2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir damla yap çık helebaz su içince
yeminle üşeniyorum artık üstümü indirmekten klozete oturup zar zor kalkmaktan yıldım bıktım sistit mi oldum acaba dedim ama yok oğlannn bence de
Bıktım resmen
30 32 hafta arası hastane çantasını hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyorum ben
Bende koyucam çünkü her an ne olacağı belli değil
Ben bugün doktora dedim valla onu. Hocam 5dk da bir tuvalete girilir mi ya dedim? vücudunun temizlendiğini gösterir bu iyi bir şey korkma dedi.
Söyle duyduğunuz şeyleri yazın öyle mi dedi gerçekten
iş yerinde tuvalet bi alt katta bugün merdivene oturdum valla yoruldum merdiven çıkarken yıldım in çık in çıkkkk bi gün bıkıp altıma yapcam nasılsa az damlıyo aklsdkjah tövbe ya
Ben evde banyoya koltuk koyucam artık nerdeyse senin normal
Hahahah ben de 36 görsem parti yapacagim.
Insallah sağlıkla sıhhatle alalim kucağımıza
İnşallah görelim ikiz doğuran yakınımın 37 biterken alindi benim tek ama endise ediyorum vajinal batmalar iki kere suruntu beni paranoyak yaptı wc de az idrar gelince tahriş mi oldu ne oldu iki sefer ondan sonra geldi korkarak gidiyorum resmen hele sabahları.
Göğüs, karın, bacak, basen. Bu 4 bölgeye uygula, ihmal etme.

Hepimize inşallah. Kargoculara bastan deidm. Bu hafta bize çalışacaksınız diye. Sorun yok abla getiririz dediler
Bende getir den dün sürekli sipariş verdim indirim geliyor bende bebek malzemeleri alıyorum deterjanı filan baya karlı oldu yarı fiyatına aldım de değişik aldım deniycem üni baby dalin bakalım

Öyle dedi vallahi gumuscum. Yanma, kaşıntı, koku yoksa akıntı çok normal, vücut progesteron salgiliyor, o da mesanaye baskı yapıyor ondan sürekli çıkarsın dedi. Tuvalete çıkman da iyi bir şey temizlendiğinin göstergesi dedi. Bir de rahim ağzının ölçüsü mesane doluysa bile farklı cikabiliyormus. Ölçerken dolu mesanen bak dedi, 4.79cm çıktı.
Ben de uninin deterjanı kullanıyorum. Bir de Dalin granül sabun aldım.

Valla canım demir hapı koyu renk ishal tarzi yaptı sabahları iki kere çıkardı kosarak ama bugün icmedim wc de afedersin azıcık ih desem aşağısı acıyor sanırsın birşey ağzında gibi valla her sabah böyle sürünüyorum
Bana erken doğum riski yok plesenta çok az aşağıda ondan kanama oldu dedi valla bence de aşağıda.. dün markete çıktım iki kere wc girdim çıktım düşün çıktım 5 dak sonra sanki yine var vajinal batmalar çok zor..
Hafta sonu aof sınavına giricem binada wc girerim cikinca bir daha diye kendimi rahatlatiyorum 3 dersim kaldı vazgeçmek de olmaz bitsin artık
Deterjanları stokladim azıcık baktım indirim vardı birkaç paket de yenidoğan ıslak mendil aldım üni ve dalin..birini 6+ ay almışım kendim kullanırım artık dalının kolonyası hediye geldi ay nasıl güzel kokuyor

30 32 hafta arası hastane çantasını hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyorum ben
Ben liste yaptım açtım valizi koyuyorum yavaştan çok erken biliyorum ama insan herseye hazirlikli olmak istiyor bide bizim hastane uzak yani arabayla 1 saatte gidiyoruz herseyi almam lazim herseyii
Şafak 99 olan yokmu

Bugun itibariyle 99 daha erken gelecek Gece ama olsun uygulamada 99 görmek bile ayrı heyecan

Bende bunu soracaktım sungermi,lateksmj,yaylimi yatak alacaksınız diye.arastitoyorum kararsız kaldım kanz,Kraft,Yataş arasindayim
Canım ben oğluma işbir den almıştım sünger yatak ama kendilerine özgü bir sünger çok kaliteli. Fiyatları biraz yüksek ama çok güzel. Bebeği yatağa yatırdığın zaman içe çökme yapmamalı. Park yatak aldığımızda onların kendi yatakları oluyor ya ince onlardan almıştık meğer yenidoğan için hiç uygun değilmiş. Çocuk da rahat edememişti. 8 sene olacak işbirin yatağını alalı beşiğine geçtiğinde yere atıyorduk yatağı biz bile çok yattık üstünde hala sapasağlam şimdi bebeğime de ona uygun beşik aldım yine aynı yatağı kullanacağım.

Gunaydin kizlar.Ben bikac gündür sefilleri oynuyorum.Benim gorumcegil ara tatilde kv ye geldiler.Orda bi kez buluştuk.Hopp eşim ve oğlum hasta oldu.Yaklasik 5gundur oksuurk grip bittiler ya.Heleki oğlum sabaha kadar günlerce uykusuz geçti gunlerim.Tabi dün bunun üstüne bi baktım lekelenme var.Hafif de kanama.Hem oğlum hem ben günümüz hastanede geçti.Neyseki dr bana sadece yorgunluktan dedi.Testlerde muayene de bisey cikmadi.Yurumeyi bilmiyorum ki hala unutuyorum hamile oldugumu koşuyorum bazen.Sabah bi baktım bende grip olmuşum ve boğaz fena.

Çok geçmiş olsun acayip salgın var ara tatilde de oğlum öyleydi. Hastalıkların seyri değişmiş maalesef ama sen kendine dikkat et. Bazen ben de eğilip kalkarken falan unutuyorum. Boğazını yumuşak tutmaya bak bal, pekmez, ılık limonlu su falan.

Çok teşekkürler.Ya alışmışım hep koşturmaya bazen unutuyorum.Yavrum ayran gibi oldu icerde.Hemde nasıl salgın var ya.Herkeste bi oksuurk.Dikkat ediyorum bakalım.Ilacta alamıyoruz zaten.

Günaydın kızlar m kv kp konusu geçmiş bende yazmadan edemem en sevdiğim benimde kaynana kişisi ilk söylediğimizde 3-5 parça kıyafet almıştı bir heves. Taaa bayramda düşünün. Onun üzerine 1 adet çöp bile almadı. 2-3 günde 1 konuşuyoruz sadece napiyo bebek diye sorup geçiyor hic bir ihtiyaç vs var mı diye sormak yok. Ki ben babamın bebek arabasını oto koltuğu va aldığını söylediğim halde. Heralde nasılsa babası alıyor biz karismayalim diyo. Onun dışında kayinpeder adlı kişi en son beni ne zaman aradı inanın hiç hatırlamıyorum. İşi düştüğünde, para istemek için falan arar kendisi. Yani kaynana ve kayınpeder tarafından şanslı olan arkadaslari bi tık kıskanıyorum ne yalan soliyim

Ayy bu kadar mı aynı olur bu kadar mıı para için hoop tepemizdeler urişe bir çöp yok aldıklarımı atıyorum eve ne gelse böyle böyle oda dizildi eşyalar alındı güle güle kullansın dışında laf yok bebeği görmeye de her şey geçip ben iyileştikten sonra çocuk ele gelince gelceklermiş sülalece abisi danası atası ahahhahahah
annem niye tek yoruluyo 2 anne bakın hem eve hem bize yardımcı olun tek gel dedim kocamı bırakıp gelemem küser dedi allaha havale ediyoruuuum

Ahahah ben aldigim hicbiseyi atmiyorum artik hak etmiyolar yani sanki merak ediyolarda yani. Aynen hayırlı olsun gule güle kullansin. Babam aldi diyorum sagolsun bu kadar komediler ya benimkiler dogurdugum gün meraktan gelir garanti. Ama giderler bebege bakcagini hiç düşünmüyorum. Kız kocan bisi diyo mu bu konuda mesela. Dün benimkine diyorum ki annenler hic ariyo mu napiyolarmis diyorum ha iyiler diyo yav kardesim torunlarini soruyolar mi ben onu soruyorum dicektim de salladim ya

Tamda 12/6'ydı 10-11 diyolar düşük olması lazım diye ne bileyim hemşirede bişey demedi tedirgin oldum
Hiç olma sakin ol son zamanlarda az yükseliyor zaten tansiyon. Buda normal salondan yatak odasına yürüsem nefes nefese kalıyorum ben sinirlerimde dahil herbişeylerim yükseliyor tabi kontrol altında tut kendini tansiyon önemli ama çok değil bence. Benım hemşire tansiyonumu ölçmüştü 14 çıkmıştı yürüdün ondan galiba dedi birde kızım vardı yanımda çeke çeke görürdüm tospiğimi

Asssla demiyo bişey annem şunu almış bunu örmüş diyorum yazık almasın diyo seninkilerden bişy yok diyorum para veriyim sen al diyo aklsdjlak babanla en son geçen yıl konuştuk sormuyolar mı hiç diyorum soruyolar iyi diyorum diyo

Alışmış sizinkiler bir şey yapmamaya sanırım. Vay arkadaş.
Geçen kv ile konuşuyoruz. Rahmetli kayinoeder yaşasaydı, inanın bizden çıkmazdı, aman kızım iyi misin, bir ihtiyacın var mı, şunu da alalım bunu da alalim. Eksiğiniz olmasın diye başımızda pervane olurdu. Bazen diyorum kime ne iyilik işledim de, böyle bir aileye denk geldim? Allah var yukarda, kv bazen deli etse de eli asiri cömerttir. Bizim evin bütün eşyalarını onlar almıştı. Biz hiç ödemedik bir şey. Rabbim eksik etmesin. Maaşallah diyeyim.

Yenidoğan için şer yatak öneriliyor evet.surekli değiştirilen birşey değil yatak falan en az bı üç beş sene kullanılacak kaliteli almak daha mantıklı tabi,iki iki masraf etmektense kaliteli alıp yıllarca kullanmak en güzeli.

Bu arada odamız gelmiş, 4 Aralık yazmışlar montajı ama pazartesiye uygunsaniz gelip kuralım dediler. Pazartesi de aksi gibi vizeler başlıyor, benim şeker yuklemem var, bakalım ne yapicaz ay çok heyecanlandım

Ahahah ev eşyası diyince herşeyi biz kocanla aldık ala ala iki halı iki bu perde aldi kayinvalide kisisi. Simdi artik o da yok Allah bozmasın kuzum gerçekten aile çok önemli. Hep boyle olsunlar ne kadar guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…