2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Suanki kılına gire alma canım şimdi 53 isen galiba 57/58 ile doğum yaparsın ama doğum yapman ile birlikte en az 3/4 kilo gider yine aynı kiloya gelirsin
aldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin bana

aldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin banadogumdan sonra ra

aldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin bana
Sadece doğumdan sonra giyemezsin bence sana m beden ideal .bünye meselesi bu ne kadar yesende çok abartı kilolu görünmesin sen bak sana şimdi dışarıya çıkan resmimi atıyorum anlık şişko böyle olur

Eklentiler

• IMG20211208143217.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar İstanbul için soruyorum doğum fotoğrafçısı, hastane süslemesi, yenidoğan çekimi için fiyat alanınız oldu mu? Ben kendi hastanemle görüştüm şimdi anlaşmalı olduklarının fiyatları hiç uygun gelmedi. Bi de suit oda farkını sordum oğlumda öyle yapmıştık rahat etmiştik ama şimdi ki fiyatları duyunca şok oldum

Ay kaç paraymis merak ettim

hastanede broşür koymuşlar birini fiyat aldım 850 sırf dijital, 1350 albüm falan dahil, video +1350 ertesi gün oda çekimi ek fiyata dahil içimden hoşt dedim videoyu da görsenizzzz ilk 4 dk herkes anne karnını seviyo kapı süsünü seviyo kıyafet seviyo tabela seviyo rezalettttttttttttt gülmekten bayılırsınız eşime dedim bak kapı süsü sevceksin böyle 50 lira verir gönderirim hadi kardeş oyalama beni diyo ajsdjkah

Canım instagramda şu sayfadan foto için fiyat aldım. Ortalamalar böyle mi bilmiyorum, burda 500-600 falan okumustum. Bu sayfanın fiyatları bana da uygun gelmedi. Aynen kopyalıyorum :
Doğum oncesi doğum anı ve doğum sonrası ertesi gün odada yapılacak fotoğraf çekimi dahil 1200 TL

Doğum hikayesi 4-6 dklık uzun filmi ve kısa film kurgusu teaser 1500 TL. Doğum öncesi doğum anı ve ertesi gün çekiminde kaydedilen görüntülerin kurgulanmasıyla hazırlıyorum.

Doğum fotoğraf çekimi ve videoyu birlikte yaptırmayı düşünürseniz video ve fotoğraf çekimi özel kutulu usb ve 20x40 bir adet albüm paket fiyatı 2500 TL

Eklentiler

• 3AD323EF-F28A-4E23-AF31-F92A1F558FFE.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 64
ben şu an 53üm L aldım ahahhaha bol olsa nolur ki düşer mi bi tane açıp deneyeyim bakayım
aç dene kızzz .53 kilo 7 aylık hamile mi olurmuş ay ne bileyim ben o zamn s beden alsam bile rhatlıkla olbilirmiş demiştim.bnce bişey olmaz ya .zaten ilk zamanlar kullnıyoruz . o zamn d sık sık değiştiriyorz.

Benim de bel ağrım çok kötü, sıcak havlu mu tutsam diyorum. Sen birsey yapıyor musun canım? Yürümemi bile engelliyor
Şarjlı fırçaları arada kullan diyor benim drda, aslında manuel olan diş etine masaj yaptığı için faydalıymış.
Herşeye o kadar çok zam gelmiş ki, trendyolda favorilerime eklediğim ürünler bunalıma soktu beni. 3 katına çıkan fiyat bile var. Alışverişlerini bitirenlere hak verdim. Instada fiyat aldıgım fotocular 1,500 seviyesinde fiyat verdi. Hastaneye sorucam, fotograf konusunda çok kararsız kaldım.

Ay kaç paraymis merak ettim
Linç yemekten korkuyorum başında ağzım yanmıştı burda ama sordun söylüyorum. Otel gibi suit oda için karaya bakan taraf 4710 tl, denize bakan ise 5620 tl ama bu günlük fiyat. Ben sezaryen olacağım için x2 yani he bi de ocak ayı itibariyle zam gelecekmiş.
Ben de hastaneden fiyat aldım albümsüz 1174 tl, 1 büyük, 2 küçük boy albüm olursa 1643,60 tl, 1 büyük, 2 küçük, 1 tane de cep albümü olursa 2054,50 tl miş. Video çekimi yok. Tüm çekimler doğumun ilk günü yapılıyormuş. Tabi ocak ayı itibariyle zam gelecekmiş söylememe gerek yok heralde
İnsta da bir iki yerden ben de fiyat aldım. Bi tanesi herşey dahil yani ilk gün çekimi, ertesi gün çekimi ve sonrasında stüdyoda konseptli yenidoğan çekimi 2600 tl dedi. Diğeri de 1400 tl + seçtiğiniz albüme göre fiyat veriyorum dedi.

Bende tüm tahlillerimi saglik ocaginda veriyorum ama suana kadar bir sorun cikmadi , degerlerde hep normal çıktı…

ben şu an 53üm L aldım ahahhaha bol olsa nolur ki düşer mi bi tane açıp deneyeyim bakayım
Canim ben düz hesap 59 oldum 6 kilo daha alsam 65 ama l büyük olur sanki doğumdan çıkınca giyilecek ya tutmaz sonra dedim bir sorayım demiştim giyde fikir ver bari madem aldın
Suanki kılına gire alma canım şimdi 53 isen galiba 57/58 ile doğum yaparsın ama doğum yapman ile birlikte en az 3/4 kilo gider yine aynı kiloya gelirsin
Bir de o kısmı var doğum öncesi kiloya donmesekde bir 4 kilo gider çıkınca dimi benim ilk
Alttan gelenler sagdan soldan gider mi bilemedim
Benim hastane broşür verdi birini secerim
Doğum öncesi aile fotoğrafı doğum anı doğum sonrası tel fark 25*50 35 farklı poz standart albüm 850
Diğeri 30*60 45 farklı poz 950
Oda süsleme 350 oda süslemeyi düşünmüyorum kimse gelmiycek.esim ve ben daha ucuz paketleri de varda bunlar standart albüm ve full albüm diye geçiyor

Henüz bişey yapmadim ama Allah korusun doğuracak gibi çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…