Canım dün ben ağrıdan yürüyemedim, sol tarafımda bir sancı, yaşlı gibi bir tarafa eğik yürüyorum. Yarı yoldan döndüm, kilodan mı oluyor bu acaba, ya da göbek öne fırladı bele yük mü bindi
Ya bilmiyorum son 2 günde iyice çıktı göbek. Penguen yürüyüşüne geçtim ben artık yeni hafta ile birlikte. Vala en son cumartesi kontrolde 9 kilo aldığımı öğrendim. Hem kilo hem göbek hemde hareketsizlik var bende. Araba kullandım bugün sadece. Hani temizlik vs gibi biseyde yapmadım. Eve geldim ölüyorum ağrıdan.
Bende her gün kendime dur şurayı da temizleyim diyip canım çıkana kadar uğraşıyorum sonra belim ağrıyor diye ağlıyorum evde hamilelik iç güdüleri bence bebiş temiz eve gelsin
Bu kiz artik beni ne sagima ne soluma yatırıyor.Gece bi uyutmadi zipirnazim.Ya canım acıyor bazen öyle bi vuruyor ki. Son haftalar napcam diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Sizde uyku durumları nasıl kızlar?Bebisler rahat veriyor mu?
Sağa yatsam tıktık sola yatsam tıktık sırtüstü düz yatarsam da rahat edemez diye korkuyorum. Bildiğin oturur pozisyonda arkama 2-3 yastık koyarak uyuyorum ama sabah belim kopmuş şekilde uyanıyorum
ben günlük 10k adıma kendimi sabitleyeyim dedim yemeklerde sonra yürüyüşe çıkıyorum üşenmeden yazıklar olsun ya 10 gram bile gitmiyor utanmasam yürüdüm diye dönüş yolunda kilo alcam rezalettttt
ben günlük 10k adıma kendimi sabitleyeyim dedim yemeklerde sonra yürüyüşe çıkıyorum üşenmeden yazıklar olsun ya 10 gram bile gitmiyor utanmasam yürüdüm diye dönüş yolunda kilo alcam rezalettttt
Ben bugün yürüyeyim diye evden çıktım. Arabayla yürüyüş yoluna gittim. Önce bi kahve aldım. Sonra banka oturup annemi bi de arkadaşlarımı aradım bi baktım 1 saat geçmiş. Üşüdüğümü hissedip eve döndüm. Dönerken de pastaneye uğrayıp simit kurabiye aldım. Bu da böyle bi anımdır daha da yürümem
Nnursel2608
kııız kaynanan nasıll sen nasılsın iyileştin mi hiç sesin de çıkmıyoo Yyakisiklikadin
aşkım sen yine h.sonu fi tarihinden alıntı yapmaya başlayarak mı katılcaksın aramızaa napıyosuuun
Insallah oyle olur oturdugumda yok yani nasil kilo aliyorum anlamadim. Diger hamileligimde cikolata gorsem midem bulanirdi 30.haftafa 10 kilo almistim. Simdi 27 deyim coktan 10 kilo oldu son gunlerde de bayagi kilo aliyordum.
Sağa yatsam tıktık sola yatsam tıktık sırtüstü düz yatarsam da rahat edemez diye korkuyorum. Bildiğin oturur pozisyonda arkama 2-3 yastık koyarak uyuyorum ama sabah belim kopmuş şekilde uyanıyorum
Ay maşAllah siz deneyimlisiniz ya kolay bulursunuz ben hiç almadım letgo falan bulsam kesin kötü gelir valla bizim büyükler yani benim tarafım yardım ediyo biz tek kıyafete para verdik onun dışında alabilcek gücümüz yok beşiği ablamdan alıcam büyük beşiğide babam alıcak dolabıda almadım kendi dolabımda yer yaptım dedesi beşikle dolabınıda alır bakalım bereketiyle gelsinler
Valla deneyim mi letgodan alırken resimlere iyice bakiyorum soruyorum detaylıca alacağım ürünün videosunu atar mısınız diyorum sonra karar veriyorum esim arkadaşıyla alıp geliyor ben sadece bakıyorum seciyorum yanilmadim şuana kadar şükür..evlenirken herşeyi sıfır aldım uygun fiyatlı en demode seçtim diyeyim onun bile borcu bitmedi bu sefer tam tersine moda olani ama ikinci el aldım borç harç yok