2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Amanın çok iyi yapmışın hamilelikte biraz dışarda kalıp, sen online arabuluculuk işi yap evden, belki o rahat olur

Canim senin değerler benimki e yakın benimkiler de referansa yakın çıkmıştı gecmemisti,Dr dedim e referans değerini geçmemiş dedim olsun bizim bı sınırımız var onu geçmiş dedi,endokrine gönderdi senin tabloda benimkine benzer.

ben 40 ı çıkmadan yaptırma taraftarıyım. eşim de kendi karar versin büyüyünce diyor. ya dedim bütün dünya antik mısırdan beri sünnet oluyor bu ne demokratik bir davranış
Hahahah kız ben de eşin gibi düşünüyorum.
Ama demokratik düşünceden değil. benimkisi Annelik ten acı çekmesin diye.
Kızıma küpe deliği bile actirmaya kıyamıyorum ben.

Bu arada ben şimdi doktordayim.
Bebisin kalb atışlarını dinliyorum. Nst ye bağladılar. Bu haftadan itibaren rutin olarak yapıyorlar.
Tekrar bu sesleri duyduğum için rabbime şükürler olsun.

Git mi diyorsun endokrine? Olmadı yarın bir ugrasam mi acaba? Ya öyle çok tatlı vs de yemiyorum. Yürüyüş de yapıyorum. Neye göre fırladı bu salak şeker acaba?

Nasil 28 de nst erken değil mi

Sabah öyle bir tekmeyle uyandım ki kahkaha ata ata gıdıklanmaktan duramadım böyle bişey olamaz ya çok komikti. Yan yattığım için o da göbüşle yatağa doğru yatıyor ay bir kıptaştı gıdıklandım huylandım hiç böyle olmamıştı komedi

Benim ilk hamileliğimde de bu şekilde sinir çıkmıştı. Takibi önerdi doktorum.
Bu arada dikkat etmem işe yaradı.
3 haftadır nerdeyse hic kilo almamışım.

Git mi diyorsun endokrine? Olmadı yarın bir ugrasam mi acaba? Ya öyle çok tatlı vs de yemiyorum. Yürüyüş de yapıyorum. Neye göre fırladı bu salak şeker acaba?
Hormonlara göre şekere göre değil malesef.
Takibini yap illa gitmen gerekmiyor.
Yanliz iki saat sonra 120 olması gerekiyor.
140 dan sonrası bebek için tehlike

Kızlar bişey soracağım. Hani şu mama sandalyelerine kullanılan örtüler var ya onlardan alan oldu mu? Dışarda kullanmak için böyle tamamını kapatıyor örtü bebek hiç temas etmiyor sandalyeyle. Anlatabilmişimdir inşallah

Muanenden 10 gün geçmediyse özele ücret ödemiyorsun, iyi yapmıssın şu devlette ki kadın doğumcular tam kanser edicek türden
Malesef 13.gündü ya o yüzden gidemedim özele. Ben devlette şeker gibi bi kadın buldum aslında ama uzak hep gidemiyorum giden olursa söyliyim Zeynep kamilde Reyyan Gökçen İşcan.

Almadım ama gayet iyi fikirmiş. Nasil birsey bu örtü.
Ben kızımda disarda yemek yediğimiz zaman sandalyenin heryerini dezenfekte ediyordum yine de içime sinmiyordu

Bisey soracağım melisa çayı içebiliyormuyuz ya bilgisi olan varmı
Ben arada içiyorum zararı yok diye biliyorum ama genel de ıhlamur yaptığımda demlenirken azıcık atıyorum içine bazen sade içiyorum nette bakmıştım zararı yok yazıyor ama tabi aşırıya kaçmamak lazım

ben 40 ı çıkmadan yaptırma taraftarıyım. eşim de kendi karar versin büyüyünce diyor. ya dedim bütün dünya antik mısırdan beri sünnet oluyor bu ne demokratik bir davranış
Ben de hatta ablam hemşire sezeryan doğumda bana ilaç verip bebeği alacakları için bazı hastanelerde hemen anneyi dikerken çocuğu da sorun yoksa sünnet ediyorlarmış
Öyle imkan varsa onu aradan çıkarırım sanırım

Bence git canım endokrinde sorun yok derse tamamdır ama ben olsam giderdim.ya onu bende bilmiyorum zayiftada cikiyo şeker yiyende çıkmıyor yemeyende çıkıyor falan değişik bir durum.

Benim ilk hamileliğimde de bu şekilde sinir çıkmıştı. Takibi önerdi doktorum.
Bu arada dikkat etmem işe yaradı.
3 haftadır nerdeyse hic kilo almamışım.
E bebek kilo alımı nasıl olmuş sen hiç kilo almayınca?diyeti yapiyorsun

Kızlar yeni korkulu rüyam lojistiğin mobilyaları kapının önüne bırakıp gitmesi bunu yaşayan olmuştu galiba grupta adamlarla dövüşmek istemiyorum ya inşallah çıkartırlar kapıya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…