2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
22.15 ve ben helva yapıyorum canım çekti diye.Suan da helvayı gömdüm.Yahu iyice açıldı benim istahim
Tam bir tek ben mi bu kadar yiyorum diye bunalıma girmişken yalnız değilmişim. Evdeki toz şekerleri bile verirsek anca o zaman talı yemiycez herhalde nasıl önlem alıcaz ya

Hic mi yemiyorsun ben neden 10 kilo aldim yaa . Nasil verecegim bilmiyorum
Bi doğumu yap önümüz yaz olacak bide izin telaşına giriverirsin.4 kuzucukla bakmışsın eski halini alırsın

Benki 15-16 kg alan kadınken bunda 2 kgda kaldım ama dur hele bakalım sonlarda napacak bana kerata

Bi doğumu yap önümüz yaz olacak bide izin telaşına giriverirsin.4 kuzucukla bakmışsın eski halini alırsın

Benki 15-16 kg alan kadınken bunda 2 kgda kaldım ama dur hele bakalım sonlarda napacak bana kerata
Ayyy çok almayız inşallah

Kızlar ya sabah 9da şeker yüklemem var ben akşam yemeğini 21de bitirebildim. Sizce etkiler mi yüksek çıkarsa bu yüzden baya saçma bşy olacak

Tam bir tek ben mi bu kadar yiyorum diye bunalıma girmişken yalnız değilmişim. Evdeki toz şekerleri bile verirsek anca o zaman talı yemiycez herhalde nasıl önlem alıcaz ya
aynen o durumdayken son bi haftadır hayatımda tatlı denebilecek şeyler günde 1 küçük elma ve 1 küçük portakal 8li kinderi bitirip kalkıp bisküvili pasta yaptığım günlerden bu günlere toz şeker demişken bide şey yapmaya başlamıştım bugün tatlıyı çok abarttım daha yemiyim dedikten sonra gece dayanamayıp yoğurdun içine pudra şekeri karıştırıp yemek

Kızlar ya sabah 9da şeker yüklemem var ben akşam yemeğini 21de bitirebildim. Sizce etkiler mi yüksek çıkarsa bu yüzden baya saçma bşy olacak
Yok 8 saat aç kalsan yeter. Hatta 11 gibi bir şeyler atistir. Çok aç kalmak da etkiliyor.

Ay ne güzel sen önlem aldın, bu iş kafada bitiyor. Ben henüz kafada bitiremedim. seninle boy, kilo, hafta, çocuk ismi hersey aynı ben ismi belki değişicem de bu kadar tesadüf yani, bakıyım şeker de çıkacak mı ben de. Orada farklılaşalım bari

Yok ben tatlıya dur diyemiyorum.Canım yemek yemek istemiyor ama tatlıya gelince tutamıyorum kendimi ya.

a eveet doğru ismimiz de aynı. benim eşim istemiyodu aylarca işleye işleye ikna ettim. benimkinin bide tuna teyzesi var, tunalar karışmasın diye tunafish diyoruz şu an kendisine değiştirirsen düşündüğün isimler neler? aynen şeker konusunda da farklılaşırız umarım cidden zor

Benim eşim de beni ikna etti biraz ben unisex isim oldugunu bilmiyodum. Onların da genelde kadın tanıdıgı varmış. Gerçi artık her isim unisex, bir de ekşi sözlükte ismi tuna olup rahatsız olanları okudum yurtdışı seyahati vs. Aslında karizmatik bir isim de, biz henüz isimsiziz canım, hala bakıyorum nette dogduktan sonra koyarız herhalde özge özpirinççi gibi
Az önce çikolata yiyecektim kendime engel oldum. Meyve yiyorum şimdi, meyve yine daha dogal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…