2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O zaman normal kiloda demekki teşekkür ederim
Bu arada 23 haftada 8 kilo almışım sanırım buda normal değil mi?
valla ben 10 almıştım. gebelik şekeri yüzünden diyetisyene gittim. ben üzülüyodum çok aldım diye ama diyetisyen düşük kiloyla başladığın için normal hatta ideal dedi. vücut kitle indeksine göre hesaplıyolarmış alınması gereken kiloyu. 164e 50 kiloyla başladım ben 6 kilo daha alabilirsin dedi. bmi değeri daha düşükler için hatta hamilelik boyunca 20ye kadar okeymiş

Bir ohh cektim. Ben 11 de tartılmayı bıraktım hsonu tartılıcam. Her gün strese giriyorum
bu da benden 24+4 güncellemesi. ve sansürlenen dağınıklık
Yalnız benim de kilo senin gibi göbekte çocuklar mı iri kaç kilo çıkacak bakalım kontrolde

Bir ohh cektim. Ben 11 de tartılmayı bıraktım hsonu tartılıcam. Her gün strese giriyorum

Yalnız benim de kilo senin gibi göbekte çocuklar mı iri kaç kilo çıkacak bakalım kontrolde
Evet ya baya kocaman oldu karnim benim de cidden merak ediyorum 1 kilo civari olmasi lazim galiba benimkinin sanirim 2 hafta sonraki kontrolde cok almasi da korkutur diyabete bagli mi sisiyo cocuk diye

Daha en kadar güzel oalbilirsin sen acabaaaa maşallah beee

Sen kendine bak asılll

Canım sen her gün pilates mi yapıyosun? Ne güzel orantılı almışın. Doğum sonrası için bize pilates önerisi yap ne tarz bişiler yapıyosun vs. Hamileyken cesaret edemem vücut ham

Ah ah hamilelik öncesi güzel çalışıyordum da şimdi çok enerjim olmuyor yapmaya pilates eğitmeniyim ben ondan arkaplan böyle, işyerimden

Ay maşAllah siz deneyimlisiniz ya kolay bulursunuz ben hiç almadım letgo falan bulsam kesin kötü gelir valla bizim büyükler yani benim tarafım yardım ediyo biz tek kıyafete para verdik onun dışında alabilcek gücümüz yok beşiği ablamdan alıcam büyük beşiğide babam alıcak dolabıda almadım kendi dolabımda yer yaptım dedesi beşikle dolabınıda alır bakalım bereketiyle gelsinler

Sen kendine bak asılll

Ah ah hamilelik öncesi güzel çalışıyordum da şimdi çok enerjim olmuyor yapmaya pilates eğitmeniyim ben ondan arkaplan böyle, işyerimden
Aa doğum sonrası sana geliriz belki iyi oldu öğrendiğimiz, senin vücudun fit olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…