. Almasaymis onları da. Ben alırdım deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…