2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eskisi gibi değiliz iş yaptıktan sonra bende de öyle oluyor canım iş yapıp dinleneceksin sürekli o zaman zorlamıyor
Aslında dinlenerek yapıyorum ama paspas öncesi süpürürken çok yoruldum
Of ben de bir banyo yıkadım pakladım sonra yorgunluktan modum düştü utanmasam ağlıcaktım yorulduğum için
Şöyle uzansam biri masaj yapsa o kadar iyi gelcek ki sanki
Ayy belim o kadar çok ağrıyo ki bugün ya. Sanırım aldığım kilolar ve hareketsizlik artik error veriyo
Hareketsizlik çok kötü etkiliyor insanı gerçekten

Ya bilmiyorum son 2 günde iyice çıktı göbek. Penguen yürüyüşüne geçtim ben artık yeni hafta ile birlikte. Vala en son cumartesi kontrolde 9 kilo aldığımı öğrendim. Hem kilo hem göbek hemde hareketsizlik var bende. Araba kullandım bugün sadece. Hani temizlik vs gibi biseyde yapmadım. Eve geldim ölüyorum ağrıdan.

Arkadaslar merhaba ,çalışanlar için idari izinlerinizi 23+0 dami yoksa 24+0 dami aldınız acaba?

Of ben de bir banyo yıkadım pakladım sonra yorgunluktan modum düştü utanmasam ağlıcaktım yorulduğum için

Bende her gün kendime dur şurayı da temizleyim diyip canım çıkana kadar uğraşıyorum sonra belim ağrıyor diye ağlıyorum evde hamilelik iç güdüleri bence bebiş temiz eve gelsin

Sağa yatsam tıktık sola yatsam tıktık sırtüstü düz yatarsam da rahat edemez diye korkuyorum. Bildiğin oturur pozisyonda arkama 2-3 yastık koyarak uyuyorum ama sabah belim kopmuş şekilde uyanıyorum

Ben bugün yürüyeyim diye evden çıktım. Arabayla yürüyüş yoluna gittim. Önce bi kahve aldım. Sonra banka oturup annemi bi de arkadaşlarımı aradım bi baktım 1 saat geçmiş. Üşüdüğümü hissedip eve döndüm. Dönerken de pastaneye uğrayıp simit kurabiye aldım. Bu da böyle bi anımdır daha da yürümem

Hayırlı akşamlar kızlar sağlık ocağından magnezyum yazdırdım efermag 365 mg efervesan tablet yazmış kullanan var mı soğuk suya mı atıp içiyoruz

4 minişe yapma etme otur uyu yemek ye derken hoop gidecekkk yarasıınn
Insallah oyle olur oturdugumda yok yani nasil kilo aliyorum anlamadim. Diger hamileligimde cikolata gorsem midem bulanirdi 30.haftafa 10 kilo almistim. Simdi 27 deyim coktan 10 kilo oldu son gunlerde de bayagi kilo aliyordum.

Sağa yatsam tıktık sola yatsam tıktık sırtüstü düz yatarsam da rahat edemez diye korkuyorum. Bildiğin oturur pozisyonda arkama 2-3 yastık koyarak uyuyorum ama sabah belim kopmuş şekilde uyanıyorum
Şimdiden uykusuzluğa hazırız galiba Erken başladı minnaklar.

Valla deneyim mi letgodan alırken resimlere iyice bakiyorum soruyorum detaylıca alacağım ürünün videosunu atar mısınız diyorum sonra karar veriyorum esim arkadaşıyla alıp geliyor ben sadece bakıyorum seciyorum yanilmadim şuana kadar şükür..evlenirken herşeyi sıfır aldım uygun fiyatlı en demode seçtim diyeyim onun bile borcu bitmedi bu sefer tam tersine moda olani ama ikinci el aldım borç harç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…