2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya evet leone’a gitmiştim sabahın körü iyi bari bulabildiysen süper ctesi şeker ölçümüne gitmeseydik giderdik yine yemeye

Evet burda zor söylenebilirama güzel isim

Ravza rossmanın dmin ve kaufland babyclub yerleri var onları üye olup hediyelerden yararlanabilirsin
Rossman ve dm i biliyorum da kauflandi bilmiyordum. Online mi üye olunuyor onada ? Ben hep oglum olursa Hz. Ebubekire benzesin istiyordum . Ama simdi burada soylenme problemi zor.

Rossman ve dm i biliyorum da kauflandi bilmiyordum. Online mi üye olunuyor onada ? Ben hep oglum olursa Hz. Ebubekire benzesin istiyordum . Ama simdi burada soylenme problemi zor.
Müller hipp aptamil Milupa pampers bunlar şimdilik aklıma gelenler. Hipp in hediyeleri.simdiden gelmeye basliyor.

Bizde daha karar vermedik Cok oncelerde oglum olursa Ebubekir koyacagiz diye konusmustuk . Simdi herkes Ebubekir diyor ama ben biraz daha kisa bir isim olsun istiyorum, burda zor soylenir bu isim
Biz de ilk bebekle oglumuz olduğunda Ebubekir Muhammet koyariz demistik.
Şimdi Ömer Asaf dedik eşim dün Ahmet Faruk cikardi Şimdi

Bence bununla alakalı değil bende akşam 9dan sonra bir şey yiyip içmedim 11:30da verdim 1 saat sonraki kanı 108 çıktı 75lik yüklemede
Benim sonraki kan 12.37deydi. akşam 8de yedim yemek. Baya bekledim.
Ya 88den 174e çıkması da çok normal gelmedi bana. Bir de yürüdüm biraz acaba o da etkilemiş mıdır? Neyse pzt anlıcaz bakalım.

Benimde sağ baldıra girdi bu sabah 3 kere peşpeşe bi açıldı tekrar girdi sonra gene açıldı gene girdi Magnezyum kullanıyor musun?

Benim sonraki kan 12.37deydi. akşam 8de yedim yemek. Baya bekledim.
Ya 88den 174e çıkması da çok normal gelmedi bana. Bir de yürüdüm biraz acaba o da etkilemiş mıdır? Neyse pzt anlıcaz bakalım.
Bende 8 gibi akşam yemeği yemiştim, 9da bir tane muz yemiştim sadece. Yürümenin etkisi olabilir genelde hareketsiz oturarak beklemeyi öneriyorlar testler arasında. İnşallah yoktur

Bende 8 gibi akşam yemeği yemiştim, 9da bir tane muz yemiştim sadece. Yürümenin etkisi olabilir genelde hareketsiz oturarak beklemeyi öneriyorlar testler arasında. İnşallah yoktur
Bakalım pzt anlıcaz. Yerinde duramayan bir eşim olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…