2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde oluyor canim ayni zaman cocuklari benziyor demekki . Bende boyle digerlerinde hatirlamiyorum. Ikinciyi cok fazla hickirik tutardi , kesinlikle bu hickirik degil yarin bir sor bakalim ne diyecek doktor
Canım ikinci kızının iştahı nasıldı bebekken ? anne karnında çok hıçkıran bebeğin iştahlı olduğunu okumuştum. benim kızımı da çok hıçkırık tutardı doğdu maşallah iştahı yerindeydi. Hoş şimdi değil ama bu miniğiö ablasından da çok hıçkırıyo. Merak ediyorum o teori gerçekten de doğru mu

Kızlar benim oğluş baba sesi duyunca kıpır kıpır
Uzak dur oğluştan kızlar sana düşkün buda benim olsun diyorum
Acaba babasının sesini tanıyor mu?
Tanıyor olabilir bence onlar bizim hissetmediğimiz herşeyi bizden daha çok hissediyor ben böyle düşünüyorum ama bizim ki babaya hiç pas vermiyorr o gelince duruyor

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Kızlar benim oğluş baba sesi duyunca kıpır kıpır
Uzak dur oğluştan kızlar sana düşkün buda benim olsun diyorum
Acaba babasının sesini tanıyor mu?
Bence tanıyorlar eşimle biz muhabbet ederken nasıl kıpır kıpır hareket ediyor eşim işe gidiyor beni korkutuyor bazen niye hareket etmiyor diye. Ya eşim varken ben iyi hissettiğim için o da iyi hissediyor ya da babasının sesine alıştı

Herkese iyi geceler olsun bebeler huzur versin rahat uyuyalım sabah şeker yüklemem var ama şuan İzmir’i sel alıyor ve fırtına var.bakalım yarın gidebilecek miyiz
İzmirin yağış yağmuru gece olur gündüz diner geçende biz giderken gece sel fırtınaydı sabah dinmişti güzelce gittik geldik. İnşallah sen de yakalanmazsın

Aynı canım senin gibiyiz bizde normalde tek tük atışlar baba gelince yanımıza kıpır kıpır

Kızlar benim herşeyle canım istiyor ya sürekli aklımda dolanıyorlar ama tatlı değil ev yemekleri şimdi söyleyip sizinde canınızı istesin istemiyorum ama varya hep sebze yemek istiyorum bildiğiniz burnumda tütüyor hepsio kadar aşermedim hiç bişeye derken 2 gündür kafam da dönüyorlar resmen

Ay maşAllah tebarekAllah Baya iyi büyütmüşsün benim ki minyon gidiyor o zaman
96 kilo ile transfer oldum, 93 e kadar düşmüştüm şuan 97,5 kg'yum o yüzden normal
doktorum ilk 6 ay 1 er kg, sonraki aylar için 1,5 kg alabilirsin demişti. İnşallah çok almam 100 le doğuma girsem efsane
tiroid sorunum var o yüzden çok alıp veremiyorum.

Bende sevindim canım ya.Cok üzülüyordum.Hic onemsemiyor gibiydi.Belki de sorun annem değil sadece kızkardeşimmis.
Eminim ki oda aranızda kalmıştır.
Anne olduktan sonra anneme teşekkür ettim. Dedim ki iyi ki sen benim annemsin ve bu küçük mucize de beni ŞÜKÜRLER olsun anne yapti.
Annelerimizin hakki ödenmez.
Bu hamilelik sürecini bile nasil zor geçiriyoruz birde bunu doğurup büyütmek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…