bende dayanılmaz sırt ağrıları başladı miniğim de 4-5 gündür pek sessiz hareketsiz inzivaya çekilme dönemleri heralde veya ben aşırı yoruldum o da yoruldu hali yok
Benimki 3 gün neredeyse hiç hareket etmedi. Saglıklı takılıyodum. Çok panik oldum. Bugün kahve ve çikolata yığdım çocuk kendüne geldi.
Demek o da seviyor
Canım sendin di mi sabah 2 kruvasan yedim diyen ay bi canım çekti istanbulda şubesi var mı diye baktım gittiğin yerin sonra bulamayınca istanbulda bi kruvasancı buldum. Hiç pişman değilim
kızlar ocak annelerine falan baktım alışverişi yeni yapacak olan var yapmayan bekleyen var bebeğe daha işim koymayan var anacım biz bebelere çeyiz düşer gibi herseyi aldık erken mi aldık
Bebiş sarılık olursa rengi belli olmaz diye çok aşırı bir tehlikesi yok bence
Kimi kundak yapıyor sarı battaniye ile kimi yelek örüp giydiriyor ama eskilere göre normali olan beşiğin üstüne tülbent örtmek. Eskilerin yaptığı gibi kundak yapan olduğunu düşünmüyorum ben kundak yapacağım ama yarım :)
Kızlar bi de içtiğiniz şekere gore kan verme sayınız değişiyor. 50 içenler açlık ve sonrasında 1 tane kan veriyo. 75 lik icenler açlık ve 2 kan, 100lük içenler açlık ve 3 kan şeklinde
İnşallah 100 Luk güzel çıkar canım . Baktim da bana kızımda direk 100 Luk yapmış doktor .bunda 75 lik yaptı . Biraz zorlanıyor insan beklerken ama sonucu güzel olsunda katlanıyor insan mecbur
Ben ilk bebegimde 50 lik yaptim sinir cikti sonra 75 lik dediler benim de bosluguma denk geldi onu da yaptırdım.yine cikti. Simdi ki aklim olsa yaptirmazdim. Çıkmış zaten ne diye zorluyorsunuz. Ver aleti takibini yapalim
İnşallah 100 Luk güzel çıkar canım . Baktim da bana kızımda direk 100 Luk yapmış doktor .bunda 75 lik yaptı . Biraz zorlanıyor insan beklerken ama sonucu güzel olsunda katlanıyor insan mecbur
Ben ilk bebegimde 50 lik yaptim sinir cikti sonra 75 lik dediler benim de bosluguma denk geldi onu da yaptırdım.yine cikti. Simdi ki aklim olsa yaptirmazdim. Çıkmış zaten ne diye zorluyorsunuz. Ver aleti takibini yapalim
Bizde daha karar vermedik Cok oncelerde oglum olursa Ebubekir koyacagiz diye konusmustuk . Simdi herkes Ebubekir diyor ama ben biraz daha kisa bir isim olsun istiyorum, burda zor soylenir bu isim
Yok sanmıyorum hamilelik şekeri değişik birsey hormanlarla ilgili sanırım. Gece yatmadan önce 80 olan şeker hic birsey yemesende sabaha kadar sabah 93 cikabiliyor.
Siz stres yapmayın inşallah iyi sonuc alirsiniz.
Herseyin çaresi var inşallah
Brüt maaşın 3/4 ü alınıyor, 32+0 izne ayrılabiliyoruz ama çalışır raporuyla 37+0a kadar uzatabiliyosun raporda doktora göre 10 gün 10 gün yazarsa parça parça yatıyormuş toplu yazarsa toplu alıyormuşsun
Maaş kısmı hariç geri kalan konularda eminim
Anladım cnm çok sağolasın yinede biraz aydınlandım hiç bilgim yok bu konuda pandemiden dolayı almak bullak oldu herşeyo zmn yılbaşındaki askeri ücrete gelen zama göre değişecek durumlar
Kızlar 25 haftam bitti 26. Haftanin icindeyim 3 4 gündür kaşık ağrım vardı 2 gunde hareket cok qzdı korktum qcile gittim doktorum oradaymış ona kontrole gittim yarın gidicemtim. Bebis iyi gelisimi guzel dedi 762 grm olmuşuz sonra cikinca durmadı hareketi yerine geldi cok şükür kasik agrisi icinde rqhim agzina bakti iyi dedi ağırlık yapıyor baski yapiyor normal dedi sizdede ayni seyler oluyo mu birde bugün 3 kere sol baldirima kramp girdi yani anlayamadım neden olur ki?