2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay inşallah gönlünce olurr, annelerin çok kilo almadığı gebeliklerde nedense bebekler daha çok gelişiyoorr. Sağlıklı olsunlarda dünyaya gelen büyüyor zateeen

Bende sevindim canım ya.Cok üzülüyordum.Hic onemsemiyor gibiydi.Belki de sorun annem değil sadece kızkardeşimmis.
Tabi sonucta anne yani anne kolay olunmuyor, evladini önemsememesi cok zor ama bazen oluyor malesef. Insallah hep boyle ilgili olur, kardesinden etkilenmez

Aaa oyle mi hic durmamistim. Ama digerlerinden daha iyiydi . Simdi oda birsey yemiyor dogdugunda kendi biberonunu tutmustu

Bu hangi program acaba uyku kaçtı hep oluyor böyle 3 de wc gidiyorum sonra böyle yarı uyanık
Aynı 3.30da uyandım hala tuvaletteyim yatağa geri dönüyorum. 5dk sonra geri giriyorum

Kizlar çok ikilemde kaldım.
Şimdi benim şeker değerleri
Açlık 74
İlk saat 180.4
2.saat 131.2
3.saat 132.7
Çıktı.

Doktor bir endokrin de görsün bir şey demezler, diyet vermezler falan dedi, sadece ilk saat tam sınırda çıkmış dedi, ama gitsem mi gitmesem mi? Hiç gözüm kesmiyor şahsen. Ne yapsam sizce? Eşim de gerek yok bence gayet iyi dedi değerlerin.

Valla 2 kere yükleme atlattın git gel git gel zaten ben napardım düşünüyorum
doktora bir mail atardım endokrindeki ne önerirsiniz değerlerim bunlar ev de yakın değil vs biraz sallardım ona göre karar alırdım garantici doktorun heralde kuzu ondan git dedi de bişey yok denmedi için de onca sıra sabahın körü git yollar mollar covid varyant haklısın çok

Günaydııın benim oğlan anamı ağlatmaya devamkee iki gündür hareketlerini dışarıdan çok hissetmiyorum ve aşağı doğru tekmeler başladı idrar torbama babası arkasını döndüğünü iddia ediyor banada çok mantıklı geldi çünkü doktora gidicez sonuçta neden arkasını dönmesin ki önemli olan anne babaya gıcıklık sonuçta

Ya doktoru tanımıyorum endokrindeki. Biraz gıcık bir tipmis. Dün kan vermek için beklerken, birisi geldi konsültasyon atmis doktorlari, doktorun asistanı randevu alın falan diye tersledi. Benim doktor aynen garantici. Kilosu falan iyi, normal ama sinirda gene de baktiralim istersen falan sabah 10da gel de dedi. Ev uzak diyemem zaten küçücük memleket
Eşim arabayı surtmus dün, sanayiye gidecek boya için. Ay valla gitsem mi gitmesem mi cok kararsızım. Zaten sürekli hastaneye gittim 2 haftadir. Bir de asmye gidicem öğleden sonra izlem mi ne varmış, ebe cagirdi geçen hafta aşıyı olurken. Ayy sıkıldım valla

Ayyy kuzucum dönse bile ultrason cihazını çektirme çok özledim bilmem ne sırala doktor zorluyo o zaman yazık diyo heralde

Vur kafayı yat kız şüphelenceğin bişey olursa daha sonra için rahat etmezse gidiverirsinnn nolcakk

Degerler cok yuksek çikmamis gibi , bence kendinizi izleyin tatliyi hafif azaltirsiniz birde kontrollerde zaten bebekin gelisimindende belli olur su oraninin artması bebeğin iri olmasi.. benim bir arkadasımın yuksek cikmisti sadece tatli diyeti yaparak gebeligine dewam etti

Gitmişken aile hek danışın bence o da git derse o zaman gidin, gerçekten insan bıkıyor bi süre sonra doktordannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…