2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Balkonu temizliyim dedim çamaşır asıyorum temiz olsun dedim şuan pertim ya mutfakta işler bekliyor bende hal kalmadı

Kapı süsümüz geldi de kasnağın rengini ahşap istemiştim siyah yapmışlar Neyse hastane odası süslenince kapısına tül asıyolar onun üstünde güzel durur
Ayy minnosum bayildim bence siyah çok daha güzel olmuş. Ama linkte bulamadım ya ben çok tatlişmıs gule güle kullanın

Ya kızlar ne çabuk zaman geçtibiraz önce Temmuz2022 annelerine bi gözattım daha kuzular 9/10 haftalıklar

Bide Aralık annelerine vaktim bebişlerini alanlar bile var çok güzel çok özel duygular bunlar

Bizde yazıcaz inşallah ay bugün sancım var hastanedeyim şuan falan diye

Ay eveeeet 30 lu haftalar başlıcak ne kaldı şurda resmen birlikte büyüttük minnakları iyi ki gelmişim buraya sizinle çok keyifli geçti aylar, geçecek inşallah

Ahhh inşallah canım ya. Sezaryen olacaklar ben gidiyorum diyecek

Ay eveeeet 30 lu haftalar başlıcak ne kaldı şurda resmen birlikte büyüttük minnakları iyi ki gelmişim buraya sizinle çok keyifli geçti aylar, geçecek inşallah
Aynen canım bu seneyide bitirince Allah’ın izle sayılı günlerimiz kalacak
İyiki burdasın burdayız

Bu kiz artik beni ne sagima ne soluma yatırıyor.Gece bi uyutmadi zipirnazim.Ya canım acıyor bazen öyle bi vuruyor ki. Son haftalar napcam diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Sizde uyku durumları nasıl kızlar?Bebisler rahat veriyor mu?

Ayy belim o kadar çok ağrıyo ki bugün ya. Sanırım aldığım kilolar ve hareketsizlik artik error veriyo
Canım dün ben ağrıdan yürüyemedim, sol tarafımda bir sancı, yaşlı gibi bir tarafa eğik yürüyorum. Yarı yoldan döndüm, kilodan mı oluyor bu acaba, ya da göbek öne fırladı bele yük mü bindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…