- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Kız inadına o ismi koyBenim kv demde hamilelik boyunca iki kez geldi günü birlik birinde bir gece kaldı.yemek yaptı sadece.ilkinde yer gök battı çok uzun anlatmiyim şimdi.ikincide kalmadı.kalma işi çok zor oluyor.yemek yapar yiyecek getirir.cocuga birşeyler orer amenna.ama lafda sokar arada işte idare ediyorum.mesela hep yatma oturma hareket et gecer dedi kızım hamile herşeyi yapıyor ise gidiyor dedi kızının yaşı benden 11 yaş küçük ve sağlıklı gebelik demek ki banane bundan benim plesenta aşağıda doktor ev işi yok diyor.bos konuşuyor sonra cevirip yapma zaten kim görecek diyor..bir isim seçtim sen koyma o ismi kizim koyacak dedi bazen beni ruh hastası ediyor
Aynen canim sana çoklu alıyoruz bitince tekrar islak da bırakmam çok sakıncalı mecburuz bugünler gecicek güzel şeyler yazacağız çok bez gidiyor gibiÇok sinir bozucu bir şeymiş o. Kızın degistirsin ben önce kaldım, büyüğüm deseydin
Aynen ben dedim. Vallahi bıktım ya. Ucuz bir şey değil ki zıkkım da. Al 1 ay bile olmadı 32li bitti.
Çok güzel de giyinmissin inan daha böyle iyi giyinmedim hamilelikte çok sıradan oldum23+4 den selamlaaar
Aynen öyle valla. Hepsiburadada indirime girmiş geçen 24lusu aldım 2 paket 60liraya. Bez ile tuvalet kağıdı stoğu yapicaz sanırımAynen canim sana çoklu alıyoruz bitince tekrar islak da bırakmam çok sakıncalı mecburuz bugünler gecicek güzel şeyler yazacağız çok bez gidiyor gibi
MaşAllaah önden bile nasıl belli oluyor23+4 den selamlaaar
kız tane tane yeriiim onu her pirinci böle böle yerim pilav üstü ketçap favorimdi tüh ahjsdgjhak
Ahahahaha tam bir çatlaksın deli kadın bayılıyorum sanaay verseler galiba ben altımı bezler denerim ya ahahaha öff zaten aklıma geliyo dolaba gidip gidip çıkarıyorum 1 tane geri koyuyorum sonra tanesi şu an kaç kuruş biliyo musun saçmalama diyorum tek sorun fiyatı sanki hahah
Ya ben de aynı hamilelikten önce çok dikkat ediyodum ilk 3 ay da çok dikkat ettim ne olduysa 2. Trimester de oldu bana daCanım diyet listen kaba taslak nasıl? Yaklaşık kaç öğün var, akşam yemegi sonrası öğünün var mı? Ben de iyi yiyorum ve bu şeker işinden korkuyorum
Canım sen bez,olarak ne kullanıcan, ebe akraban vardı ya. Belki önerin işe yarar
Ben hamilelikten önce eve paketli gıda sokmazdım. Hamilelikte canım kremalı bisküvi falan çekiyor, çocukluğuma döndüm resmen. Çaya batırıp, içine düşürüp yiyesim oluyorBen de çok kasmıyorum, vücudumun isteğini dinliyorum Çok ilginç ya vücutta bir açık mı var, onu kapıyoruz Stresimi alıyor bol bol yemek. O anda canım isteyince yemezsem üzgün oluyorum. Gercekten dirayetli olanları tebrik ediyorum.
Maaşallah23+4 den selamlaaar
Çalıştığım için öyle ya yoksa bende evde olsam pijama üstü t-shirt en sevdiğim her yere öyle giderim gocunmam daÇok güzel de giyinmissin inan daha böyle iyi giyinmedim hamilelikte çok sıradan oldum
Olmuş güzel yakışmış resim çek hatira kalsın bende yılbaşında resim çekilirim ancak güzel giymeyince olmuyor hatira kalır.Çalıştığım için öyle ya yoksa bende evde olsam pijama üstü t-shirt en sevdiğim her yere öyle giderim gocunmam daBir de sadece 1 tane hamilel pantolonu 1 tane de tayt var iş yerinde giyebileceğim o yüzden bu eteğe sardım bu ara değişiklik oluyo
Bu kıyafet mevzusu çalıştığım için o kadar sıkıntı ki şu an banaÇok güzel de giyinmissin inan daha böyle iyi giyinmedim hamilelikte çok sıradan oldum
Bu kıyafet mevzusu çalıştığım için o kadar sıkıntı ki şu an banadediğiniz gibi sıradan giyinmek zorunda kalıyorum hamileliğe yatırım yapmamak için ve bu yüzden De mutsuzum. gerçekten hanımefendi şartlar dahilinde şık giyinmiş. Şık hamile kıyafeti aldığınız yerler var mı kızlar
bayıldım bayıldıııııım nasıl ykaışmıııışşşÇalıştığım için öyle ya yoksa bende evde olsam pijama üstü t-shirt en sevdiğim her yere öyle giderim gocunmam daBir de sadece 1 tane hamilel pantolonu 1 tane de tayt var iş yerinde giyebileceğim o yüzden bu eteğe sardım bu ara değişiklik oluyo
Oh oh maşallahh yarasın miniğineeee ben sabah tartıldım zayıflamış gördüm yarım kilo bugün açığı kapatıp kendime fast food ısmarlıcam o yüzdenn shdjsk10 gün önce 56.2 çıkan ben bu sabah 57.6 çıktımİnşallah tartı bozulmuştur dikkat edeyim bari biraz dedim ama kahvaltıda patates kızartması bal kaymak falan yedim ne güzel dikkat etmişim dimi
Çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması anneyi bitiriyo zatenGunaydin kizlar.Ben bikac gündür sefilleri oynuyorum.Benim gorumcegil ara tatilde kv ye geldiler.Orda bi kez buluştuk.Hopp eşim ve oğlum hasta oldu.Yaklasik 5gundur oksuurk grip bittiler ya.Heleki oğlum sabaha kadar günlerce uykusuz geçti gunlerim.Tabi dün bunun üstüne bi baktım lekelenme var.Hafif de kanama.Hem oğlum hem ben günümüz hastanede geçti.Neyseki dr bana sadece yorgunluktan dedi.Testlerde muayene de bisey cikmadi.Yurumeyi bilmiyorum ki hala unutuyorum hamile oldugumu koşuyorum bazen.Sabah bi baktım bende grip olmuşum ve boğaz fena.
Sagol canim benim.Ya ben böyle hasta olduğumuzu hiç hatırlamıyorum.2haftadir Bitti geri geldi sersem olduk.Bu yıl cidden çok zorlandık.Herkes hasta nerdeyse.Çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması anneyi bitiriyo zatenbir de inatçı bu yıl hastalıklar hemen geçmiyo. İnşallah siz çabuk atlatırsınız
Benim randevuya daha cook var. 11 aralık. İlk kez 3 haftaya düşürdük kontrolleriEe bu aralar hiç göbüş güncellemesi gelmiyoo atın da gözümüz gönlümüz şenlensin
Patates kızartması ince çizgim sabah akşam her öğünümde vardır..10 gün önce 56.2 çıkan ben bu sabah 57.6 çıktımİnşallah tartı bozulmuştur dikkat edeyim bari biraz dedim ama kahvaltıda patates kızartması bal kaymak falan yedim ne güzel dikkat etmişim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?