2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bi doğumu yap önümüz yaz olacak bide izin telaşına giriverirsin.4 kuzucukla bakmışsın eski halini alırsın

Benki 15-16 kg alan kadınken bunda 2 kgda kaldım ama dur hele bakalım sonlarda napacak bana kerata
Ooo sen hic almamissin ya masallah diger dogumlarinda kacinci haftada suni sanci verdiler ? Benim sadece ilk dogum suni sanci ile olmustu . Insallah bu bebisler kolayca dogarlar

Keske benimkide yediklerimi kendine alsa dogum yapinca birsey kalmasa
Kız 4.olacak verirsin sen
Nasılsa havalar da ısınıyor. Puset koyar koyar gezerim Aselle ben inşallah

Kızlar 15 kilo aldım tartışmayalım isterseniz kim daha fazla alıyor
Kız sen zayifsin tolere ediyorsun ah ah evlendigim kiloya dönersem benden mutlusu olmaz bebekten sonra

Kız sen zayifsin tolere ediyorsun ah ah evlendigim kiloya dönersem benden mutlusu olmaz bebekten sonra

Kız yıllardır 46yı bile göremedim zayıflıktan bir anda 15 kilo girdi nevrim döndü yani doğum sonrası ben size mental destek sağlarım habire smoothie, salata tarifleri topluca veririz

Ooo sen hic almamissin ya masallah diger dogumlarinda kacinci haftada suni sanci verdiler ? Benim sadece ilk dogum suni sanci ile olmustu . Insallah bu bebisler kolayca dogarlar
Benim 40+5 ti ilki ikincisi 40+4 tüikinciside 6 cm açılma olmuş ben bi hava alam diye koridora doğru yürüyom nereye gidiyon yat dediler

Kızlar ya sabah 9da şeker yüklemem var ben akşam yemeğini 21de bitirebildim. Sizce etkiler mi yüksek çıkarsa bu yüzden baya saçma bşy olacak
Benimde yarın saat 8 de istersen erken kahvaltıya alışkınsan bi dilim kepekli ekmekle siyah küçük bi tas kahve iç dediler

Çikilota çikitaa çikilota çikitaa Çiki çiki çik çikk diye şarkı söylüyo kafa radyom
Benim de içimden neler neleeeeeer geçti ama yarın pişman olmamak için 2 tane mandalina ile kandırdım kendimi...... Ama bir yiyişim var tek tek dilimlerine ayırıp dakikalarca çiğnedim kfkfkdkdk
Benimde yarın saat 8 de istersen erken kahvaltıya alışkınsan bi dilim kepekli ekmekle siyah küçük bi tas kahve iç dediler
Yok ya sabah yemem zaten canım istemez iyiyim şimdi atlatcaz inş bunu da

Aynen bende sevmem ama 10a doğru içim kıyılıyorbaşlıyor tıp tıp atmaya

22.15 ve ben helva yapıyorum canım çekti diye.Suan da helvayı gömdüm.Yahu iyice açıldı benim istahim
Bir haftadır Benimde canım helva çekiyor ama üşengeçliğime yapmadım mütiş bir üşengeçliğim var yemek konusunda ona rağmen 8 kilo aldım, birde her istediğimi yapıp yeseydim 16 kilo alırdım rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…