2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay vallahi beni de bastı şimdi biliyor musun? Şu odası gelse de kurup eşyalarını yerlestirsem gözüyle bakıyorum şu an. Haftaya ya da sonraki hafta geliyor odası.
Benimki hep saklıyor teyzesi ya eller ayaklar hep yüzde

Düşününce heyecan basıyo beni yaa

36 erkenmi ?36yi görsek ben parti yapacağım canım.abimin eşimde ikiz hamile 29 haftalık sancısı geldi zor durdurdular dusun
ben burcu doktora gidenlere sapık gibi yazıyodum doktor nasıl falan diye biri döndü sağolsun arkadaş olduk biraz da
anlattı odasını hazır etmişler çantasını hazırlamış o akşam suyu gelmiş 1.5 ay erken doğum yapmış maşallahh şimdi bebiş turp gibi tosun tosun hem dee
bazen erken hazırlıklar işe yarıyor heralde sağlıkla kucağa alalım da ne zaman geliyolarsa gelsin minik tontiklerr

Canım diyet listen kaba taslak nasıl? Yaklaşık kaç öğün var, akşam yemegi sonrası öğünün var mı? Ben de iyi yiyorum ve bu şeker işinden korkuyorum
HB ganimetleri geldi
Canım sen bez,olarak ne kullanıcan, ebe akraban vardı ya. Belki önerin işe yarar
öff bak çok ikna edici oldu doğru diyosun keşke dememek için çok güzel bi laf bu beni 24 saat götürebilir allahım bana da biraz dirayet mirayet ver bu kadar iradesiz olduğumu bende bilmezdim
Ben hamilelikten önce eve paketli gıda sokmazdım. Hamilelikte canım kremalı bisküvi falan çekiyor, çocukluğuma döndüm resmen. Çaya batırıp, içine düşürüp yiyesim oluyor Ben de çok kasmıyorum, vücudumun isteğini dinliyorumÇok ilginç ya vücutta bir açık mı var, onu kapıyoruz Stresimi alıyor bol bol yemek. O anda canım isteyince yemezsem üzgün oluyorum. Gercekten dirayetli olanları tebrik ediyorum.

Evet canım 37.zaten ikizde son haftalar oluyor bakım bizimkisi ne diyecek inşallah geç olurlar

yeminle üşeniyorum artık üstümü indirmekten klozete oturup zar zor kalkmaktan yıldım bıktım sistit mi oldum acaba dedim ama yok oğlannn bence de

Aynen canım benim ikizler heran gelebilir bende ondan hazırlıklara hız verdim.dun bezlerimizde geldi 420 tane aldım şimdilik ilk defa verdiğim paraya değmiş hissettim koca paketteşimdi herşeyin çözümü var dayadikmi prematil mamayı tosun gibi olurlar

yeminle üşeniyorum artık üstümü indirmekten klozete oturup zar zor kalkmaktan yıldım bıktım sistit mi oldum acaba dedim ama yok oğlannn bence de
Ben bugün doktora dedim valla onu. Hocam 5dk da bir tuvalete girilir mi ya dedim? vücudunun temizlendiğini gösterir bu iyi bir şey korkma dedi.

Vallahi ben de aynısını yaptım.72 tane 1 numara, 420 tane 2, 144 tane 3 numara aldım.

Ben bugün doktora dedim valla onu. Hocam 5dk da bir tuvalete girilir mi ya dedim? vücudunun temizlendiğini gösterir bu iyi bir şey korkma dedi.
iş yerinde tuvalet bi alt katta bugün merdivene oturdum valla yoruldum merdiven çıkarken yıldım in çık in çıkkkk bi gün bıkıp altıma yapcam nasılsa az damlıyo aklsdkjah tövbe ya

Vallahi ben de aynısını yaptım.72 tane 1 numara, 420 tane 2, 144 tane 3 numara aldım.
Ay sen yazınca ben az aldığımı farkettim ama stok yapmak istemedim.popisler sevmezse imde kalır diye deneyip ismarlayacagim pahalı olursada elimde kalmasindan iyidir

iş yerinde tuvalet bi alt katta bugün merdivene oturdum valla yoruldum merdiven çıkarken yıldım in çık in çıkkkk bi gün bıkıp altıma yapcam nasılsa az damlıyo aklsdkjah tövbe ya
Ahhahahah yarıldım
Ya az evvel girdim, sonra pardesuleri çıkardım, ceketleri kaldırdım. 5dk geçti geçmedi. Gene lavabodayim

Ay sen yazınca ben az aldığımı farkettim ama stok yapmak istemedim.popisler sevmezse imde kalır diye deneyip ismarlayacagim pahalı olursada elimde kalmasindan iyidir
Ya normalde ben de öyle yapacaktım. Sonra Prima premium care i baya araştırdım. Özel uretiliyormus, pişik yapmiyor demişler. En yakın arkadaslarim da onu kullanıyor. Aldım valla ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…