Vallahi öyle canım ya. Herkes evlenmeden önce aman ailesini ne yapacaksın, ne gerek var, gorusmezsin. Evlilik 2 kişilik değil maalesef. Türkiye'de aileler de evleniyor. Onların anlaşması da aşırı önemli. Anlasamazlarsa sıkıntı, arada kalıyorsun. Bizimkiler anlaşıyor çok şükür.Ahahah ev eşyası diyince herşeyi biz kocanla aldık ala ala iki halı iki bu perde aldi kayinvalide kisisi. Simdi artik o da yokAllah bozmasın kuzum gerçekten aile çok önemli. Hep boyle olsunlar ne kadar guzel
biliyosunz ben o konuda arştayım bir çöp almadıkları gibi kendi gelinliğimi ben aldım takacakları altını da kendi maaşımla alıp ellerine vermiştim ajksdhajkh utanmadan düğünde takmışlardı hatta bir tanesini de alıp kardeşinin çocuğunun nişanında takmıştı rezalett üstüne rezalett gel de sevAhahah ev eşyası diyince herşeyi biz kocanla aldık ala ala iki halı iki bu perde aldi kayinvalide kisisi. Simdi artik o da yokAllah bozmasın kuzum gerçekten aile çok önemli. Hep boyle olsunlar ne kadar guzel
Vay arkadaş ya. Bu kadar da olmaz diyorsun da, büyük konuşmayalım. Senin oğlan benim kız olacakbiliyosunz ben o konuda arştayım bir çöp almadıkları gibi kendi gelinliğimi ben aldım takacakları altını da kendi maaşımla alıp ellerine vermiştim ajksdhajkh utanmadan düğünde takmışlardı hatta bir tanesini de alıp kardeşinin çocuğunun nişanında takmıştı rezalett üstüne rezalett gel de sevMelasel hadi maddi bi desteği unuttuk ama manevi destekte yok
Aynen herşey maddiyat değil. Ama bi ara, bi sor nasilsin bisey istiyo musun geliyim mi vs dimi insan bi manevi destekte bulunur. Geçen arıyor kv, ütü yapıyorum diyorum oyy ne güzel diyo. He çok guzelbiliyosunz ben o konuda arştayım bir çöp almadıkları gibi kendi gelinliğimi ben aldım takacakları altını da kendi maaşımla alıp ellerine vermiştim ajksdhajkh utanmadan düğünde takmışlardı hatta bir tanesini de alıp kardeşinin çocuğunun nişanında takmıştı rezalett üstüne rezalett gel de sevMelasel hadi maddi bi desteği unuttuk ama manevi destekte yok
Bu halimle yapıyorum. Ya gelmesen de kızım geleyim ben yardım edeyim de, yarım ağız da olsa... Vallahi çok kızıyorum böyle insanlara. Sorsan onlar cok çekmiştir kvlerinden. Allah var yukarda eşimin babannesi çok çok zor kadındı, kv ye kök sokturmus. Evlenmiş, ilk gün evini, halilarini temizletmis senin yüzünden battı diye. Eşimi doğurmuş, gel evimi temizle demiş lohusa kadına. Yaptırmış da yani. O yüzden kv gelinlerine asla gelin demez, ben kız evlat aldım, çektirmem ben yaşadım der.Aynen herşey maddiyat değil. Ama bi ara, bi sor nasilsin bisey istiyo musun geliyim mi vs dimi insan bi manevi destekte bulunur. Geçen arıyor kv, ütü yapıyorum diyorum oyy ne güzel diyo. He çok guzel
Canım bendede suruntu oldu iki defa azsa benim gibi inşallah birde iki sefer dede günlük ped üstüne oldu hemen durdu sabah oldu durdu yani..korkma stres olma..sen birde daha önceden anne olmuşsun onceden belki olduysa..ben nasıl korktum hala bile sabahları wc ye korkarak girerim benimde doktor bebek iyi devami yoksa az oluyor böyle dediGunaydin kizlar.Ben bikac gündür sefilleri oynuyorum.Benim gorumcegil ara tatilde kv ye geldiler.Orda bi kez buluştuk.Hopp eşim ve oğlum hasta oldu.Yaklasik 5gundur oksuurk grip bittiler ya.Heleki oğlum sabaha kadar günlerce uykusuz geçti gunlerim.Tabi dün bunun üstüne bi baktım lekelenme var.Hafif de kanama.Hem oğlum hem ben günümüz hastanede geçti.Neyseki dr bana sadece yorgunluktan dedi.Testlerde muayene de bisey cikmadi.Yurumeyi bilmiyorum ki hala unutuyorum hamile oldugumu koşuyorum bazen.Sabah bi baktım bende grip olmuşum ve boğaz fena.
Bitir bitir tabi okulu. Seninki ters duruyordu di mi ondan batma yapıyordu?Valla canım demir hapı koyu renk ishal tarzi yaptı sabahları iki kere çıkardı kosarak ama bugün icmedim wc de afedersin azıcık ih desem aşağısı acıyor sanırsın birşey ağzında gibi valla her sabah böyle sürünüyorum
Bana erken doğum riski yok plesenta çok az aşağıda ondan kanama oldu dedi valla bence de aşağıda.. dün markete çıktım iki kere wc girdim çıktım düşün çıktım 5 dak sonra sanki yine var vajinal batmalar çok zor..
Hafta sonu aof sınavına giricem binada wc girerim cikinca bir daha diye kendimi rahatlatiyorum 3 dersim kaldı vazgeçmek de olmaz bitsin artık
Deterjanları stokladim azıcık baktım indirim vardı birkaç paket de yenidoğan ıslak mendil aldım üni ve dalin..birini 6+ ay almışım kendim kullanırım artık dalının kolonyası hediye geldi ay nasıl güzel kokuyor
Yok kuzum ilk hamileligimde hiç böyle şeyler yaşamadım ki.Bende sanki ilk gibi panik oldum bunda.Ama devamı gelmedi çok şükür.Bizimde bebek iyi çok şükür.Ama aşırı yoruldum kaç gündür.Ben ona bağlıyorum.Yoksa bi sıkıntımız yoktu.Bi hayırla kucagimiza alsaydık su minnaklari.Canım bendede suruntu oldu iki defa azsa benim gibi inşallah birde iki sefer dede günlük ped üstüne oldu hemen durdu sabah oldu durdu yani..korkma stres olma..sen birde daha önceden anne olmuşsun onceden belki olduysa..ben nasıl korktum hala bile sabahları wc ye korkarak girerim benimde doktor bebek iyi devami yoksa az oluyor böyle dedi
Benim kv demde hamilelik boyunca iki kez geldi günü birlik birinde bir gece kaldı.yemek yaptı sadece.ilkinde yer gök battı çok uzun anlatmiyim şimdi.ikincide kalmadı.kalma işi çok zor oluyor.yemek yapar yiyecek getirir.cocuga birşeyler orer amenna.ama lafda sokar arada işte idare ediyorum.mesela hep yatma oturma hareket et gecer dedi kızım hamile herşeyi yapıyor ise gidiyor dedi kızının yaşı benden 11 yaş küçük ve sağlıklı gebelik demek ki banane bundan benim plesenta aşağıda doktor ev işi yok diyor.bos konuşuyor sonra cevirip yapma zaten kim görecek diyor..bir isim seçtim sen koyma o ismi kizim koyacak dedi bazen beni ruh hastası ediyorAynen herşey maddiyat değil. Ama bi ara, bi sor nasilsin bisey istiyo musun geliyim mi vs dimi insan bi manevi destekte bulunur. Geçen arıyor kv, ütü yapıyorum diyorum oyy ne güzel diyo. He çok guzel
Canim ayaklarıyla aşağıya tekme atıyormuş.plesenta aşağıda ama çok çok az dedi ama azıcık suruntu ondan olur dedi.bir damla küçük tuvalet ihtiyacı bile batma yapıyor anlamıyorum idrardada birşey çıkmadıBitir bitir tabi okulu. Seninki ters duruyordu di mi ondan batma yapıyordu?
Canim aynen alsak gerçekten böyle şeyler olmasa hamileliğin tadını cikarcamda ben hep stres yaşadım iki defa onun dışında dakka başı wc gelme hissi.giderim bir damla bazen.alalim ve inan uykusuzum deniycem hiç yeterki sağlıkla gelsin kucağımaYok kuzum ilk hamileligimde hiç böyle şeyler yaşamadım ki.Bende sanki ilk gibi panik oldum bunda.Ama devamı gelmedi çok şükür.Bizimde bebek iyi çok şükür.Ama aşırı yoruldum kaç gündür.Ben ona bağlıyorum.Yoksa bi sıkıntımız yoktu.Bi hayırla kucagimiza alsaydık su minnaklari.
Ben artık 5 dakikada bir gitmekten o kadar bıktım ki gidip oturuyorum 30 dakika falan tuvalette dizi izliyorum geldikçe yapıyorum.Kızlar en sevmediğim güncelleme geldiinormalde sık sıkışıyordum ama artık idrar torbama vurduğu için bebelak sıkışıp üstüne bir damla yapıp çıkıyorum lavabodan bir damla içinde girilmez be tuvalete
Ya bir iş yapıyorsun, ne lafını ediyorsun? Edeceksen yapma madem. Herkes aynı mı sanki, aynı yaştaki insanların bile her şeyi farklı.Benim kv demde hamilelik boyunca iki kez geldi günü birlik birinde bir gece kaldı.yemek yaptı sadece.ilkinde yer gök battı çok uzun anlatmiyim şimdi.ikincide kalmadı.kalma işi çok zor oluyor.yemek yapar yiyecek getirir.cocuga birşeyler orer amenna.ama lafda sokar arada işte idare ediyorum.mesela hep yatma oturma hareket et gecer dedi kızım hamile herşeyi yapıyor ise gidiyor dedi kızının yaşı benden 11 yaş küçük ve sağlıklı gebelik demek ki banane bundan benim plesenta aşağıda doktor ev işi yok diyor.bos konuşuyor sonra cevirip yapma zaten kim görecek diyor..bir isim seçtim sen koyma o ismi kizim koyacak dedi bazen beni ruh hastası ediyor
Ben artık 5 dakikada bir gitmekten o kadar bıktım ki gidip oturuyorum 30 dakika falan tuvalette dizi izliyorum geldikçe yapıyorum.
Yok ilki zor gecti 34+0 da doğdu.Niye kız seninkidemi çoğul gebelik?
Siz isme karar verdiniz mi?Ben artık 5 dakikada bir gitmekten o kadar bıktım ki gidip oturuyorum 30 dakika falan tuvalette dizi izliyorum geldikçe yapıyorum.
Verdik sanırımSiz isme karar verdiniz mi?
Ya en çokda isim konusunda gıcık oldum kızı benim hemen peşimden hamile kalmış 1 ay sonra bana soruyor sonra koyma demek sanki noter tasdikli aldı ismi alsin başına çalsın..bende böyleyim bir sürü güzel seyy yap iki kötülük et söyle nefret gelir unutmam da ama yuzume bak konuşurum takmıyor gibi içim unutmaz aslaYa bir iş yapıyorsun, ne lafını ediyorsun? Edeceksen yapma madem. Herkes aynı mı sanki, aynı yaştaki insanların bile her şeyi farklı.
Çok sinir bozucu bir şeymiş o. Kızın degistirsin ben önce kaldım, büyüğüm deseydinYa en çokda isim konusunda gıcık oldum kızı benim hemen peşimden hamile kalmış 1 ay sonra bana soruyor sonra koyma demek sanki noter tasdikli aldı ismi alsin başına çalsın..bende böyleyim bir sürü güzel seyy yap iki kötülük et söyle nefret gelir unutmam da ama yuzume bak konuşurum takmıyor gibi içim unutmaz asla
Bu arada sen mi yazmistin tuvalet kağıdı almakla bitiyor çok harcıyorum malesef akıntı dakka başı küçük tuvalet derken yapcak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?