2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla ben çok memnunum. Sürekli dış fırçası almıyorum. 4lusu 100 lira başlığı. Dandik başlıklara 3 ayda 1 30 40 vermektense bu daha iyi. İndirimlerini yakalarsan ikilisi 300bandina geliyor.
Ben de 2 yıldır kullanıyorum ilk kullanmaya başladım bu yaşıma kadar fırçalamamışım resmen demiştim ahhaha

Ben de öyleyim. Belimde sinir sıkışması var günlerdir. Korkunç bir sancım var, yürütmüyor. Kendi kendimize nazar ediyoruz. Çok iyiyim, çok iyi gidiyorum diyorum sonra gümm
Keyfim yerine gelsin diye kahve, kitap takılıyorum. Bugün yemek yapmıycam, mutfak kapalı günü
Canım bir butik özel hastanede aynısı başıma gelmişti. İyi doktorlar bunu hemen yakalıyor. Bana doktor, tahlilinde sorun var, ortalama deger atamışlar bence tutarsız demişti.
İyi ki fark etmişin, boşuna ilaç almadan

kızlar dünden beri sancı gibi belimden aşağısında çok fena ağrı var bel ağrısı zaten baki kaldı. doktora gitsem mi diyorum annemde oğlan öyle olur herseye gidip durma dedi rüyalarımda cocugu doguruyorum artık ay bu gece rüyamda cocugu doğurup uçurumdan attım kan ter içinde uya dimi resmen.

Kızlar panik kaygı huzursuzluk bu ara bende de var sanırım son trimester güncellemesi olarak geldi sürekli doğumda kızımın psikolojisini düşünüp duruyorum. Hep sonrasında ne olur çok etkilenir mi korkusu var içimde. 2 çocuklu hayat nasıl olucak kafamda sorular dönüp duruyo.
Bunun yanında az yürüsem de kasıkta ağrım oluyo sürekli dinlenmem gerekiyo. Reflüm bi ara gitmişti o geri geldi. Tekrar çıkarmaya başladım böyle bi karışığım bu ara.

Bakayim bu markaya da. Trendyolda x silver gördüm baya yorum yazılmış. e bebekte bir marka var. Gümüş gümüştür herhalde deyip almak lazim herhalde ya. 110 d ve buyukse xl yoksa standart beden alin yazmislar.
kardeşim e bebekten almıştı baby plus mı baby mum mı öyle bişey galiba 925 ayar olandan . bende ondan alıcam .artık gümüşten mi bilmiyorum ama sıfır göğüs ucu olmasına rağmen hiç yara olmadı .arada sızlıyor biraz diyordu gümüş kapağı takınca sızısı gerçekten geçiyor demişti.ben iki ay çektim güğüs yarasından kızımda . büyük altın koyun deseler koyarım yani

canım senin dokktor ilk kalkıştan itibaren taktırıyor. bize de alın demişti.cırtlı olanlardan almıştılar hemen eczaneden ama kardesim onunla vde hiç rahat edemedi.3. gün falan kilot korseler var ya ona geçti .
depend eğer kalçan varsa l beden al .kardeşim 74 kiloyla girdidoğuma ben 70 le girmiştim.onun kalçası büyük olduğu için m beden giyerken yırtıldı .yanında bi paket büyük boy lohusa pedi olsun mutlaka .
göğüs ucu için gümüş kapak alıcam .kapakla birlikte krem kullanılmıyor.ama yara olursa falan da lansinoh falan bnde pek işe yaramamıştı. garmastan pomad var emzirmden önce yıkaman gerekiyor memeni ama eğer yara olduysa en hızlı o geçiriyor.yara olursa onu alıcam

Kızlar seker yuklemesini yaptirdim sonunda. Ac karnima gitmedim. Minik Glutensiz pogaca yiyip 1 bardak su icmistim. Gittigimde ölçtükleri 75 çıkmış. Glikozdan 1 saat sonraki 103 cikmis. Sınıra yakın degil ama doktor kuzenim un ve sekere dikkat et demek ki yükseltiyor tokluk sekerini dedi. Bakalim doktorum ne diyecek. Darısı tetanos asisina onu da yarin yaptiririm insallah. Oncekinin ustunden 5 sene geçmiş.

Eklentiler

• 20211208_104612.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 43
Valla ben çok memnunum. Sürekli dış fırçası almıyorum. 4lusu 100 lira başlığı. Dandik başlıklara 3 ayda 1 30 40 vermektense bu daha iyi. İndirimlerini yakalarsan ikilisi 300bandina geliyor.
Şarjlı fırçaları ben de çok seviyorum hatta daha çok temizliyor bence ama benim diş doktorum asla müsade etmiyor. Diş eti çekilmelerinin en büyük sebebi bu fırçalar demişti ondan sonra korktum bıraktım çünkü biraz biraz çekilme var diş etlerimde.
Bende de var bi huzursuzluk hali. Beni de en çok yoran nefes nefese kalmak. Oturduğum yerde kahvaltı yapıyorum kalbim güm güm atmaya başlıyor o da beni çok yoruyor. Normalde de kalbim hızlı atar hamilelikte daha da artıyor tabi. Az kaldı diye avutuyorum kendimi
Değerlerin gayet güzel çıkmış. 50 gr lık yüklemede 1 saat sonunda 140 a kadar normal. Senin ki süper hatta

Gögüs ucu kremi lansinoh aldım
Depend, normal bedenimin 1 büyük bedenini seçtim rahat rahat olsun diye
Pompayı arkadasım verdi, medela ve lansinoh var elimde su anda. İkisine de iyi diyorlar
Korse konusunda kararsız ve buradaki önerilere acıgım. Hiç bir şey bilmiyorum bu konuda

İlk doğumumda hemen korse kullandırmadı bana doktorum. 1 aylıkken başlayabilirsin demişti. Medikalden almıştım göbeği sarmalı şu geçmeli olanlardan ama asla kullanamadım. Hiç sevmem sıkı sıkı şeyleri. Tayt iyi fikirmiş bu sefer öyle denerim diye düşünüyorum.

Bak bi de o var çarpıntı sanırım o huzursuzluğu da tetikliyo. Benim de normalde de vardır. Hamilelikte x2 oldu .

Canim ben şuan 58 kusur kilodayım alsam bile 65 ancak olurum debend m mi alsam..doktora sordum aynen takcaksin demişti korse için ama bedenine karar veremedim owli korse alicam
Benimde kalbim güm.gum atıyor korkuyorum bazen bu ara beş dakika bir wc idrar sık geliyor birde.
58 kusur kilodayım 65 olurum diyorum en fazla depend m alsam korseyi owli almaya karar verdim xs s ve m l olarak ilerliyor ikili beden kararsız kaldım

Canim eşim görüştü erdem hastanesi benim tam bilmiyorum ama fiyatları kişiye göre değişmiyor net bir fiyatı oluyor senin hangi hastane

2 cocuklu hayat cok guzel canim ben cok sevmistim . Kisa sürdü ama yinede bayagi keyifliydi yeterki buyuk kucugu kiskanmasin yani cevredekiler kiskandirmasin. Benimde agrilarim var . Cok sık olmaya basladi. Bebis buyuyor ondan galiba karnimda oyle bir dönüyor ki sanki yirtilcak 2 kere ciddi bagirdim istemsiz . Dün aksam nasil bir pozisyon aldiysa karnimin sag ust kösesini acayip acitiyor

Şuan 4.200tl mis.Ama sezeryan da normal de aynı fiyat.Tabi yılbaşından sonra zam gelir yine.

yani kalçan yoksa bnce olabilir m . bende 58 kiloyum 150 boy .70 kiloyla doğuma girdiğimde m olmuştu bana

Bu cok güzel nerden linki yollarmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…