2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim çocuk sürekli titriyor ya garibim titreşim modu açık kaldı sanki
hapşırıp duruyosa anası babası gibi alerjik mi oldu acaba kan man alerji yaptı
ağladığından titreme gibi hissediyosam da çok üzülürüm niye titrer bu miniklerr böyle sürekli her türlü fikre açığım
elini kolunu sallıyosa o da mantığıma yatar ağlamasın da çocuğum

Hangi ilaç o acaba sağlık ocağı doktorum sadece sebze ağırlıklı ve tahıllı beslen dedi

Bi araştır istersen belki vardır türkiyede de. 1 kaşık içiyorum bayağı rahatlatıyor beni

Eklentiler

• D48FBA45-66E4-4206-996C-685C3A2A0885.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 49
Yaa cok guzel . Ne guzel bir müjde olmus . Cok guzel isimler. Benim ikinci kizimin adi Amine hep erkek isimleri cok kolay ne kadar cesit var ve hem sahabelerimiz cok gibi dusunurdum ama zormus erkek ismi saglicakla dogsunlar bakalim haftalar birer birer geciyor

Aynen Çilek mobilya canım kendileri kuruyor. Sen sadece odayı gösteriyorsun.
İnternetten Siparisle aldık şimdi bizde apartman önü teslim yapıp gidiyorlarmis sanırsam.kurulum ücretsizde e kim çıkaracakbilseydim almazdim

Sormuştum sebze ve tahılla beslen dedi
Kuru kayısı vs denedin mi ? Bana iyi geliyor genelde. Bide gaz yapan yiyeceklerden uzak dur hareketsizsen yürüyüş yap bi bunları da dene istersen
Kuzum sen mutluysan niye ağlasın ki Hapşırıyordur bence ya da hıçkırıkta olabilir

Hiç mutlu değilim valla 6da kalkıyorum sırf yumurta yiyim diye işte sürünüp eve gitmecee bi daha yemek faslı şu buu nasıl mutlu olayım şu hayatta ahahahha anasının haline ağlıyo olabilir

hıçkırıkta anlıyorum ya pıtpıtpıt oluyo sürekli bu titreme bildiğinnn çok ilginççççç

ay evet benimki de titriyo arada noluyo o sırada acaba cidden

Plasenta marjinal olan varmı aranızda?

Benim 3 4 haftadir ara ara oluyor bazı gunler hic olmuyor. Dun artık tavan yapmıştı bu agri neredeyse yürüyemedim tamam artik boyle kaldım ben derken bugun hic bi agri sizi yok

Hıçkırık tutunca ole his oluyor diye biliyorum

Hangi magnezyumu kullanıyorsun ?

bir dolgu harici çürük yok disimde düzenli fırçaların çok az dış taşı olabilir kovidden gitmedim onun için.dun çit koptu on diş hemde kökü saglam yani ama.. olacağı varmış artık napalim.ailemde de genetik dış kaybi yok.. herşeyden yiyorum aslında azar azar..

Bugünde öyle karnım kaşınıyor ki yag sürüyorum bakiyorum tekrar yine kurumuş
Cok geçmiş olsun. Bu covid mikrobu mahv etti hepimizi.
Düşün işte bir diş taşını bile temizlik yaptırmadım korkudan şimdi hiç gitmem asida daha olmadım kırık gezicem artık napalim.tetonoz ikinciyi olucam Aralık'ta Ocak da ilk covid aşısı olucam Şubat'ta ikinci Mart'ta doğum nasipse

Hamilelik dişlere vuruyor kiminde maalesef . Kızımda son ay kabus gbiydi .dış etlerimin hepsi dişlerden ayrıldı bildiğin kıpkırmızı oldu . Şu içsem sizliyordu dış etlerim . Doğumdan sonra nasıl oldu bilmiyorum ama bı anda düzeldi .

Ben de gece doğal doğum hikayeleri okuyup uyumuştum rüyamda üst üste iki kere doğurdum, aaaaa çok kolaymış korkacak bişey yokmuş diyordum

İzmir Üçkuyular canım sen nerde oturuyorsun
Benim annem de İzmir üçkuyulara çok yakın oturuyor komşu çıkıyoruz neredeyse :)
Deprem için geçmiş olsun herkese, Allah beterinden korusun. Ben geçen sene arkadaşımın nişanı için 2 günlüğüne İzmire geldim o büyük depreme yakalandım annemin evinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…