Kıyafetlerimiz tamam sanırım, kozmetik ihtiyaçları bir de uyku tulumlarını alacağım tamamdıır odamız şubatta hazır olacak sipariş ile yaptıkları için
Çantayı 35. Haftada hazır etmiş olun diyorlar ben de yaparım ocak sonu dayanamam heyecandan
Ay onu bende cok istiyorum ya. Turkiyedeyken hep teyzelerim cagirirdi ne guzel. Gurbette hadi caya gel diyen hic olmadi misafir sofralarini cok ozledim . Cesit cesit pastalar borekler sarmalar
Off aynen. Burada sarma yapıyorum bu ne diyorlar oturup tencereyi tek başıma yiyorum. Hiçbir şeyin tadı yok. Hamileliğim başladığından beri Türkiyede olsaydım da yeseydim tıka basa diye iç geçiriyorum
yok yaa yani öğünler kötü değil sağlıklı beslenmek öğünlerde hoşuma gidiyo ama aralarda ölüyorum kekler, çikolatalar, çörekler istiyorum. sonra gidip ceviz yoğurt falan yiyip hayattan soğuyorum bakalım cuma sonuçları değerlendircek doktorum
Benim oğlan yaz bebeğiydi hiç kullanmadık tabi o zamanlar ama şimdi de almadım. Zaten yenidoğan bebekle bi yere çıkılmıyo çıkılsa da pusetinde çıkarırız üstünü örteriz dedim. 3-4 aylıkken bile mont çok zor giydiriliyor minnacık olduklarından ellerini kollarını o montun içine sokmak ızdırap Neyse ki bizimkilerin mont giymesi ekimi bulur o zamana da büyüyecekler
Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. Sizlere bir sorum olacak ben 22. Haftada tetanoz aşısı oldum. İkinci doz için bişey demedi doktorum. İkinci doz olan var mı arada ne kadar süre olmalı acaba,,?
Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum
Ahaha aynen temiz birşey olsun diyorsun yani.valla benimkinin biri idrar torbası a biri kaburgaya çalışıyor altlı üstlü. Suanlik hayatım mutfak,oda arasında en çokta WC de geçiyor olmadı aldığım bezin birinin denemesini yapacagim
Ahaha aynen temiz birşey olsun diyorsun yani.valla benimkinin biri idrar torbası a biri kaburgaya çalışıyor altlı üstlü. Suanlik hayatım mutfak,oda arasında en çokta WC de geçiyor olmadı aldığım bezin birinin denemesini yapacagim
Zzahrada
buhar makinası ne almayı düşünüyorsunuz canım araştırdınız mı acaba benim e bebek çeki hala duruyor cumartesi son gün ne alacağımı bilemedim ya
Zzahrada
buhar makinası ne almayı düşünüyorsunuz canım araştırdınız mı acaba benim e bebek çeki hala duruyor cumartesi son gün ne alacağımı bilemedim ya