2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız inadına o ismi koy kızı koyucakmış kızına desin o koymasın o zaman amanın kızlar kayınvalideyi düşüncek vakitte değiliz hiç düşünüp stres yapmayın. Bugüne bugün bir kişi gelip işime el atmadı eşim sağolsun o hep yardım etti ki düşük tehlikem vardı . Ne kadar zor durumda olursan ol iki kolun varsa anca o seni kurtarır. İnsanlar çok düşüncesiz

Çok sinir bozucu bir şeymiş o. Kızın degistirsin ben önce kaldım, büyüğüm deseydin
Aynen ben dedim. Vallahi bıktım ya. Ucuz bir şey değil ki zıkkım da. Al 1 ay bile olmadı 32li bitti.
Aynen canim sana çoklu alıyoruz bitince tekrar islak da bırakmam çok sakıncalı mecburuz bugünler gecicek güzel şeyler yazacağız çok bez gidiyor gibi

Aynen canim sana çoklu alıyoruz bitince tekrar islak da bırakmam çok sakıncalı mecburuz bugünler gecicek güzel şeyler yazacağız çok bez gidiyor gibi
Aynen öyle valla. Hepsiburadada indirime girmiş geçen 24lusu aldım 2 paket 60liraya. Bez ile tuvalet kağıdı stoğu yapicaz sanırım
Normalde de ıslak kalmaması lazım zaten, hamilelikte daha da dikkat etmek gerekiyor.

kız tane tane yeriiim onu her pirinci böle böle yerim pilav üstü ketçap favorimdi tüh ahjsdgjhak

Ahahahaha tam bir çatlaksın deli kadın bayılıyorum sana
Ya ben de aynı hamilelikten önce çok dikkat ediyodum ilk 3 ay da çok dikkat ettim ne olduysa 2. Trimester de oldu bana da Bisküviyi cipse banıp yiyesim geliyo

Çok güzel de giyinmissin inan daha böyle iyi giyinmedim hamilelikte çok sıradan oldum
Çalıştığım için öyle ya yoksa bende evde olsam pijama üstü t-shirt en sevdiğim her yere öyle giderim gocunmam da Bir de sadece 1 tane hamilel pantolonu 1 tane de tayt var iş yerinde giyebileceğim o yüzden bu eteğe sardım bu ara değişiklik oluyo

Olmuş güzel yakışmış resim çek hatira kalsın bende yılbaşında resim çekilirim ancak güzel giymeyince olmuyor hatira kalır.

Çok güzel de giyinmissin inan daha böyle iyi giyinmedim hamilelikte çok sıradan oldum
Bu kıyafet mevzusu çalıştığım için o kadar sıkıntı ki şu an bana dediğiniz gibi sıradan giyinmek zorunda kalıyorum hamileliğe yatırım yapmamak için ve bu yüzden De mutsuzum. gerçekten hanımefendi şartlar dahilinde şık giyinmiş. Şık hamile kıyafeti aldığınız yerler var mı kızlar

bayıldım bayıldıııııım nasıl ykaışmıııışşş
benim iş yerime ben dedim valla şiştim patlıcam taytla gelcem sürekli diye nasıl ya falan dediler sonra alıştılar
tayt kazak geliyorum paso nerdeyse pijamayla gelcem de hadi ayıp olmasın diyorum :d

B Birhamisss ben dolaptan ikinci al aldım 6-7 tayt pantolon onları değiştire değiştire giyiyorum 1 fiyatına hepsi gelmiş oldu

10 gün önce 56.2 çıkan ben bu sabah 57.6 çıktım İnşallah tartı bozulmuştur dikkat edeyim bari biraz dedim ama kahvaltıda patates kızartması bal kaymak falan yedim ne güzel dikkat etmişim dimi
Oh oh maşallahh yarasın miniğineeee ben sabah tartıldım zayıflamış gördüm yarım kilo bugün açığı kapatıp kendime fast food ısmarlıcam o yüzdenn shdjsk

Çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması anneyi bitiriyo zaten bir de inatçı bu yıl hastalıklar hemen geçmiyo. İnşallah siz çabuk atlatırsınız

Çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması anneyi bitiriyo zaten bir de inatçı bu yıl hastalıklar hemen geçmiyo. İnşallah siz çabuk atlatırsınız
Sagol canim benim.Ya ben böyle hasta olduğumuzu hiç hatırlamıyorum.2haftadir Bitti geri geldi sersem olduk.Bu yıl cidden çok zorlandık.Herkes hasta nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…