2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Kıyafetlerimiz tamam sanırım, kozmetik ihtiyaçları bir de uyku tulumlarını alacağım tamamdıır odamız şubatta hazır olacak sipariş ile yaptıkları için
Çantayı 35. Haftada hazır etmiş olun diyorlar ben de yaparım ocak sonu dayanamam heyecandan

Ay onu bende cok istiyorum ya. Turkiyedeyken hep teyzelerim cagirirdi ne guzel. Gurbette hadi caya gel diyen hic olmadi misafir sofralarini cok ozledim . Cesit cesit pastalar borekler sarmalar

Off aynen. Burada sarma yapıyorum bu ne diyorlar oturup tencereyi tek başıma yiyorum. Hiçbir şeyin tadı yok. Hamileliğim başladığından beri Türkiyede olsaydım da yeseydim tıka basa diye iç geçiriyorum

aşkım nasıl gidiyoo diyetle aran dünden bugüne bi sempati kazandı mı o listee
yok yaa yani öğünler kötü değil sağlıklı beslenmek öğünlerde hoşuma gidiyo ama aralarda ölüyorum kekler, çikolatalar, çörekler istiyorum. sonra gidip ceviz yoğurt falan yiyip hayattan soğuyorum bakalım cuma sonuçları değerlendircek doktorum

Kızlar siz yenidoğan için mont/tulum tarzı bişey aldınız mı? Battaniyeye sarılıyor gerek yok diyorlar ama kontrollere fln giderken gerekir mi acaba
Benim oğlan yaz bebeğiydi hiç kullanmadık tabi o zamanlar ama şimdi de almadım. Zaten yenidoğan bebekle bi yere çıkılmıyo çıkılsa da pusetinde çıkarırız üstünü örteriz dedim. 3-4 aylıkken bile mont çok zor giydiriliyor minnacık olduklarından ellerini kollarını o montun içine sokmak ızdırap Neyse ki bizimkilerin mont giymesi ekimi bulur o zamana da büyüyecekler

Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum

Bende simdi oldum 2.dozumu
İlkini 1 ay once olmustum
1 ay dolunca sorun olmuyor yani

Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum
ayynı bu zihniyetle hareket ediyorum bu hafta kuzuuu nolur nolmazzz cortlarsak doyalım da öyle cortlayalıım

sen nasılsıın kudurukların napıyoo

ayynı bu zihniyetle hareket ediyorum bu hafta kuzuuu nolur nolmazzz cortlarsak doyalım da öyle cortlayalıım

sen nasılsıın kudurukların napıyoo
Ahaha aynen temiz birşey olsun diyorsun yani.valla benimkinin biri idrar torbası a biri kaburgaya çalışıyor altlı üstlü. Suanlik hayatım mutfak,oda arasında en çokta WC de geçiyor olmadı aldığım bezin birinin denemesini yapacagim

Yemin ediyorum 2 damla icin tuvalete giriyorum kusmak geldi artık

Z zahrada buhar makinası ne almayı düşünüyorsunuz canım araştırdınız mı acaba benim e bebek çeki hala duruyor cumartesi son gün ne alacağımı bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…