Hangi ilaç o acaba sağlık ocağı doktorum sadece sebze ağırlıklı ve tahıllı beslen dedi
Yaa cok guzel . Ne guzel bir müjde olmus . Cok guzel isimler. Benim ikinci kizimin adi AmineBiz ilk bebegimizi cok bekledik. Hacca gitmek nasıp oldu o zaman öyle niyet etmiştim. Kiz olursa Aişe erkek olursa Muhammet ikinci isim olarak demiştik. Döndükten iki ay sonrada bebegimizin müjdesini almıştık şükürler olsun.
Kızımın adı Zeynep Aişe.
Zeynep hem efendimizin kızı hen de babasının pırlantası Birtanesi anlamında biliyorsunuzdur kesin.
Simdi de kizimiz olursa Zehra Amine dedik inşallah.
Allahim sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin hepimizin inşallah.
Evet beklendik bir durum. Cok yasadimEvetbeklendik bir durumdu en azından
İnternetten Siparisle aldık şimdi bizde apartman önü teslim yapıp gidiyorlarmis sanırsam.kurulum ücretsizde e kim çıkaracakAynen Çilek mobilya canım kendileri kuruyor. Sen sadece odayı gösteriyorsun.
Kuru kayısı vs denedin mi ? Bana iyi geliyor genelde. Bide gaz yapan yiyeceklerden uzak dur hareketsizsen yürüyüş yap bi bunları da dene istersenSormuştum sebze ve tahılla beslen dedi
Kuzum sen mutluysan niye ağlasın kibenim çocuk sürekli titriyor ya garibim titreşim modu açık kaldı sanki
hapşırıp duruyosa anası babası gibi alerjik mi oldu acaba kan man alerji yaptı
ağladığından titreme gibi hissediyosam da çok üzülürüm niye titrer bu miniklerr böyle sürekli her türlü fikre açığım
elini kolunu sallıyosa o da mantığıma yatar ağlamasın da çocuğum
.Ben de simdi hesap yaptim. 27.5 boyumuz.
Kilomuz 551 gram mis.
Biz de bir maşallah aliriz.
Hiç mutlu değilim valla 6da kalkıyorum sırf yumurta yiyim diyeKuru kayısı vs denedin mi ? Bana iyi geliyor genelde. Bide gaz yapan yiyeceklerden uzak dur hareketsizsen yürüyüş yap bi bunları da dene istersen
Kuzum sen mutluysan niye ağlasın kiHapşırıyordur bence ya da hıçkırıkta olabilir
evet değişik sendromlu sendromlu Allah sonumuzu hayr etsinBende sinir sıkışması var. Bazen iş yaptığımda tetikleniyor. Hamilelik kitabımda şöyle diyor;
gyneferon kabus ya bana da ilk onu vermişti sonra değiştirttim maltofer yazdı çok daha rahat ettim bununlaGeynoferon nefret ediyorum bu ilaçtan ilk gebeliğimde de mahvetti beni demirin aşırı düşmese hiç kullanmıcaktım aşırı düşmüş demir ve ferritin
ay evet benimki de titriyo arada noluyo o sırada acaba ciddenbenim çocuk sürekli titriyor ya garibim titreşim modu açık kaldı sanki
ağladığından titreme gibi hissediyosam da çok üzülürüm niye titrer bu miniklerr böyle sürekli her türlü fikre açığım
Benim 3 4 haftadir ara ara oluyor bazı gunler hic olmuyor. Dun artık tavan yapmıştı bu agri neredeyse yürüyemedim tamam artik boyle kaldım ben derken bugun hic bi agri sizi yokAynı tamamenkasıklarla cok alakasız, direk alt taraf. Yürürken hızlanırsam veya adımlarımı geniş atarsam, sanki alt tarafa etlere bir şey batıyor gibi.
Ben bugun doktoruma telefonda sordum, gebelik haftası büyüdükce bu tip agrıların normal olabilecegini, magnezyumu günde 2’ye çıkarabileceğimi söyledi. Biraz içim rahatladı ama kontrolume de daha cok var
Sizin kaç günden beri devam ediyor? Benim 3 gün bugun
Hıçkırık tutunca ole his oluyor diye biliyorumbenim çocuk sürekli titriyor ya garibim titreşim modu açık kaldı sanki
Aşkım senle günümüzde aynı bu günlerde demek ki çocukların güncellemesi bu dans mı ediyolar napıyolarsaay evet benimki de titriyo arada noluyo o sırada acaba cidden
Hangi magnezyumu kullanıyorsun ?Aynı tamamenkasıklarla cok alakasız, direk alt taraf. Yürürken hızlanırsam veya adımlarımı geniş atarsam, sanki alt tarafa etlere bir şey batıyor gibi.
Ben bugun doktoruma telefonda sordum, gebelik haftası büyüdükce bu tip agrıların normal olabilecegini, magnezyumu günde 2’ye çıkarabileceğimi söyledi. Biraz içim rahatladı ama kontrolume de daha cok var
Sizin kaç günden beri devam ediyor? Benim 3 gün bugun
bir dolgu harici çürük yok disimde düzenli fırçaların çok az dış taşı olabilir kovidden gitmedim onun için.dun çit koptu on diş hemde kökü saglam yani ama.. olacağı varmış artık napalim.ailemde de genetik dış kaybi yok.. herşeyden yiyorum aslında azar azar..Canım 10 diş değil di mi ön dişgebelikte diş kaybı olabiliyor. Kimisinin kırılmayı bırak direk diş kökünden bırakıyor kendini. Kalsiyum eksikliği de olabilir, beslenmene biraz daha dikkat et, doktorun belki takviye bişeyler verir. Genetik yapı da önemli.
Düşün işte bir diş taşını bile temizlik yaptırmadım korkudan şimdi hiç gitmem asida daha olmadım kırık gezicem artık napalim.tetonoz ikinciyi olucam Aralık'ta Ocak da ilk covid aşısı olucam Şubat'ta ikinci Mart'ta doğum nasipseCok geçmiş olsun. Bu covid mikrobu mahv etti hepimizi.
Hamilelik dişlere vuruyor kiminde maalesef . Kızımda son ay kabus gbiydi .dış etlerimin hepsi dişlerden ayrıldı bildiğin kıpkırmızı oldu . Şu içsem sizliyordu dış etlerim . Doğumdan sonra nasıl oldu bilmiyorum ama bı anda düzeldi .bir dolgu harici çürük yok disimde düzenli fırçaların çok az dış taşı olabilir kovidden gitmedim onun için.dun çit koptu on diş hemde kökü saglam yani ama.. olacağı varmış artık napalim.ailemde de genetik dış kaybi yok.. herşeyden yiyorum aslında azar azar..
Bugünde öyle karnım kaşınıyor ki yag sürüyorum bakiyorum tekrar yine kurumuş
Düşün işte bir diş taşını bile temizlik yaptırmadım korkudan şimdi hiç gitmem asida daha olmadım kırık gezicem artık napalim.tetonoz ikinciyi olucam Aralık'ta Ocak da ilk covid aşısı olucam Şubat'ta ikinci Mart'ta doğum nasipse
Ben de gece doğal doğum hikayeleri okuyup uyumuştum rüyamda üst üste iki kere doğurdum, aaaaa çok kolaymış korkacak bişey yokmuş diyordumGünaydınnn dün sırt ağrısından zırlaya zırlaya erkenden yattım sabah kalktım domuz gibiyim bol dinlenme lazımmış demek ki banarüyamda da klasik muayeneye gittim çocuğu doğurdum kapkara benden sapsarı bir çocuk çıkıyo emekliyo bi oyunlar bi gülücükler sonra doktora diyorum daha erken değil miydi geri koyalım aynen diyo az hava alsın diye çıkardım foto çek koycam sonra geri yerine, koyuyo eli de pek hafifmiş doktorun ctesi günkü yeni doktorumdan şimdiden memnun kaldım yani
Benim annem de İzmir üçkuyulara çok yakın oturuyor komşu çıkıyoruz neredeyse :)İzmir Üçkuyular canım sen nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?