2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın hanımlar bende kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda bebişim 1130 gr olmuş ama yüzünü bir türlü göstermedi hastanenin doğum ücretini de öğrendim normal 2500 tl sezaryan 3900 tl kızım normal olmuştu inş bu bebişde bir aksilik olmazsa normal gidiyor bidahaki randevum 12 ocak

Gogus ucu kremi lansinoh aldim dudaklarima arada elime de sürüyorum cok ii

Pompa mamajoh verdi arkadasim

Depend almadim alicam insallah. Korse herkes al dio da ben oyle sıkıntılı seylere gelemem. Bakmadim bile
Korseyi al bence bir iki saat giysen de cok ise yarıyor.
Benim doğumdan bir kaç ay sonra göbek diye birsey kalmamıştı

Merhaba kızlar bugün şoka bebek yastığıyla yorganı gelecekti bizim burdaki iki şoka da gittim gelmedi dediler sizden bakan alan oldu mu hiç

Bende wee baby manuel ve philips elektrikli pompa var. Mochide almıştım daaha önce. Bakalım deneme yanılma artık gerisi.
Depend 2 paket L beden indirimdeyken almıştım.
Korsa owli marka aldım sanırım M bedendi.

Kizlar günaydın. Gümüş kapak araştıran olmus muydu ? Iyice zam gelmeden birine soyleyeyim de alsin :) ama 2 3 marka var hangisi iyi bilemedim.
Ben silver Linda aldım boyutu falan ideal geldi bana
Göğüs ucu kremi yerine gümüş kapak aldım gerekirse lansinoh muydu neydi ondan alırım. Görümcem göğüs pompası verecek markasını bilmiyorum. Depend aldım 2 paket L beden normal de bedenim M ama doğuma ne olacağım belli değil Korse almak istiyorum ama markadan ziyade bedeni nasıl seçeceğimi bilmiyorum

Bende Medova'ya sordum peşin 5000 kredi kartına 5250 dediler, ama normal sezeryan ayrımı yok sanırım onu anlamadık tam . Zaten sezeryan düşündüğümden sorgulamadım
Benim fiyat verdiğim Medicana evet sezeryan normal 5.250 imiş 1 gece yatisli normalde gecelik ücrette 700 TL.sen nerde olmayı düşünüyorsun üniversite hastanelerinde durum nasıl biliyormuş yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biryer lazım bana bilgin varmı konyadaysan

Kızlar sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı? Benim doktorum boşuna para verme sağlık ocağında yaptırabilirsin tahlillerini dediği için orada veriyordum. Hiç şikayetim olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sürekli. En sonunda doktora burda da yapalım eğer yine enfeksiyon çıkarsa ilaç verirsiniz dedim temiz çıktı sonuçlar. Ayrıca sağlık ocağında serbest t4 değerim çok düşük çıkmıştı hastanede tekrar ölçtürdüm gayet normal hatta yüksek bile çıktı. Benim gibi olan varsa dikkat etsinler.

Ben 1,5 aydır konyadayım, medova dışında bir yer araştırmadım, doktorumdanda memnunum açıkcası evede yakın sayılır. Ben bursa uludağ tıpta tüp bebekle hamile kaldığım için açıkçası hiç devlet kurumu düşünmedim kotamı doldurdum çünkü, birde refakatçim yok benim eşim kalacak oyüzden devlette yapamam özelde olmalıyım. Yenidoğanla ilgilide hiç bir bilgim yok canım maalesef
senin medicana değil mi orda devam ediyorsun

Ben Konya'ya 1.5 saat uzakliktayim şimdilik yaşadığım yerde takibini yaptırıyorum.detayli için medicanaya gitmiştim,gitmisken ücrette aldık dogumumu muhtemelen Konya'da donanimli biryerde yapmak istiyorum,buradaki Dr üniversite hastanelerini tercih et dedi bilmiyorum araştırmadayim medicanada yenidogankuvoz var,medovada seçil hamima gitmisligim var bir kaç defa.fuat beyi beğeniyorlar,senin Dr kim?

Ben yogun bir kadin dogumcu tercih etmedim, duydum fuat ve ayselleri ama yorumlar hosuma gitmedi. Hem cok yogun hemde suratsizlar diye. Ben Fatih Yılmaz’a gidiyorum aslinda onkoloji doktoru ama gebelik takibide yapiyor memnunum. Mesela digerlerini izledim cumartesi seker yuklemesinde erkekleri hemen almiyor sonra cagiriyor o enteresan geldi bana. Benim doktorum az gebe takip ettigi icin ilgili geldi.

Ben 1 kere verdim saglik ocaginda kan , aclik sekerimi 125 cikartmis simdiki doktorum cokmus bizde olcelim dedi. Tsh 4,95 cikti normalde 3’u gecmemesi lazim, sonra devlet hastanesine gittim 2,55 cikti. Saglik ocagi laboratuarlarin parametreleri daha yuksekmis sanirim. Anlamadim bende. Saglik ocagindan sadece ilac temini ve tetanoz asilarim icin gorustum zaten. 2 doz tetanoz tamam , digeride dogumdan 3 ay sonra yapilacakmis bakalim

Aslında çok haklısın yoğun Dr ilgisi az oluyor günlerdir Konya'da ulu bir dr Ali açarın ozel muayenehanesine ulaşmaya çalışıyorum TLF bakan bile yok fiyat alacaktım aslında yoran Dr tercih edilmemeli.hayirlisi bakalım inşallah gönlümüze sinen bir Dr bulurum

Bizde doğum ücretlerini sorduk hastaneye yılbaşından önce zamsız hali paketlere göre değişiyrmuş standart paket 9bin ,suit olan 12bin ve king paket 15 bin di sanırım . Bana kardeşimin eşi verdi lansinoh göğüs pompasını onu almaktan kurtulduk ,nem makinesinde verecek , mama sandalyesi oto koltuğu ve elektrikli sallanan ana kucağı banları vericek . Geriye bizim ıvır zıvırlar kaldı bebek için ve benim için krem falan .odasıda 11 ocakta çıkacakmış üretimden . Üf hepsi bi biteydi .hastane çıkışı süslü bişeyde şöle bişi düşündüm ben onuda almadım beklememi diyorum ya küçük gelirse falan die bilemedim Kendime de daha hastane için bişey almadım annemde daha ağırlaşmasan gidip alalım artık diyo bende ya olmazsa kilo alırsam çok diyorum

Eklentiler

• 277ECF49-B8CC-422A-8E48-46E7758E66A3.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 66
Valla ben çok memnunum. Sürekli dış fırçası almıyorum. 4lusu 100 lira başlığı. Dandik başlıklara 3 ayda 1 30 40 vermektense bu daha iyi. İndirimlerini yakalarsan ikilisi 300bandina geliyor.

A azaria şekerr dün sordun mu doktora titreme şeyinii o da mı hıçkırık diyor

avrupa yakasında gaffur vardı izliyo muydunzu bilmem de aynı onun gibi karnımızda dans ediyolar bence ajksdhakdhajk
Sordum bağırsak hareketleri olabilir dedi. Pek önemsemedi. Benim bebeğin kafasi yukarıda ayakları asagida belki pozisyon la ilgilidir.
Kizim da kafası hep asagidaydi.

Avrupa yakasını bilirim. Gelmis geçmiş en güzel komik kaliteli diziydi. Hâlâ gece yatmadan önce izlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…