2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar 23 haftalık kız bebeğe hamileyim 600 gram dedi doktor iyi mi?
Sizlerin kaç gram bebişleriniz?

O kramplar bana da çok oluyor hemen o gün magnezyum içiyorum biraz hafifletiyor. Korkunç bi ağrı o ya cidden mahvediyo insanı
Her gün içiyorum ben magnezyum beş altı gündür olmamıştı dün gece yine oldu hiç kolay değil ya.neyse çoğu gitti azı kaldı

Kızlar kanguruyu kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz? İlk 3 4 ay kullanım önermiyorlar sanırım değil mi?

Ben ergobaby kanguru aldım içinde yenidoğan yastığı ve kafasını destekleyecek yeri var yani doğumdan itibaren direkt kullanabiliyorsun. Ben bi denerim kanguruyu ama evde falan sling olur diye düşünüyorum

Bebeğin kilosuna göre değişiyor ama çoğu kanguru yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Her modelin ayrı yazar etiketinde.
Dediğin gibi boyutları var canım, ben baby björn mini aldım. O dogumdan itibaren kullanılıyor, hatta reklamında hastaneden kanguruyla çıkarıyorlar
Bel destekli modelinin 2.eli bile 1,500-2,000 falandı. Bel desteksiz aldım. Bi 7,8 ay kullanır hevesimizi alırız. Alırken boyutlara dikkat etmeli , kullanılması düşünülen zamana göre.

Melasel canım kapı süsünü instagramdan yaptırdıysan adını paylaşır mısın güle güle kullan

Valla etimizden et kopacak ama hiç farketmez bebişler sağlıklı olsun da isterse tekme tokat dalsınlar acısına ağrısına razıyım
Bende bende canım yeterki sağlıklı olsunlar iki üç ay dayagimiza doyalım

Baby björn ün fiyatı beni benden alıyor zaten sıfırı üç, üç buçuk civarı bel destekli olsun istiyorum ama bu kadar çok para vermek istemiyorum güle güle kullanın inşallah canım

Kızlar 23 haftalık kız bebeğe hamileyim 600 gram dedi doktor iyi mi?
Sizlerin kaç gram bebişleriniz?
Evet gayet iyi. Benim 23.haftada 499grdi.

Yok canım hepsiburadadan aldım. Dur atayım sayfanın linkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…