Dün baya herşey uçtu camdan baktım markete bile gitmekten vazgeçtim düşün.okullar tatil motor kurye vs çalışmıyor izin alin cidden yürümek bile zor bize kacamayiz birşey olsa.. Allah korusun tabi öncellikle
Süt iç iyi geliyor bana bebe bisküvisi alıyorum azicikta
Benim takarken de çıkarırken de hiç acı olmadı hafif bi hissetme oluyo o kadar . Doğumdan sonra 40ım çıktığı gün taktırmıştım ama kanamam yoktu sanırım hatırlamıyorum. Regl bittikten sonra da çıkarttım. Regl olmak gerekmiyor
Günaydın kızlarrr karnımdaki yoğun gaz ve şişkinlik beni 3 gündür hiç uyutmuyor buna tabi bide zonklamalı baş ağrısı eşlik ediyor yine kabızlık sorunum var geçen hafta doktora gittiğimde demirin depoların bitmiş kullanmaya devam etmen lazım dedi kullanmaya başladım yine bu hale geldim karnım çoook gergin bıçak gibi batıyor şişkinlikten,bana yan etki yapmayan bi demir ilacı önerin kızlar mahvoldum vallahi ayrıca bebek çook kasılıyor toplanıyor bu aralar 1 aydır bel ve kalça ağrısından ölüyorum artık magnezyum şart gibi değil mi sağlık ocağına yazdırsam verir sanırım öff zaman birqz daha hızlı geçse de bu ağrılardan biran önce kurtulsam
Canım 10 diş değil di mi ön diş gebelikte diş kaybı olabiliyor. Kimisinin kırılmayı bırak direk diş kökünden bırakıyor kendini. Kalsiyum eksikliği de olabilir, beslenmene biraz daha dikkat et, doktorun belki takviye bişeyler verir. Genetik yapı da önemli.
Ağrı yok inşallah olmaz kovid de çoğaldı gidilmez de
Kovidden gidemedim öyle denk geldi yoksa en azından temizlik yaptircaktim olmadı.. düzenli fircaliyorum da ama bilemedim doktora soyliycem ama calsiyum falan lazım belki devamı olmasın da
Kızlar benim oğlan çok aşağıda halen göbek deliğimin altında tekmeleri iki bardak su içsem o hareket edince koştur koştur
Ya kızlarda hiç böyle değildi onları göğsümün altında hissederdim bu aşağılarda cirit atıyor
PPanikli anne
Ben günde 3 kez demir alıyorum bayağı düştü benim değerler. Başladığımdan beri de tuvalete çıkma/gaz sorunları başladı senin gibi. Doktoruma söyledim bir ilaç yazdı, sıvı yani her sabah 1 kaşık içiyorum bağırsakları çalıştırıyor sanırım hiçbir sıkıntım kalmıyor gün içerisinde. Doktoruna danışabilirsin. Bir de hareketsiz kalmamaya çalış, gaz ondan da çok oluyor. Yediğine içtiğine de dikkat et mümkünse laktozsuz, glutensiz beslen.