2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de kasılma yaşadığım için muayeneye devlete gittim bu sabah, özele daha yeni gitmiştim para vermiyim ddm. Ömrümde gördüğüm en nemrut doktordu şikayet ettim sağlık bakanlığına ne bir bilgi verdi ne zahmet edip ultrasona baktı, acile gitseydin diyor bana. Asistan ööööyle bi baktı gibi sorun yok ddi çıktım geldim sinir olduğumla kaldım. Kızçem 910 gr olmuş azıcık minyonuz galiba anasına çektiyse demek bi de bana makat gelişli demişti, dönmüş şimdilik baş aşağı duruyormuş onu sorup öğrenebildim neyse ki

Ben 50 lik içtim 1 saat sonra 166 çıktı
Doktor sınırda dedi diyetine dikkat et hamur işi tatlı kızartma ne kadar az yersek o kadar iyi zaten
Diyetle hallolacak değer dedi
İçine sinmeyecekse bence git

Ay ben olsam gitmezdim kendin biraz dikkat et tatlıya falan doktor doktor gezme hiç

Ben zaten öyle tatlı falan hiç yemiyorum, eşim sağolsun
Valla uyuyakalmisim asmden aradılar gebelik takibi vardı diye şimdi ona uyandım.
Gitmişken aile hek danışın bence o da git derse o zaman gidin, gerçekten insan bıkıyor bi süre sonra doktordannn
Valla hastaneden sıkıldım, maske artık yoruyor beni zaten. Hem zornnefes alıyoruz, bir de üstüne maske...

Muanenden 10 gün geçmediyse özele ücret ödemiyorsun, iyi yapmıssın şu devlette ki kadın doğumcular tam kanser edicek türden

Ben 50 lik içtim 1 saat sonra 166 çıktı
Doktor sınırda dedi diyetine dikkat et hamur işi tatlı kızartma ne kadar az yersek o kadar iyi zaten
Diyetle hallolacak değer dedi
İçine sinmeyecekse bence git
Uyumuşkalmisim zaten
Kızartma zaten yiyemiyorum, reflumu azdiriyor. Tatlı, hamur işi zaten çok çok nadir. Bendeki kocadan dolayı
Ay ben olsam gitmezdim kendin biraz dikkat et tatlıya falan doktor doktor gezme hiç
Gitmedim

Aynen özelde 14gun gidebilirsin aynı doktora.

Muanenden 10 gün geçmediyse özele ücret ödemiyorsun, iyi yapmıssın şu devlette ki kadın doğumcular tam kanser edicek türden
Aynen istisnalar vardır ama bize denk gelmez hamile kaldığımda bir kadın bir erkek doktora gittim baktım içim almıyor sıcak davranmak bir güzel söz yok niye geldin der gibi oldular şikayet etmedim ama özele geçtim.. cumartesi muayene oldum bu cumartesi ücretsiz kontrol ama doktorum iyi biri gel diyor.. önceki hastanede kontrol e çağırmiyordu kanamam oldu aramadı..erdem hastanesinden memnun kaldım şuan şükür.. ultrason resimleri biraz daha net ciksa doktora bu hafta bir resim net olur mu rica edicem bakalım..

Benimde bayan doktordan yana yüzüm gülmedi eşim bile gelmeyelim bidaha bunlara dedi. Şimdi ki doktorum o kadar naif tane tane anlatıyor ki iyi ki diyorum erkek doktor tercih etmişim.doktora ısınmak çok önemli cidden

Benimde bayan doktordan yana yüzüm gülmedi eşim bile gelmeyelim bidaha bunlara dedi. Şimdi ki doktorum o kadar naif tane tane anlatıyor ki iyi ki diyorum erkek doktor tercih etmişim.doktora ısınmak çok önemli cidden
Valla enteresan bir şekilde erkek doktorlar daha merhametli oluyor. Kadınlar nemrut, insanı çileden çıkarıp, korkutan tipler. Bir de doğumda, diş de falan erkek doktor daha iyi sanirim. Bebeğin veya dişin çekimi için.
Burdan lafım yanlış anlaşılmasın, iyi kadın doktorlar da mevcuttur elbet Banu hoca gibi ama nadir yani.

Gerçekten tedavim de erkek doktora gittim çok merhametli babacan bir adamdı sonra mecbur takipli doktora geçmem gerekti ben kalp atışı için gitti o bana genital estetik falan diyince eşiminde benim de kafam attı biz yıllardır bugünü kalp atışını bekliyoruz o meden bahsediyor diye.ücreti çok olam bi doktora gittik ondan da yüzümüz gülmedi sonrasında çok babacan bi doktorla karşılaştık inşallah onla da devam ederim

kızlar 22 ve 26 da bebelerinizin kilosu kaçtııı
21+4, 408 grdı canım
21+5 412 gram
23+3 615 gram
25+6 da 912 gramdıı
Maşallah sende her hafta var koptum doktor secmek için bebişi görmüşün, her işte hayır var boşuna dememişler
Gebelik şekeri çıksa zaten senin yeme biçimini öneriyorlar ama 2 defa kan verdin, bu kadar emeğin var. Olmadı bir sağlık ocağına danışırsın canım. Belki su ve yürüyüşe biraz dikkat edersin.

Kızlar bu şeker kontrolü 28 ine kadar yapılıyordu değil mi? Doktora haftaya gitmek istiyorum. 26+1 oluyor geç mi acaba?
Bir de tecrübeli erkek annelerri, sünnet için çocuk cerrahı mı, ürolog mu tercih etmiştiniz. Sünnet için drda bakıp, kendi druma da danışıcam. Acaba hangi bölümün doktoruna bakmalıyım?

Kesinlikle katılıyorum benim doktorum da erkek. Hatta çoğunlukla eşime dönüp neler yaşayabileceğimi falan anlatıyor. Çok daha merhametli oluyorlar.

Canım ben önce kendi kafama göre çocuk ürolojisinden almıştım randevu sonra hastaneyi aradım dedim ki böyle böyle doğru mu yaptım. Yaptığınız yanlış değil ama biz çocuk cerrahisinin bakmasını tercih ediyoruz demişti biz de öyle yaptık. Çok çok memnun kaldık.

Ay ne alaka genital estetikten falan konu açmış? Ona ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…