2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım diyet listen kaba taslak nasıl? Yaklaşık kaç öğün var, akşam yemegi sonrası öğünün var mı? Ben de iyi yiyorum ve bu şeker işinden korkuyorum
3ana 3ara öğün var canım.ana öğünler 8 kaşık sebze, iki köfte,salata,yoğurt iki kaşık 3dilim ekmek.ara öğünler yarım meyve bı bardak süt yada yoğurt.aksam yemeği den sonra yine 9.30da yarım meyve bı bardak süt.ikiz diyince dur senin kaloriyi biraz yükseltelim dedi bı avuc leblebi ekledi bende sandım iyi birşey ekleyecek

1 avuç leblebiye çok güldüm ya Allah razı olsun deseydin

yaaa heyecanlandım resmennn Umut_bebek kız 2 çocukla buraya da zor girersin he napsan eşini mi atasan gruba arada bize bilgi verse çatlarız valla
İki dakikalık WC molasında girer çıkarım gruba bilgiyi veririm size.zaar ev girecek kadar vaktim olacaktır

Ya normalde ben de öyle yapacaktım. Sonra Prima premium care i baya araştırdım. Özel uretiliyormus, pişik yapmiyor demişler. En yakın arkadaslarim da onu kullanıyor. Aldım valla ben de.
Ee Prima en iyisi ama işte belli olmuyor ki bu bebislerle,inşallah memnun kalırsın .

1 avuç leblebiye çok güldüm ya Allah razı olsun deseydin
Benimde gözüm bı an parladı oraya bı profiterol falan koyacak sandım bı avuç leblebi dedi.kucuk Emrah gibi birleştirdim kaşlarımı tamam dedim

Ya normalde ben de öyle yapacaktım. Sonra Prima premium care i baya araştırdım. Özel uretiliyormus, pişik yapmiyor demişler. En yakın arkadaslarim da onu kullanıyor. Aldım valla ben de.
Ay kızlar ben hiç stok yapmıyorum almıyorumda ben mi yanlış yapıyorum acaba dogunca alırım zaten her yerde satılıyor diye düşünüyorum sadece yenidoğan var bende

uykudan kaldıranı en laneti ennnnnn
gerçi sen uyumuyosun sana fark etmez günün 21 saati ayakta manyak kızz
Hahahahah yok kız sabah namazından sonra yatıyorum gündüz 2de kalkıyorum kargoya kalkıyorum bu ara ama sabahları

Ay kızlar ben hiç stok yapmıyorum almıyorumda ben mi yanlış yapıyorum acaba dogunca alırım zaten her yerde satılıyor diye düşünüyorum sadece yenidoğan var bende
Ya normalde ben de almayacaktım da baktım 90liraya dusmus. Aldık 7 8 paket.
Ee Prima en iyisi ama işte belli olmuyor ki bu bebislerle,inşallah memnun kalırsın .
Ay inşallah. Yoksa çok pis patlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…