2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktor mu düşürdü siz mi benim ki 1 ay Resmen randevudan çıktıktan sonra diğer randevuya gün saymaya başlıyorum zaman hiç geçmiyor .. Allahtan bedava değil sürekli giderdim görmeye yoksa
Ay doktor düşürdü ya, düşürdü de değil çıkardı aslında, yanlıs yazmısım bizim tüp bebek ve daha once kaybım oldugundan, ilk 13 hafta, her cumartesi gittik kontrole sonra 2 haftada bire çıkardı. En son gittigimizde, 3 hafta sonra gelin dedi. Ne güzel alışmıştım 2 haftaya

Ben hep açım sabah kahvaltıdan sonra, bir sonraki öğünümde ne yiyecegimi hesaplıyorum. Bıraksalar arada boşluk vermeden yemeye devam edicem sanki hahaha
Ende açım ya ne yesem ne yesem diye korkkez gidiyorum mutfağa amann saldım çayıra mevlam hayira fil kadar olurum artik

Benim eşimin iş yeri uzak diye öyle yapıcam o iş yerinden gelir arabayla beklemeden gideriz vs diye hesap yapıyorum ama bakalım bi yandan da izin gününe denk gelse veya doktor önceden tahminde bulunsa ona göre izin alsa diye dua ediyorum
Çok teşekkürler.Ya alışmışım hep koşturmaya bazen unutuyorum.Yavrum ayran gibi oldu icerde.Hemde nasıl salgın var ya.Herkeste bi oksuurk.Dikkat ediyorum bakalım.Ilacta alamıyoruz zaten.
Sorma bende onu dedim bugün grip bile kapma iş yerinde hastalık çekecek gücüm yok ilaç içemiyorum sen içer rahatlarsın ben onu da yapamam dedim
Tavsiyem eşlere çok aileleri hakkında bişey demeyin Geçen bi surat yaptı bana bi surat yaptı sizinkiler bişey yapmıyo dedim diye ev verdiler kira ödemiyoruz daha ne istiyon gibisinden dedi ama daha nazik söyledi bende imkanları vardı verdiler sanki kendileri kirada oturup bize evlerini vermediler ya onlarda kira ödemiyo dedim
Doktor mu düşürdü siz mi benim ki 1 ay Resmen randevudan çıktıktan sonra diğer randevuya gün saymaya başlıyorum zaman hiç geçmiyor .. Allahtan bedava değil sürekli giderdim görmeye yoksa
Benim sonraki kontrol 30 haftada daha 26 olacak yarın 4 hafta var

Aynen kayınpederim ortada yok kayınvalidem de bir kaç yelek almış bir de battaniye alırım daha birşey alamam dedi tek ve ilk torunları ama tey teeyy
Benim kv çok hevesli aslında ama kpnin eline bakıyor bi geliri yok ama en azından insan bir çöp almaz mıydı şimdiye kadar yaa kvnin kız kardeşi yelek ve ceket örerim demiş bana onu söylüyor eeeee sen napcaksın diyemiyor tabi insan kp desen çocuklarına hayrı yok torununa ne olacak.....

Benim kv vicdanlı iyi kadındır ama geçen ay süpürge tutmak çok zor oluyor belim ağrıyor artık fln ddm, aslında 6. 7.ayda başlar daha tutabiliyo olman lazım biraz erken başlamış ddi bu bile dokundu bana kızına olsa böyle demez eminim

Bana güncelleme geldi evi tek seferde süpüremiyorum ikiye bölüyorum artık hatta belki 3e bölerim sonraki temizlikte
ben de akşamları mutlaka acıkıyorum diye dün yemekte abartmadan yedim sonra yine yerim diye tahmin ettiğim gibi oldu 10 gibi ekmek arası bişeyler yedim bu sefer de sabah kalkınca çok aç hissetmedim kahvaltıda az yedim şimdi yine acıktım jdjdjdj bu ne kısır döngüdür yaaaa bu aylar üçer üçer alcaz heralde kiloları

Kız bende kayınpeder bile yok var da yok kendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için

Hazırlamaya üşendiğim için aç aç oturuyorum resmenn
Kız bende kayınpeder bile yok var da yok kendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
ayyy bu grubu komple bi senarist ele alsa sezon sezon dizi çıkarır yemin ediyorum

Ben yine aynı konuyu hortlatıyorum da, 0-3 ay için kaç tane kıyafet aldınız? Eşimin kardeşinin eşi (eltim heralde oluyo) bir sürü bebiş kıyafeti verdi ama cicili bicili şeyler dışarı için yani. Evde giymeye rahat bir şeyler alayım dedim bebişe kaç tane uzun body alayım sizce? İlk aylar kusma vs de çok olur sanırsam ekstra dursun dolapta

20 ye yakın alt üst takım var 0-3 ay 15 tane falan da zıbın kısa uzun askılı 6 tane de tulum :d

Töbe töbe daha neler
5 yıl oldu biz evleneli hiç tanismadik . Kızımı da hiç görmedi . 5 yıldır eşimde görüşmedi zaten tuhaf bı insan kv çocukları falan anlatıyor. Aslında kv de de istemedi de işte baktı oğlunu kaybedicek mecbur kaldı . Şimdi kv ile aramız kötü değil ama bazı şeyler unutulmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…