2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Islak mendil yerine pamuk kullanacak kızlar, arkadaşım bir öneri yaptı, sizinle de paylaşmak istedim. Az bir su ile mendile dönüşüyomuş. Tecrübeli annelerden hiç kullanan oldu mu acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20211130-072100.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 73
Denizde olmuş, çok hissedildi mi canım? İstanbuldaki fırtına da beni tedirgin etti. Ben de deprem riskli eski evde yaşıyorum. İstanbulda çoğu ev öyle zaten. Allah korusun hepimizi
Bana bi tık yakın olduğu için fazla hissediyorum yüzeye de yakınmış zaten onun da etkisi var. İstanbul beni çok endişelendiriyor, çok fazla riskli bina var ve kimsenin elinden bir şey gelmiyor Yeni bir yere çıkamıyorsun her şey ateş pahası. Hepimiz Allaha emanetiz

Ben hissetmedim Allah beterinden korusun geçen sene avm de çalışıyordum o camların nasıl esnedigini asla unutamam
Ay aman hissetme valla canım Ben sismograf gibiyim artık en ufak bir şeyde anında hissediyorum. Gelmiş geçmiş olsun Urla diyor gerçi sana daha yakın.

Aaa gecmis olsun canim . Yapilir mi peki nasil ?
Yapılır da şimdi gitmem artık on diş maalesef
Çok üzüldüm en korktuğum şeylerden biri bişey mi yiyordunuz
Çekirdek yiyordum çekirdek kabuğu kaldı sandım meğer kırılmış
10 diş mi ön dismi hamilelikte olur ama canim kalsiyumun bebek emiyor resmen inşallah ağrın yoktur
Ağrı yok inşallah olmaz kovid de çoğaldı gidilmez de
Hamile kalmadan önce diş kontrolü yapilmismiydi?
Kovidden gidemedim öyle denk geldi yoksa en azından temizlik yaptircaktim olmadı.. düzenli fircaliyorum da ama bilemedim doktora soyliycem ama calsiyum falan lazım belki devamı olmasın da

İstanbuldayım çalışan hamile ve öğrencilere tatil varmis kizlar
Dün baya herşey uçtu camdan baktım markete bile gitmekten vazgeçtim düşün.okullar tatil motor kurye vs çalışmıyor izin alin cidden yürümek bile zor bize kacamayiz birşey olsa.. Allah korusun tabi öncellikle
Kızlarr iyi akşamlar bu mide yanması için nasıl çözümler buldunuz? Bu akşam bi çözüm bulamazsam midemi kesip atıcam herhalde öyle yanıyor ki
Süt iç iyi geliyor bana bebe bisküvisi alıyorum azicikta

Ay aman hissetme valla canım Ben sismograf gibiyim artık en ufak bir şeyde anında hissediyorum. Gelmiş geçmiş olsun Urla diyor gerçi sana daha yakın.

Evet eşime de sordum o gamsizdir deprem olsa uyumaya devam eder geçen sene de Seferihisardı merkez ama akşamına eve girip uyumustuk herkes deli diye bakmıştı

Evet eşime de sordum o gamsizdir deprem olsa uyumaya devam eder geçen sene de Seferihisardı merkez ama akşamına eve girip uyumustuk herkes deli diye bakmıştı
Napcan ama insanın elinden bir şey gelmiyor ki Biz evden dışarı çıkmamıştık. Hepimiz Allaha emanetiz.

Oğlum beni asla soluma yatırmıyor nolcak bu bebenin hali. Sağıma yatmaktan sağım uyuştu. Sola döneyim diyorum anında başlıyor yumruklamaya orta yolunu bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…