2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bende dayanılmaz sırt ağrıları başladı miniğim de 4-5 gündür pek sessiz hareketsiz inzivaya çekilme dönemleri heralde veya ben aşırı yoruldum o da yoruldu hali yok
Benimki 3 gün neredeyse hiç hareket etmedi. Saglıklı takılıyodum. Çok panik oldum. Bugün kahve ve çikolata yığdım çocuk kendüne geldi.
Demek o da seviyor
E nolcak şimdi bi tık yüksek çıkmış sadece Ay ben kendimden korktum şuan
Canım sendin di mi sabah 2 kruvasan yedim diyen ay bi canım çekti istanbulda şubesi var mı diye baktım gittiğin yerin sonra bulamayınca istanbulda bi kruvasancı buldum. Hiç pişman değilim

kızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık
Ben de erken yaptım diye düşünüyorum ama hem zamlardan korktum, hem ne olur ne olmaz Allah korusun erken doğar, son aylarda ağırlaşırım vs
Ben de yapicam kundak bebik de isterse tabii. Hatta yarim kundak aldim 2 tane, 1 tane de owli geldi hediye
Kızlar bi de içtiğiniz şekere gore kan verme sayınız değişiyor. 50 içenler açlık ve sonrasında 1 tane kan veriyo. 75 lik icenler açlık ve 2 kan, 100lük içenler açlık ve 3 kan şeklinde
Ben 50lik yaptiricam. doktorum da laboratuvar da ac olmaniza gerek yok dediler.
Ben pregnacare kullanıyorum mesela bunun haricinde başka demir vs başlatmadı doktorum.
Ben de decavit ve magnezyum kullaniyorum baska bisi vermedi doktor

Yok 50lik içtim ben. Bebeğe zararı olsa yaptırmaz zaten doktor sanmıyorum.
İnşallah 100 Luk güzel çıkar canım . Baktim da bana kızımda direk 100 Luk yapmış doktor .bunda 75 lik yaptı . Biraz zorlanıyor insan beklerken ama sonucu güzel olsunda katlanıyor insan mecbur

Yok 50lik içtim ben. Bebeğe zararı olsa yaptırmaz zaten doktor sanmıyorum.
Ben ilk bebegimde 50 lik yaptim sinir cikti sonra 75 lik dediler benim de bosluguma denk geldi onu da yaptırdım.yine cikti. Simdi ki aklim olsa yaptirmazdim. Çıkmış zaten ne diye zorluyorsunuz. Ver aleti takibini yapalim

Ya ben çok aç kaldım. Belki o da etkilemiştir. 15 saat sürünce belki şeker tavan yapmistir.
Ben ilk bebegimde 50 lik yaptim sinir cikti sonra 75 lik dediler benim de bosluguma denk geldi onu da yaptırdım.yine cikti. Simdi ki aklim olsa yaptirmazdim. Çıkmış zaten ne diye zorluyorsunuz. Ver aleti takibini yapalim

Bizde daha karar vermedik Cok oncelerde oglum olursa Ebubekir koyacagiz diye konusmustuk . Simdi herkes Ebubekir diyor ama ben biraz daha kisa bir isim olsun istiyorum, burda zor soylenir bu isim
Evet burda zor söylenebilirama güzel isim

Ravza rossmanın dmin ve kaufland babyclub yerleri var onları üye olup hediyelerden yararlanabilirsin

Ya ben çok aç kaldım. Belki o da etkilemiştir. 15 saat sürünce belki şeker tavan yapmistir.

Yok sanmıyorum hamilelik şekeri değişik birsey hormanlarla ilgili sanırım. Gece yatmadan önce 80 olan şeker hic birsey yemesende sabaha kadar sabah 93 cikabiliyor.
Siz stres yapmayın inşallah iyi sonuc alirsiniz.
Herseyin çaresi var inşallah

Anladım cnm çok sağolasın yinede biraz aydınlandım hiç bilgim yok bu konuda pandemiden dolayı almak bullak oldu herşeyo zmn yılbaşındaki askeri ücrete gelen zama göre değişecek durumlar

Kızlar 25 haftam bitti 26. Haftanin icindeyim 3 4 gündür kaşık ağrım vardı 2 gunde hareket cok qzdı korktum qcile gittim doktorum oradaymış ona kontrole gittim yarın gidicemtim. Bebis iyi gelisimi guzel dedi 762 grm olmuşuz sonra cikinca durmadı hareketi yerine geldi cok şükür kasik agrisi icinde rqhim agzina bakti iyi dedi ağırlık yapıyor baski yapiyor normal dedi sizdede ayni seyler oluyo mu birde bugün 3 kere sol baldirima kramp girdi yani anlayamadım neden olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…