Ooo sen hic almamissin ya masallah diger dogumlarinda kacinci haftada suni sanci verdiler ? Benim sadece ilk dogum suni sanci ile olmustu . Insallah bu bebisler kolayca dogarlar
Kız yıllardır 46yı bile göremedim zayıflıktan bir anda 15 kilo girdi nevrim döndü yani doğum sonrası ben size mental destek sağlarım habire smoothie, salata tarifleri topluca veririz
Ooo sen hic almamissin ya masallah diger dogumlarinda kacinci haftada suni sanci verdiler ? Benim sadece ilk dogum suni sanci ile olmustu . Insallah bu bebisler kolayca dogarlar
Benim de içimden neler neleeeeeer geçti ama yarın pişman olmamak için 2 tane mandalina ile kandırdım kendimi...... Ama bir yiyişim var tek tek dilimlerine ayırıp dakikalarca çiğnedim kfkfkdkdk
Benim de içimden neler neleeeeeer geçti ama yarın pişman olmamak için 2 tane mandalina ile kandırdım kendimi...... Ama bir yiyişim var tek tek dilimlerine ayırıp dakikalarca çiğnedim kfkfkdkdk
Yok ya sabah yemem zaten canım istemez iyiyim şimdi atlatcaz inş bunu da
Bir haftadır Benimde canım helva çekiyor ama üşengeçliğime yapmadım mütiş bir üşengeçliğim var yemek konusunda ona rağmen 8 kilo aldım, birde her istediğimi yapıp yeseydim 16 kilo alırdım rahat