Oo çok iyi nere bura istanbulmu? Bana 5.250 dedi konyadaEki Görüntüle 2965909
Hastane doğum fiyatlarıda böyle kızçeler
Korseyi al bence bir iki saat giysen de cok ise yarıyor.Gogus ucu kremi lansinoh aldim dudaklarima arada elime de sürüyorum cok ii
Pompa mamajoh verdi arkadasim
Depend almadim alicam insallah. Korse herkes al dio da ben oyle sıkıntılı seylere gelemem. Bakmadim bile
Bende wee baby manuel ve philips elektrikli pompa var. Mochide almıştım daaha önce. Bakalım deneme yanılma artık gerisi.Göğüs pompası göğüs ucu kremi hangisini aldınız
Depend aldınız mı bedeni nasıl seçtiniz
Korse aldınız mı hangi marka aldınız erken ama doktora sordum doğumdan önce al takarsın dedi
Cevap yazarsanız sevinirim eksikler hiç bitmiyor ama en azından yanlış ürün almiyim bari dedim
Bende Medova'ya sordum peşin 5000 kredi kartına 5250 dediler, ama normal sezeryan ayrımı yok sanırım onu anlamadık tam . Zaten sezeryan düşündüğümden sorgulamadımOo çok iyi nere bura istanbulmu? Bana 5.250 dedi konyada
Ben silver Linda aldım boyutu falan ideal geldi banaKizlar günaydın. Gümüş kapak araştıran olmus muydu ? Iyice zam gelmeden birine soyleyeyim de alsin :) ama 2 3 marka var hangisi iyi bilemedim.
Göğüs ucu kremi yerine gümüş kapak aldım gerekirse lansinoh muydu neydi ondan alırım. Görümcem göğüs pompası verecek markasını bilmiyorum. Depend aldım 2 paket L beden normal de bedenim M ama doğuma ne olacağım belli değilGöğüs pompası göğüs ucu kremi hangisini aldınız
Depend aldınız mı bedeni nasıl seçtiniz
Korse aldınız mı hangi marka aldınız erken ama doktora sordum doğumdan önce al takarsın dedi
Cevap yazarsanız sevinirim eksikler hiç bitmiyor ama en azından yanlış ürün almiyim bari dedim
Benim fiyat verdiğim Medicana evet sezeryan normal 5.250 imiş 1 gece yatisli normalde gecelik ücrette 700 TL.sen nerde olmayı düşünüyorsun üniversite hastanelerinde durum nasıl biliyormuş yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biryer lazım bana bilgin varmı konyadaysanBende Medova'ya sordum peşin 5000 kredi kartına 5250 dediler, ama normal sezeryan ayrımı yok sanırım onu anlamadık tam . Zaten sezeryan düşündüğümden sorgulamadım
Ben 1,5 aydır konyadayım, medova dışında bir yer araştırmadım, doktorumdanda memnunum açıkcası evede yakın sayılır. Ben bursa uludağ tıpta tüp bebekle hamile kaldığım için açıkçası hiç devlet kurumu düşünmedim kotamı doldurdum çünkü, birde refakatçim yok benim eşim kalacak oyüzden devlette yapamam özelde olmalıyım. Yenidoğanla ilgilide hiç bir bilgim yok canım maalesefBenim fiyat verdiğim Medicana evet sezeryan normal 5.250 imiş 1 gece yatisli normalde gecelik ücrette 700 TL.sen nerde olmayı düşünüyorsun üniversite hastanelerinde durum nasıl biliyormuş yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biryer lazım bana bilgin varmı konyadaysan
Ben Konya'ya 1.5 saat uzakliktayim şimdilik yaşadığım yerde takibini yaptırıyorum.detayli için medicanaya gitmiştim,gitmisken ücrette aldık dogumumu muhtemelen Konya'da donanimli biryerde yapmak istiyorum,buradaki Dr üniversite hastanelerini tercih et dedi bilmiyorum araştırmadayim medicanada yenidogankuvoz var,medovada seçil hamima gitmisligim var bir kaç defa.fuat beyi beğeniyorlar,senin Dr kim?Ben 1,5 aydır konyadayım, medova dışında bir yer araştırmadım, doktorumdanda memnunum açıkcası evede yakın sayılır. Ben bursa uludağ tıpta tüp bebekle hamile kaldığım için açıkçası hiç devlet kurumu düşünmedim kotamı doldurdum çünkü, birde refakatçim yok benim eşim kalacak oyüzden devlette yapamam özelde olmalıyım. Yenidoğanla ilgilide hiç bir bilgim yok canım maalesef
senin medicana değil mi orda devam ediyorsun
Benim tahlillerde hep belliydi ama , sizde sorun yoksa istemez bence .Benim eşimden iki gebeliğimdede test istemidi kızlar bunda ne diyecek bakalım
Ben yogun bir kadin dogumcu tercih etmedim, duydum fuat ve ayselleri ama yorumlar hosuma gitmedi. Hem cok yogun hemde suratsizlar diye. Ben Fatih Yılmaz’a gidiyorum aslinda onkoloji doktoru ama gebelik takibide yapiyor memnunum. Mesela digerlerini izledim cumartesi seker yuklemesinde erkekleri hemen almiyor sonra cagiriyor o enteresan geldi bana. Benim doktorum az gebe takip ettigi icin ilgili geldi.Ben Konya'ya 1.5 saat uzakliktayim şimdilik yaşadığım yerde takibini yaptırıyorum.detayli için medicanaya gitmiştim,gitmisken ücrette aldık dogumumu muhtemelen Konya'da donanimli biryerde yapmak istiyorum,buradaki Dr üniversite hastanelerini tercih et dedi bilmiyorum araştırmadayim medicanada yenidogankuvoz var,medovada seçil hamima gitmisligim var bir kaç defa.fuat beyi beğeniyorlar,senin Dr kim?
Kızlar sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı? Benim doktorum boşuna para verme sağlık ocağında yaptırabilirsin tahlillerini dediği için orada veriyordum. Hiç şikayetim olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sürekli. En sonunda doktora burda da yapalım eğer yine enfeksiyon çıkarsa ilaç verirsiniz dedim temiz çıktı sonuçlar. Ayrıca sağlık ocağında serbest t4 değerim çok düşük çıkmıştı hastanede tekrar ölçtürdüm gayet normal hatta yüksek bile çıktı. Benim gibi olan varsa dikkat etsinler.
Aslında çok haklısın yoğun Dr ilgisi az oluyor günlerdir Konya'da ulu bir dr Ali açarın ozel muayenehanesine ulaşmaya çalışıyorum TLF bakan bile yok fiyat alacaktım aslında yoran Dr tercih edilmemeli.hayirlisi bakalım inşallah gönlümüze sinen bir Dr bulurumBen yogun bir kadin dogumcu tercih etmedim, duydum fuat ve ayselleri ama yorumlar hosuma gitmedi. Hem cok yogun hemde suratsizlar diye. Ben Fatih Yılmaz’a gidiyorum aslinda onkoloji doktoru ama gebelik takibide yapiyor memnunum. Mesela digerlerini izledim cumartesi seker yuklemesinde erkekleri hemen almiyor sonra cagiriyor o enteresan geldi bana. Benim doktorum az gebe takip ettigi icin ilgili geldi.
Sizin aldiginiz korse nasildi ? Dogumdan ne kadar sonra kullanmistiniz ?Korseyi al bence bir iki saat giysen de cok ise yarıyor.
Benim doğumdan bir kaç ay sonra göbek diye birsey kalmamıştı
Kendim almamıştım. Cok sevdiğim bir ablam türkiyeden getirmisti. Lohusa korse si diye almıştı. Ama nerden aldığını bilmiyorum.Sizin aldiginiz korse nasildi ? Dogumdan ne kadar sonra kullanmistiniz ?
Valla ben çok memnunum. Sürekli dış fırçası almıyorum. 4lusu 100 lira başlığı. Dandik başlıklara 3 ayda 1 30 40 vermektense bu daha iyi. İndirimlerini yakalarsan ikilisi 300bandina geliyor.Canım valla normalde beyazlatıcı iceren ürünleri çok severim sabah hariç pırıl pırıl oluyor sabah da koruma iceren kullanırdım hiç kanamazdi ama bu oralb dış fırçası macunu resmen hepsini kesti şükür fikir olsun diye attım ben şarjlı nasıl onada bakmıştım
Sordum bağırsak hareketleri olabilir dedi. Pek önemsemedi. Benim bebeğin kafasi yukarıda ayakları asagida belki pozisyon la ilgilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?