sizin kontrol nasıldıııYaa ne güzel 22sinde gidicez o zaman daha net gösterir umarım. Çok karnımı acıttı doktor görebilmek için ama bir türlü gostermedi sipam
Çok geçmiş olsun canım.Allahım affetlerden korusun
Çok sağolun canlar AminÇok geçmiş olsun Allahım korusun, Rabbim bir daha göstermesin.. istanbulda da depremden hallice lodos var. Tüm doğal felaketlerden Allah korusun
Ferritini ben dün doktora sordum, çok önemli değil o değer dedi. Alt ile ast daha önemli dedi.Geynoferon nefret ediyorum bu ilaçtan ilk gebeliğimde de mahvetti beni demirin aşırı düşmese hiç kullanmıcaktım aşırı düşmüş demir ve ferritin
Aa, ara konuş onu bence. Öyle bir şey yapamazlar sanmıyorum yani. Biz şubeden aldık gidip gerçi ama.İnternetten Siparisle aldık şimdi bizde apartman önü teslim yapıp gidiyorlarmis sanırsam.kurulum ücretsizde e kim çıkaracakbilseydim almazdim
Hickiriyordur.benim çocuk sürekli titriyor ya garibim titreşim modu açık kaldı sanki
hapşırıp duruyosa anası babası gibi alerjik mi oldu acaba kan man alerji yaptı
ağladığından titreme gibi hissediyosam da çok üzülürüm niye titrer bu miniklerr böyle sürekli her türlü fikre açığım
elini kolunu sallıyosa o da mantığıma yatar ağlamasın da çocuğum
Haklısın ben de çok dikkat ediyorum aşı m yok.bir dolgu harici çürük yok disimde düzenli fırçaların çok az dış taşı olabilir kovidden gitmedim onun için.dun çit koptu on diş hemde kökü saglam yani ama.. olacağı varmış artık napalim.ailemde de genetik dış kaybi yok.. herşeyden yiyorum aslında azar azar..
Bugünde öyle karnım kaşınıyor ki yag sürüyorum bakiyorum tekrar yine kurumuş
Düşün işte bir diş taşını bile temizlik yaptırmadım korkudan şimdi hiç gitmem asida daha olmadım kırık gezicem artık napalim.tetonoz ikinciyi olucam Aralık'ta Ocak da ilk covid aşısı olucam Şubat'ta ikinci Mart'ta doğum nasipse
Kargo ile geleceği için muhtemelen kapı teslim olacak bakalım aman herşeye kafa yor yoruldum,bugün karnım agriyo neden bilmem şuan tek düşündüğüm haftalar geçsin cabucakAa, ara konuş onu bence. Öyle bir şey yapamazlar sanmıyorum yani. Biz şubeden aldık gidip gerçi ama.
iç karnın geniştir be yavrum herkesin fışkırık değil kiii hiçç takma kafana senn oh fındık fıstık doğurcannn daha 3 aya fışkırır hemmm
Hangi kargo ile gelecekmiş? Muhtemelen lojistik firma getirir.Kargo ile geleceği için muhtemelen kapı teslim olacak bakalım aman herşeye kafa yor yoruldum,bugün karnım agriyo neden bilmem şuan tek düşündüğüm haftalar geçsin cabucak
Bakma sen millete. Bizim arkadaşın eşi 9.aya kadar dümdüz gobekle gezdi. Herkesin karnı çıkacak diye bir kaide yok.
Ben dün magnezyumu sabah 1, akşam 1 olarak 2 doz aldım. Bugun o konustugunuz vajina agrım cok cok azaldı, yok gibi.Hangi magnezyumu kullanıyorsun ?
Yarın bakar inş bebişe doktoriç karnın geniştir be yavrum herkesin fışkırık değil kiii hiçç takma kafana senn oh fındık fıstık doğurcannn daha 3 aya fışkırır hemmm
Ayyy dibe çekme ciddi anlamda. Uzak dur öyle tiplerden. Ben 5.ayda okula uğramıştım bir. Hiç kilo almamissin, bebek büyümedi mi demişlerdi bana da. Ne alaka dedim, gayet de sağlıklı. İlla kilo almak zorunda değilim ki, diye de çıkistım hatta. Bugün marketteki kizlar abla 7.ay sadece karnın çıktı maasallah dedi. Pozitiflere yanas denYarın bakar inş bebişe doktorallam yaaa gıcık oluyorum böle negatif yükleme yapan insanlara . Kendi 20 kilo aldı e almadım ben sağlıktan dolayı dikkat ediyorum . Kendi hala aldığı kiloları 3 sene oldu veremedi .hayır bide ee senin basen popo büyümüş kızda öle olur .e büyebilir tabi hamileyim ki ben her hafta metreyle takipteyim yani aynı ölçüde her tarafım sırf laf olsun diye konuşmak görüşmedim kadar var insanın moralini sıfıra düşürüyolar
Ona benzer bişey geçen gün başıma geldi. İkeadan dolap almıştım üst kata yatak odasına. Nakliyeci diyoki kapıda bırakıp giderim montajıda diyo nerde kurulcaksa orda olması lazım biz taşımayızİnternetten Siparisle aldık şimdi bizde apartman önü teslim yapıp gidiyorlarmis sanırsam.kurulum ücretsizde e kim çıkaracakbilseydim almazdim
Kiloyla kalsalarAyyy dibe çekme ciddi anlamda. Uzak dur öyle tiplerden. Ben 5.ayda okula uğramıştım bir. Hiç kilo almamissin, bebek büyümedi mi demişlerdi bana da. Ne alaka dedim, gayet de sağlıklı. İlla kilo almak zorunda değilim ki, diye de çıkistım hatta. Bugün marketteki kizlar abla 7.ay sadece karnın çıktı maasallah dedi. Pozitiflere yanas den
Ay onlar halt etmiş milletin lafına ne bakıyosun
Şaka yapıyosunKiloyla kalsalareee sen oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyosun senin erken doğum olur öle hayaller kurma 38 . Haftayı bulmazsın sen dediler .şimdi yarın doktora gidicem allahtan onu darlarım bende
Bana da yanma efekti geliyo yavaştan havalardan mı bilmiyorumEvet beklendik bir durum. Cok yasadimyazin donuyordum hamileligin baslarinda , simdi herkes donarken ben yaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?