2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah felekatlerden korusun

Mrb Spiral çıkarmak acıyor mu illa regl mi olmak gerekir. Regl den bir iki gün önce olmaz mı
Benim takarken de çıkarırken de hiç acı olmadı hafif bi hissetme oluyo o kadar . Doğumdan sonra 40ım çıktığı gün taktırmıştım ama kanamam yoktu sanırım hatırlamıyorum. Regl bittikten sonra da çıkarttım. Regl olmak gerekmiyor

Asmye soyle yazar magnezyum. Hangi demir ilacını içiyorsun?

Kızlar durduk yerde on disim kırıldı kalsiyum eksikliği mi acaba böyle diş problemleri yaşayan var mı
Canım 10 diş değil di mi ön diş gebelikte diş kaybı olabiliyor. Kimisinin kırılmayı bırak direk diş kökünden bırakıyor kendini. Kalsiyum eksikliği de olabilir, beslenmene biraz daha dikkat et, doktorun belki takviye bişeyler verir. Genetik yapı da önemli.

kizlar hiç kol ve bilek ağrısı yaşayan var mı yoksa bende yeni bir tür mu gelişti

Cok geçmiş olsun. Bu covid mikrobu mahv etti hepimizi.

Kızlar benim oğlan çok aşağıda halen göbek deliğimin altında tekmeleri iki bardak su içsem o hareket edince koştur koştur
Ya kızlarda hiç böyle değildi onları göğsümün altında hissederdim bu aşağılarda cirit atıyor

Hangi ilaç o acaba sağlık ocağı doktorum sadece sebze ağırlıklı ve tahıllı beslen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…