2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geynoferon nefret ediyorum bu ilaçtan ilk gebeliğimde de mahvetti beni demirin aşırı düşmese hiç kullanmıcaktım aşırı düşmüş demir ve ferritin
Ferritini ben dün doktora sordum, çok önemli değil o değer dedi. Alt ile ast daha önemli dedi.

Demek ki her bünyede farklı etki ediyor. Ben onu içiyorum hiç sorun yaşamadım.

İnternetten Siparisle aldık şimdi bizde apartman önü teslim yapıp gidiyorlarmis sanırsam.kurulum ücretsizde e kim çıkaracakbilseydim almazdim
Aa, ara konuş onu bence. Öyle bir şey yapamazlar sanmıyorum yani. Biz şubeden aldık gidip gerçi ama.

Hickiriyordur.

Haklısın ben de çok dikkat ediyorum aşı m yok.
Aşı yi bebek olduktan sonra olmayı düşünüyorum inşallah

Aa, ara konuş onu bence. Öyle bir şey yapamazlar sanmıyorum yani. Biz şubeden aldık gidip gerçi ama.
Kargo ile geleceği için muhtemelen kapı teslim olacak bakalım aman herşeye kafa yor yoruldum,bugün karnım agriyo neden bilmem şuan tek düşündüğüm haftalar geçsin cabucak

Benim yarın şeker yükleme var sabah 8:40 ta Z zahrada bugün arkadaşlarım geldi normal eşortman takımımı giymiştim senin neden karnın azıcık çıkmış dediler acaba sıkımı giydinde karnın büyümedi dediler kafamda deli sorular bebeğimi etkiledim sıkıda değil giydiklerim jeande giymem zaten

iç karnın geniştir be yavrum herkesin fışkırık değil kiii hiçç takma kafana senn oh fındık fıstık doğurcannn daha 3 aya fışkırır hemmm

Kargo ile geleceği için muhtemelen kapı teslim olacak bakalım aman herşeye kafa yor yoruldum,bugün karnım agriyo neden bilmem şuan tek düşündüğüm haftalar geçsin cabucak
Hangi kargo ile gelecekmiş? Muhtemelen lojistik firma getirir.
Ya ben o konuda hiç sorun yaşamadım. Umarım sen de yaşamazsın. 60 kilo kedi kumu almıştım, kapıma kadar çıkardı firma.

Bakma sen millete. Bizim arkadaşın eşi 9.aya kadar dümdüz gobekle gezdi. Herkesin karnı çıkacak diye bir kaide yok.
İnşallah güzel geçer şeker yuklemen

iç karnın geniştir be yavrum herkesin fışkırık değil kiii hiçç takma kafana senn oh fındık fıstık doğurcannn daha 3 aya fışkırır hemmm
Yarın bakar inş bebişe doktor allam yaaa gıcık oluyorum böle negatif yükleme yapan insanlara . Kendi 20 kilo aldı e almadım ben sağlıktan dolayı dikkat ediyorum . Kendi hala aldığı kiloları 3 sene oldu veremedi .hayır bide ee senin basen popo büyümüş kızda öle olur .e büyebilir tabi hamileyim ki ben her hafta metreyle takipteyimyani aynı ölçüde her tarafım sırf laf olsun diye konuşmak görüşmedim kadar var insanın moralini sıfıra düşürüyolar

Ayyy dibe çekme ciddi anlamda. Uzak dur öyle tiplerden. Ben 5.ayda okula uğramıştım bir. Hiç kilo almamissin, bebek büyümedi mi demişlerdi bana da. Ne alaka dedim, gayet de sağlıklı. İlla kilo almak zorunda değilim ki, diye de çıkistım hatta. Bugün marketteki kizlar abla 7.ay sadece karnın çıktı maasallah dedi. Pozitiflere yanas den

İnternetten Siparisle aldık şimdi bizde apartman önü teslim yapıp gidiyorlarmis sanırsam.kurulum ücretsizde e kim çıkaracakbilseydim almazdim
Ona benzer bişey geçen gün başıma geldi. İkeadan dolap almıştım üst kata yatak odasına. Nakliyeci diyoki kapıda bırakıp giderim montajıda diyo nerde kurulcaksa orda olması lazım biz taşımayız En son çıldırdım tek kişinin de çıkarcağı kadar hafif bişey değil zibilyon tane parçası var dünya para montajcıya vermişim. Aradım kapıcıyı o çıkarttı. Öbür türlü o olmasa iade ederdim herhalde ben böyle bir saçmalık görmedim. Kargocu mecbur çıkarmak zorunda kapıya kadar apt önüne bırakmak dye bir şey söz konusu değil ha çıkarmazlarsa arayıp şikayet edersen adamı işten atmaya kadar gider o mevzu.

Kiloyla kalsalar eee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende

Ay onlar halt etmiş milletin lafına ne bakıyosun her hamilelik her bünye her karın farklı olur. Benim annem kardeşime hamileyken dümdüzdü karnı doğuma girdiğinde. İlla herkesin karnı çıkacak diye bir şey yok bide zaten 6 aydan sonra yavaştan daha da belli oluyor. 9. Ayda gör sen asıl

Kiloyla kalsalar eee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
Şaka yapıyosun bunları diyecek kadar nasıl vicdansız olabilirler? Sen bir şey demedin mi bu lafların üstüne

Kızlar bu bebek soluma geçti orda hareket ediyor kasılıyor göbeğimin o kısmı, acaba nedendir bilen var mı toplandığı için mü hareketlerini öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…