2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzu bende de çıkmadı o hatta bi ara bende sormustum grupta. Çıksa çıkardı bence şimdiye demek ki herkeste çıkmıyor. Ki görüntü olarak güzelde değil bencede zaten. Sadece gobek deligim cok komik bi hal aldı. Gülünce falan çok komik oynuyo

Kizlar günaydın. Gümüş kapak araştıran olmus muydu ? Iyice zam gelmeden birine soyleyeyim de alsin :) ama 2 3 marka var hangisi iyi bilemedim.

silver pearl diye bir marka aldım canım benn ama biraz küçük gibi ya
Bakayim bu markaya da. Trendyolda x silver gördüm baya yorum yazılmış. e bebekte bir marka var. Gümüş gümüştür herhalde deyip almak lazim herhalde ya. 110 d ve buyukse xl yoksa standart beden alin yazmislar.

Bakayim bu markaya da. Trendyolda x silver gördüm baya yorum yazılmış. e bebekte bir marka var. Gümüş gümüştür herhalde deyip almak lazim herhalde ya. 110 d ve buyukse xl yoksa standart beden alin yazmislar.
7 kasımda 100e almışım 210 olmuş dana

3.trimester'a girer girmez bi modum düştü. Psikoloji beni çok etkiliyo yaa hemen bi uyku hali, hemen bi hayattan tad alamama

Canım valla normalde beyazlatıcı iceren ürünleri çok severim sabah hariç pırıl pırıl oluyor sabah da koruma iceren kullanırdım hiç kanamazdi ama bu oralb dış fırçası macunu resmen hepsini kesti şükür fikir olsun diye attım ben şarjlı nasıl onada bakmıştım

Günaydın kızlar geçen yazmıştım memleketteyim cumartesi kaburga ağrısından acillik oldum diye bebeğin suyu fazla çıkmıştı bebeğim şu an 9 gün önden gidiyomuş pazartesiden beri her gün hastanedeyim kadın doğum doktoru endokrine yönlendirdi bugün yine kan verdim endokrin doktoru da radyolojiye yönlendirdi 11.30 da randevum var bekliyorum onlar kurcaladıkça korkuyorum iyice inşallah kötü bir şey çıkmaz

Göğüs pompası göğüs ucu kremi hangisini aldınız

Depend aldınız mı bedeni nasıl seçtiniz

Korse aldınız mı hangi marka aldınız erken ama doktora sordum doğumdan önce al takarsın dedi

Cevap yazarsanız sevinirim eksikler hiç bitmiyor ama en azından yanlış ürün almiyim bari dedim

depend l aldım 2 paket geniş geniş olsun rahat diye onu öneriyolardı genelde
göğüs ucu kremi lansinoh aldımm
manuel pompa mochi aldım da elektronik alıcam bu sadece topluyormuş heralde
korse henüz almadıım bakınıyorumm alıcamm

benim mide bulantım geri geldi prilama rağmen ya çok kondurmak istemiyorum artmasın diye ama resmennnn bulanıyor tekrarrr
Sana bisi diyim mi benimde bulaniyo. Ya psikolojik diye düşünüyorum ama 2 gecedir bulaniyo. Cok yedigim icin de olabilir
Böyle seyler hic almadim desem bi kendime gecen lohusa pijamasi soyledim internetten bakalim nasil gelicek. Depend inde bazi hastaneler veriyomus diye almadim hastaneye sorucam.

Gogus ucu kremi lansinoh aldim dudaklarima arada elime de sürüyorum cok ii

Pompa mamajoh verdi arkadasim

Depend almadim alicam insallah. Korse herkes al dio da ben oyle sıkıntılı seylere gelemem. Bakmadim bile

Gogus ucu kremi lansinoh aldim dudaklarima arada elime de sürüyorum cok ii

Pompa mamajoh verdi arkadasim

Depend almadim alicam insallah. Korse herkes al dio da ben oyle sıkıntılı seylere gelemem. Bakmadim bile
Korse yerine çoğu kişi Yüksek bel biraz sıkı tayt giyiyormuş o da iş görüyor dediler ben öyle bişey de yapabilirim

Bikac gündür bulantim yine hortladı.Doguma bulantiyla gitmem inşallah.
Bende de göbuste hiç çizgi falan çıkmadı henüz.
Bu arada depend geçenlerde migros ta 35e düşmüştü.Suan uçmuş fiyatları.Ama ben sezeryana rağmen çok rahat ettim dependle.Yine alicam.

ayy eski bulantıcılardan kim kaldık bu dönem yine bizim çile dönemimiz heralde o kadar yoğun değil prilam tutuyor ama hissi geldi aldım kokusunu yakındır prilamın tırt geleceği zamanlar

ayy eski bulantıcılardan kim kaldık bu dönem yine bizim çile dönemimiz heralde o kadar yoğun değil prilam tutuyor ama hissi geldi aldım kokusunu yakındır prilamın tırt geleceği zamanlar
Prilam kesmiyo ki beni artık o da işe yaramıyor.Onun bi üstü zofer var o bile ise yaramıyor canım ya.Aman bulantiyla yaşamayı öğrendik artık napalim.

Bugün o kadar düşük bir enerjiyle uyandim ki, gecede aglayarak uyudum zaten, ortada sıfır sorun ama ya illa icten ice biseyi takıyorum yada su retro zamazingosu bilmiyorum. Sürekli ağlamaklı bir ruh hali ve memnuniyetsizim. Sonumuz hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…