2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim doktor kadın ama memnunum şükür

Ece yemekler yapıldı mı ben akşama halim olmuyor ağırlık hissediyorum diye bu saatlerde yapıyorum bugün menü kırmızı biberli yeşil mercimek yemeği taze ve günlük yapıyorum yoksa yenmiyor dünde sütlü kabak çorbası yapmıştım bitti küçük tencerede..

Yüz temizleme cihazı kullananlar var mı bimde gördüm almadım 15 TL çokda ucuzdu memnun olan varsa yazsın

Bugün başımıza taş yağacak eşim yemeğe çıkaracakmış ama yarına cortuz yemek memek yok mecbur işten eve gidince yapıyorum aperatif bir şeyler sürekliii çok aç oluyoruz çünküü

ee yeşil mercimek yanına neee kız ben yapınca çorba ana yemek yan yemek salata yooksa doymuyorum allah gözümü doyursunn ajksdhakjhda

yok kız geç değil 26 5 te yaptırdım ayy çok heyecanlı minişini de görcek misiiin
deneyimli değili mama çocuk cerrahından randevu alıcam onun içiiin

yok kız geç değil 26 5 te yaptırdım ayy çok heyecanlı minişini de görcek misiiin
aa 25 6 da yaptırdım kız ama yine de geç değil 28e kadar yolu varmış ya

Benim yemekleri ne zaman yapacağım belli olmuyorDün gece 1 de mantarlı kiş yaptım. Eşim de evden yemek götürüyor, çocuk masraflarından nasıl tasarruf edeceğimizi şaşırdık artık Akşama daha düşünmedim, mercimek iyiymiş bak Tam kış menüsü, yanına da bir tarhana
Daha çocuk doğmadan gidicen mi randevu alıp? Önden bi konuşmak gerekir mi acaba. Bu sünnet konusu çok karışık ya ailede hep kız çocuk var, çok yabancıyım bu konuya.

Aşkım benden beklentin gözlerimi yaşarttı tabiki konuşucam asdjkhadjkha
ama doğuma yakın giderimm lazer mi dikişli mi tartışması var daha ne öneriyor falan

Ailemizde 6 aylık sünnet olan var doktor önermişti

Hergün tek çeşit yapıyorum ertesi güne artan o canim istemiyor nedense akşam yiyorum kalmışsa gündüz ye bitti tekrar yapıyorum pratik ve taze oluyor

Wc iki lavobo temizledim makineye çamaşır attım asarım ikinci postayı at sonra duş bugünlük birazcık yaptım süpürge yer sil esimi bekler.. azıcık çamaşır suyu kullandım mutfak lavabo sarmıştı napiyim mecbur kaldım mutfak bezlerine koydum biraz çay vs geliyor hep sarı bir siyah bez bulup alcam mutfaga

Ay et et, neden öyle yapıyor devlettekiler anlamıyorum yoksa bunca masrafın üstüne birde özele para vermek istemezdik az gibi gözüküyor ama kanamasıydı acilidiydi muanesiydi birde doğum ücreti derken çok paralar gidiyor

Sizce temizleme yağı mı, sütü mü yoksa micellar su mu daha iyi bebişe?
Valla canım aldiklarimin resmini ekledim üni ıslak mendil dalin islak mendil birde sleppy bio bez bunlarda var

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-07-14-30-06-386_com.android.chrome.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-12-07-14-29-49-220_com.android.chrome.webp
    16 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2021-12-07-14-29-46-090_com.android.chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2021-12-07-14-29-10-968_com.android.chrome.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2021-12-07-14-28-57-241_com.android.chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-12-07-14-28-40-680_com.android.chrome.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2021-12-07-14-27-48-906_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2021-12-07-14-30-49-516_com.android.chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 30
Benimde bayan doktordan yana yüzüm gülmedi eşim bile gelmeyelim bidaha bunlara dedi. Şimdi ki doktorum o kadar naif tane tane anlatıyor ki iyi ki diyorum erkek doktor tercih etmişim.doktora ısınmak çok önemli cidden
Kesinlikle benimde doktor takıntım vardır en ufak kıl kapmiyim bir daha asla gitmem ilk doktoruma bir daha gitmeme sebebim benden önceki hastalar hakkında laf etmesiydi

ben yemek yapmıyorum saolsun evde yemek yapan bir kadınımız var. haftada 2 bazen 3 gelip temizlik yemek vs yapıyor. bebek olunca her gün gelecek. bu kadar çalışmaya bir de evde yemek yapsam delirirdim herhalde. şeker yüklemesi için vakit bile ayıramadım yarın sabaha inşallah bir mani çıkmazsa. tetanos aşısı olmaya gidemedim.

ben 40 ı çıkmadan yaptırma taraftarıyım. eşim de kendi karar versin büyüyünce diyor. ya dedim bütün dünya antik mısırdan beri sünnet oluyor bu ne demokratik bir davranış

Çalışıyor musun canım o zaman tutarsın gelsin kadın tabiki ben çalışmıyorum temizlikçi tutma şansım yok olsa pek iyi olurdu inanki çok zor çamaşır koy çıkar as o bile

Afiyet olsun canım benim abladaki menude güzelmiş söyledim geldi

Sen bu kadar işe kilo almamalısın hep hareket halindesin
Canım ben de reklam sektöründeydim çılgın gibi 24 saat çalışıyordum. Sunum zamanları 4 saatlik uykularla vs. Ama resmen tükenmişlik sendromu oldum. O kadar hızlı akıyordu ki hayat, evlendim düğünü nasıl yaptım anlamadım. Neredeyse düğünde sunum yazacaktım seni o yüzden çok iyi anlıyorum. O yoğunlukta değil iş yapacak vakit kendi öz bakımına zor fırsat buluyorsun. Hala enerjin varsa kendini çok yıpratma derim. Ben o kadar yıpranmışım ki, çok üst level bir pozisyondan istifa ettim. Resmen yüzüme, gözüme renk geldi. Sağlığıma kavuştum, stresten reflü, tüm mide rahatsızlıkları olmuştum. Eğer çok stresli değilse işin yine biraz idare edersin. Kendine vakit ayırmayı ihmal etme

Çalışıyor musun canım o zaman tutarsın gelsin kadın tabiki ben çalışmıyorum temizlikçi tutma şansım yok olsa pek iyi olurdu inanki çok zor çamaşır koy çıkar as o bile
evde olsam da biraz dağınık bi tipimdir :) öylesine yapardım. pandemi de evde kaldığımız sırada neler olabileceğini test ettim. yıkanan ama asla kaldırılmayan camasırlar, ütüyü icat edenin ailesine bazı kötü sözler ederek asla ütü yapmadan kaldırmak, asla temiz kalmayan bir mutfak tezgahı anında makineye yerleştirmem çünkü. toz almak mı o ne bilmiyorum :))) zavallı robot süpürge nereyi süpürürse o kadar işte... :)))) kolay gelsin ama hamileyken hele titiz bir insan için hayat çok zor olabilir

ben avukatım kendi ofisim var. stres göbek adımız resmen. geceleri dosyalardan bazen uykum kaçardı şimdi bebek etkilenir die ofistekilere bıraktım işleri ama yine de kontrol edip sürekli başlarında olmak lazım insanların sorumluluğunu alıyoruz. ofiste adliyede vs bir yerde doğurmam inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…