2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biz de ilk bebekle oglumuz olduğunda Ebubekir Muhammet koyariz demistik.
Şimdi Ömer Asaf dedik eşim dün Ahmet Faruk cikardi Şimdi
Ebubekir Muhammet ekstra uzun bir isimmis komsumun oglu Ertugrul Muhammet . Iki uzun isim cok daha zor. Bende suanda sadece Asaf i begeniyrum esim kabul ederse sadece Asaf olabilir

Ebubekir Muhammet ekstra uzun bir isimmis komsumun oglu Ertugrul Muhammet . Iki uzun isim cok daha zor. Bende suanda sadece Asaf i begeniyrum esim kabul ederse sadece Asaf olabilir
Biz ilk bebegimizi cok bekledik. Hacca gitmek nasıp oldu o zaman öyle niyet etmiştim. Kiz olursa Aişe erkek olursa Muhammet ikinci isim olarak demiştik. Döndükten iki ay sonrada bebegimizin müjdesini almıştık şükürler olsun.
Kızımın adı Zeynep Aişe.
Zeynep hem efendimizin kızı hen de babasının pırlantası Birtanesi anlamında biliyorsunuzdur kesin.
Simdi de kizimiz olursa Zehra Amine dedik inşallah.
Allahim sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin hepimizin inşallah.

Mrb Spiral çıkarmak acıyor mu illa regl mi olmak gerekir. Regl den bir iki gün önce olmaz mı

Günaydınnn dün sırt ağrısından zırlaya zırlaya erkenden yattım sabah kalktım domuz gibiyim bol dinlenme lazımmış demek ki bana rüyamda da klasik muayeneye gittim çocuğu doğurdum kapkara benden sapsarı bir çocuk çıkıyo emekliyo bi oyunlar bi gülücükler sonra doktora diyorum daha erken değil miydi geri koyalım aynen diyo az hava alsın diye çıkardım foto çek koycam sonra geri yerine, koyuyo eli de pek hafifmiş doktorun ctesi günkü yeni doktorumdan şimdiden memnun kaldım yani

Sağol kuşum en korktuğum şey Geçen seneki depremden sonra psikolojim yerle birdi anca düzelebilmiştim de yine başladı. Evde tek olunca daha fena oluyor.
Çok geçmiş olsun canım. Arkadaş da yazmış Twitter'dan. Baya sallamış sanırım. Rabbim beterlerinden korusun
Bilinçaltına nasıl islediyse artık

İzmirde fena bir deprem oldu az önce onla uyandım elim ayağım titriyor. Allahım sen koru
Geçmiş olsun hepimize ben de fena zıpladım Allah beterinden korusun 5.3 Akdeniz diyor
Dışarda yağmur fırtına var zaten
Rabbim afetinden korusun

Çok geçmiş olsun canım. Arkadaş da yazmış Twitter'dan. Baya sallamış sanırım. Rabbim beterlerinden korusun

Bilinçaltına nasıl islediyse artık

Bende dolabın sesine uyandım hissetmedim Allah tan geçen seneden sonra yeni düzeldi korkum

Geçmiş olsun hepimize ben de fena zıpladım Allah beterinden korusun 5.3 Akdeniz diyor
Dışarda yağmur fırtına var zaten
Rabbim afetinden korusun
Amin Allah daha beterlerini göstermesin benim en büyük fobimdir 5.1 urla yazıyor başka bir kaynakta da. Evde tek olunca sıkıntı, birileri olsa bi derece

Amin Allah daha beterlerini göstermesin benim en büyük fobimdir 5.1 urla yazıyor başka bir kaynakta da. Evde tek olunca sıkıntı, birileri olsa bi derece
Geçen seneki epey tedirgin etmişti hep diken üstündeyim ben de evde tek kalınca on kat daha korku sarıyor beni

Sağol kuşum en korktuğum şey Geçen seneki depremden sonra psikolojim yerle birdi anca düzelebilmiştim de yine başladı. Evde tek olunca daha fena oluyor.
Denizde olmuş, çok hissedildi mi canım? İstanbuldaki fırtına da beni tedirgin etti. Ben de deprem riskli eski evde yaşıyorum. İstanbulda çoğu ev öyle zaten. Allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…