2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimkide dün kudurdu baya telefonu elime alıyorum tekmeliyor karnımı itiyor telefonu bırakıp konuşuyorum duruyor resmen anne benimle ilgilen diyor
Aynen telefon elde karna koyarsa baskı oluyo bildigin itiyo kolumu benimde bi de acayip artik dayaniyo resmen göbeğime eli kolu biseylrri sertlesiyo elliyorum sepsert

Bim e gelecek olan pencereli hurç battaniyeler için kullanılır mı sizce??

Eklentiler

• Screenshot_20211130-101759.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın kızlarrr karnımdaki yoğun gaz ve şişkinlik beni 3 gündür hiç uyutmuyor buna tabi bide zonklamalı baş ağrısı eşlik ediyor yine kabızlık sorunum var geçen hafta doktora gittiğimde demirin depoların bitmiş kullanmaya devam etmen lazım dedi kullanmaya başladım yine bu hale geldim karnım çoook gergin bıçak gibi batıyor şişkinlikten,bana yan etki yapmayan bi demir ilacı önerin kızlar mahvoldum vallahi ayrıca bebek çook kasılıyor toplanıyor bu aralar 1 aydır bel ve kalça ağrısından ölüyorum artık magnezyum şart gibi değil mi sağlık ocağına yazdırsam verir sanırım öff zaman birqz daha hızlı geçse de bu ağrılardan biran önce kurtulsam

P Panikli anne Ben günde 3 kez demir alıyorum bayağı düştü benim değerler. Başladığımdan beri de tuvalete çıkma/gaz sorunları başladı senin gibi. Doktoruma söyledim bir ilaç yazdı, sıvı yani her sabah 1 kaşık içiyorum bağırsakları çalıştırıyor sanırım hiçbir sıkıntım kalmıyor gün içerisinde. Doktoruna danışabilirsin. Bir de hareketsiz kalmamaya çalış, gaz ondan da çok oluyor. Yediğine içtiğine de dikkat et mümkünse laktozsuz, glutensiz beslen.

5 sepet miiii sanki biraz fazla olmuş

Ay battaniyeleri, alt açmaları, kıyafetler her şeyi yıkadım ama kıyafet çok oldu biraz hem kendim aldım hem bizimkiler aldı bir de annem benim bebeklik kıyafetlerimi saklamış(22 yıllık) tutturdu bunları da giydir diye

Gentle iron bazılarında yan etkileri önlüyormuş ama yine kabız olan da var.

Doktoruna danıştın mı belki bağırsaklarını rahatlatıcak bişeyler verir ya da ilacını değiştirir

Sağlıkla gelsin kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…