- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Doktor mu düşürdü siz miBenim randevuya daha cook var. 11 aralık. İlk kez 3 haftaya düşürdük kontrolleri
Ay doktor düşürdü ya, düşürdü de değil çıkardı aslında, yanlıs yazmısımDoktor mu düşürdü siz mibenim ki 1 ay Resmen randevudan çıktıktan sonra diğer randevuya gün saymaya başlıyorum zaman hiç geçmiyor .. Allahtan bedava değil sürekli giderdim görmeye yoksa
O ne ya zayıflamak neeeeOh oh maşallahh yarasın miniğineeee ben sabah tartıldım zayıflamış gördüm yarım kilo bugün açığı kapatıp kendime fast food ısmarlıcam o yüzdenn shdjsk
Dimi yaPatates kızartması ince çizgim sabah akşam her öğünümde vardır..
Ben hep açımO ne ya zayıflamak neeeesenin yerinde olsam dünyaları yerdim .hoş zaten yiyorum
Yaa bu ara ben de öyleyimBen hep açımsabah kahvaltıdan sonra, bir sonraki öğünümde ne yiyecegimi hesaplıyorum. Bıraksalar arada boşluk vermeden yemeye devam edicem sanki hahaha
Ya yemin ederim bende öyleyim. Bir yemek yerken bundan sonra ne yesem diyorumBen hep açımsabah kahvaltıdan sonra, bir sonraki öğünümde ne yiyecegimi hesaplıyorum. Bıraksalar arada boşluk vermeden yemeye devam edicem sanki hahaha
Ende açım ya ne yesem ne yesem diye korkkez gidiyorum mutfağaBen hep açımsabah kahvaltıdan sonra, bir sonraki öğünümde ne yiyecegimi hesaplıyorum. Bıraksalar arada boşluk vermeden yemeye devam edicem sanki hahaha
Benim eşimin iş yeri uzak diye öyle yapıcam o iş yerinden gelir arabayla beklemeden gideriz vs diye hesap yapıyorum ama bakalımBen liste yaptım açtım valizi koyuyorum yavaştan çok erken biliyorum ama insan herseye hazirlikli olmak istiyor bide bizim hastane uzak yani arabayla 1 saatte gidiyoruz herseyi almam lazim herseyii
Bugun itibariyle 99 daha erken gelecek Gece ama olsun uygulamada 99 görmek bile ayrı heyecan
Sorma bende onu dedim bugün grip bile kapma iş yerinde hastalık çekecek gücüm yok ilaç içemiyorum sen içer rahatlarsın ben onu da yapamam dedimÇok teşekkürler.Ya alışmışım hep koşturmaya bazen unutuyorum.Yavrum ayran gibi oldu icerde.Hemde nasıl salgın var ya.Herkeste bi oksuurk.Dikkat ediyorum bakalım.Ilacta alamıyoruz zaten.
Tavsiyem eşlere çok aileleri hakkında bişey demeyinAhahah ben aldigim hicbiseyi atmiyorum artik hak etmiyolar yani sanki merak ediyolarda yani. Aynen hayırlı olsun gule güle kullansin. Babam aldi diyorum sagolsun bu kadar komediler yabenimkiler dogurdugum gün meraktan gelir garanti. Ama giderler bebege bakcagini hiç düşünmüyorum. Kız kocan bisi diyo mu bu konuda mesela. Dün benimkine diyorum ki annenler hic ariyo mu napiyolarmis diyorum ha iyiler diyo yav kardesim torunlarini soruyolar mi ben onu soruyorum dicektim de salladim ya
Benim sonraki kontrol 30 haftada daha 26 olacak yarın 4 hafta varDoktor mu düşürdü siz mibenim ki 1 ay Resmen randevudan çıktıktan sonra diğer randevuya gün saymaya başlıyorum zaman hiç geçmiyor .. Allahtan bedava değil sürekli giderdim görmeye yoksa
Benim kv çok hevesli aslında ama kpnin eline bakıyor bi geliri yok ama en azından insan bir çöp almaz mıydı şimdiye kadar yaaAynen kayınpederim ortada yok kayınvalidem de bir kaç yelek almış bir de battaniye alırım daha birşey alamam deditek ve ilk torunları ama tey teeyy
Benim kv vicdanlı iyi kadındır ama geçen ay süpürge tutmak çok zor oluyor belim ağrıyor artık fln ddm, aslında 6. 7.ayda başlar daha tutabiliyo olman lazım biraz erken başlamış ddiBu halimle yapıyorum. Ya gelmesen de kızım geleyim ben yardım edeyim de, yarım ağız da olsa... Vallahi çok kızıyorum böyle insanlara. Sorsan onlar cok çekmiştir kvlerinden. Allah var yukarda eşimin babannesi çok çok zor kadındı, kv ye kök sokturmus. Evlenmiş, ilk gün evini, halilarini temizletmis senin yüzünden battı diye. Eşimi doğurmuş, gel evimi temizle demiş lohusa kadına. Yaptırmış da yani. O yüzden kv gelinlerine asla gelin demez, ben kız evlat aldım, çektirmem ben yaşadım der.
Kız bende kayınpeder bile yok var da yokBenim kv çok hevesli aslında ama kpnin eline bakıyor bi geliri yok ama en azından insan bir çöp almaz mıydı şimdiye kadar yaakvnin kız kardeşi yelek ve ceket örerim demiş bana onu söylüyor eeeee sen napcaksın diyemiyor tabi insan kp desen çocuklarına hayrı yok torununa ne olacak.....
Hazırlamaya üşendiğim için aç aç oturuyorum resmennBana güncelleme geldi evi tek seferde süpüremiyorum ikiye bölüyorum artık hatta belki 3e bölerim sonraki temizlikte
ben de akşamları mutlaka acıkıyorum diye dün yemekte abartmadan yedim sonra yine yerim diye tahmin ettiğim gibi oldu 10 gibi ekmek arası bişeyler yedim bu sefer de sabah kalkınca çok aç hissetmedim kahvaltıda az yedim şimdi yine acıktım jdjdjdj bu ne kısır döngüdür yaaaa bu aylar üçer üçer alcaz heralde kiloları
ayyy bu grubu komple bi senarist ele alsa sezon sezon dizi çıkarır yemin ediyorumKız bende kayınpeder bile yok var da yokkendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
Töbe töbe daha nelerKız bende kayınpeder bile yok var da yokkendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
20 ye yakın alt üst takım var 0-3 ay 15 tane falan da zıbın kısa uzun askılı 6 tane de tulum :dBen yine aynı konuyu hortlatıyorum da, 0-3 ay için kaç tane kıyafet aldınız? Eşimin kardeşinin eşi (eltim heralde oluyo) bir sürü bebiş kıyafeti verdi ama cicili bicili şeyler dışarı için yani. Evde giymeye rahat bir şeyler alayım dedim bebişe kaç tane uzun body alayım sizce? İlk aylar kusma vs de çok olur sanırsam ekstra dursun dolapta
Şaka yapıyorsun.Kız bende kayınpeder bile yok var da yokkendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
Şaka mı buu kaldım burda böyleKız bende kayınpeder bile yok var da yokkendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
Töbe töbe daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?