Benimki 3 gün neredeyse hiç hareket etmedi. Saglıklı takılıyodum. Çok panik oldum. Bugün kahve ve çikolata yığdım çocuk kendüne geldi.
Demek o da seviyor
Canım sendin di mi sabah 2 kruvasan yedim diyen ay bi canım çekti istanbulda şubesi var mı diye baktım gittiğin yerin sonra bulamayınca istanbulda bi kruvasancı buldum. Hiç pişman değilim
Rossman ve dm i biliyorum da kauflandi bilmiyordum. Online mi üye olunuyor onada ? Ben hep oglum olursa Hz. Ebubekire benzesin istiyordum . Ama simdi burada soylenme problemi zor.
Rossman ve dm i biliyorum da kauflandi bilmiyordum. Online mi üye olunuyor onada ? Ben hep oglum olursa Hz. Ebubekire benzesin istiyordum . Ama simdi burada soylenme problemi zor.
Bizde daha karar vermedik Cok oncelerde oglum olursa Ebubekir koyacagiz diye konusmustuk . Simdi herkes Ebubekir diyor ama ben biraz daha kisa bir isim olsun istiyorum, burda zor soylenir bu isim
Benim sonraki kan 12.37deydi. akşam 8de yedim yemek. Baya bekledim.
Ya 88den 174e çıkması da çok normal gelmedi bana. Bir de yürüdüm biraz acaba o da etkilemiş mıdır? Neyse pzt anlıcaz bakalım.
Kızlar 25 haftam bitti 26. Haftanin icindeyim 3 4 gündür kaşık ağrım vardı 2 gunde hareket cok qzdı korktum qcile gittim doktorum oradaymış ona kontrole gittim yarın gidicemtim. Bebis iyi gelisimi guzel dedi 762 grm olmuşuz sonra cikinca durmadı hareketi yerine geldi cok şükür kasik agrisi icinde rqhim agzina bakti iyi dedi ağırlık yapıyor baski yapiyor normal dedi sizdede ayni seyler oluyo mu birde bugün 3 kere sol baldirima kramp girdi yani anlayamadım neden olur ki?
Magnezyum sabah akşam farkeder mi
Bende ne biliyim test yapip bakmadı bir paket bitti devam etsem birşey olur mu diye sorayim dedim
Eğer şikayetin yoksa kramp falan günde 1 tane içmen yeterli sürekli düzenli bir şekilde vermiyor benim doktorum. Günde 1 tane soda iç onun yerine demişti. Test yapılmasına gerek yok Hamilelik ve emzirme dönemi boyunca bu tarz takviyelere vücudun ihtiyacı oluyor.
Benim sonraki kan 12.37deydi. akşam 8de yedim yemek. Baya bekledim.
Ya 88den 174e çıkması da çok normal gelmedi bana. Bir de yürüdüm biraz acaba o da etkilemiş mıdır? Neyse pzt anlıcaz bakalım.
Bende 8 gibi akşam yemeği yemiştim, 9da bir tane muz yemiştim sadece. Yürümenin etkisi olabilir genelde hareketsiz oturarak beklemeyi öneriyorlar testler arasında. İnşallah yoktur
Bende 8 gibi akşam yemeği yemiştim, 9da bir tane muz yemiştim sadece. Yürümenin etkisi olabilir genelde hareketsiz oturarak beklemeyi öneriyorlar testler arasında. İnşallah yoktur