2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok çok geçmiş olsun canıım ya allah korumuş resmen siziii çok şükür iyiymişsiniiiz

Aaa bu bebe agzimdan cikcak benim ayagi gobek deligimin 4 parmak uzerinde resmen nasi oldu bu kocamda farketti nerene tekme atiyo yuh diyo senle konusmuyom tost prensi dedim
dün karnımda baya belirgin sürünen bişey gördük şok oldum eli mi çıktı topuğu mu neresiyse çık oğlum otur kanepeye dedim artık aljsdhkajhda kocaman oluyolar annesiiiii

Git yine de için rahat etsin. Bişey çıkacağını sanmıyorum ama gitmeyip kurmaktansa gidip rahatla
Ay çok geçmiş olsun. En korktuğum şeylerden. Yolda bile yürürken korkar oldum ayağım takılır da düşersem diye.
Maşallah bebişe tosuncuk olmuş

Çok çok geçmiş olsun canıım ya allah korumuş resmen siziii çok şükür iyiymişsiniiiz
Çok çok teşekkür ederim canım.
Aslında kafaya çok takmamak gerekiyor olacağı varsa bir şekilde oluyor Allah hepimizi korusun

Nefes darlığı öldürecek beni ya asla uzandırmıyor sanki kafamda poşet varmış gibi nefes alamıyorum

Aynı aynıı salla salla titrewet yapıyor resmen ve sık oluyor bu

Ay dimi ben de kızımda hiç hatırlamıyorum.
Elimi koyunca duruyor sanki. Hic bilemedim ben
Bi dahakine dikkat edelim hareketliyken mi oluyor bi anda mı oluyor diye ben ona hiç dikkat etmedim. Acaba uykudan uyanırken falan mı oluyor . Rüya görürken uyanınca falan olabilir belki

Ay dimi ben de kızımda hiç hatırlamıyorum.
Elimi koyunca duruyor sanki. Hic bilemedim ben
Benimde oluyor canim ayni zaman cocuklari benziyor demekki . Bende boyle digerlerinde hatirlamiyorum. Ikinciyi cok fazla hickirik tutardi , kesinlikle bu hickirik degil yarin bir sor bakalim ne diyecek doktor

Cok gecmis olsun canim , iyi olmaniza cok sevindim. Bende cok korkarim kazadan . Neyseki bebisede birsey olmamis , masallah ne guzel buyuyorlar

Çoook geçmiş olsun. çok şükür ikinizde iyiymişsiniz . Minik de baya baya büyümüş maşallah 1 kilonun üstüne çıkan grupta ilk sanırım

Bi dahakine dikkat edelim hareketliyken mi oluyor bi anda mı oluyor diye ben ona hiç dikkat etmedim. Acaba uykudan uyanırken falan mı oluyor . Rüya görürken uyanınca falan olabilir belki
genelde otururken bende ya ağlıyo dedim ya hapşırıyo ya da sanki bişeye takılıyo da onu silkeliyo akjdhsakjhdask hıçkırık hariç her şey gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…