Suanki kılına gire alma canım şimdi 53 isen galiba 57/58 ile doğum yaparsın ama doğum yapman ile birlikte en az 3/4 kilo gider yine aynı kiloya gelirsinben şu an 53üm L aldım ahahhaha bol olsa nolur ki düşer mi bi tane açıp deneyeyim bakayım
aldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin banaSuanki kılına gire alma canım şimdi 53 isen galiba 57/58 ile doğum yaparsın ama doğum yapman ile birlikte en az 3/4 kilo gider yine aynı kiloya gelirsin
aldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devame dersem alacağım kiloyu tahmin edemiyorum büyük olsa nolur ki onu söyleyin bana
Ahahha şunu unutmaki sana bişey olmazaldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin bana
aldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin banadogumdan sonra ra
Sadece doğumdan sonra giyemezsin bence sana m beden ideal .bünye meselesi bu ne kadar yesende çok abartı kilolu görünmesin sen bak sana şimdi dışarıya çıkan resmimi atıyorum anlık şişko böyle oluraldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin bana
ay bal mısın beeee mübarekSadece doğumdan sonra giyemezsin bence sana m beden ideal .bünye meselesi bu ne kadar yesende çok abartı kilolu görünmesin sen bak sana şimdi dışarıya çıkan resmimi atıyorum anlık şişko böyle olur
Kız benden olsa olsa arı mayadaki Tetra olur örümcek olanay bal mısın beeee mübarek
Ay kaç paraymis merak ettimKızlar İstanbul için soruyorum doğum fotoğrafçısı, hastane süslemesi, yenidoğan çekimi için fiyat alanınız oldu mu? Ben kendi hastanemle görüştüm şimdi anlaşmalı olduklarının fiyatları hiç uygun gelmedi. Bi de suit oda farkını sordum oğlumda öyle yapmıştık rahat etmiştik ama şimdi ki fiyatları duyunca şok oldum
hastanede broşür koymuşlar birini fiyat aldım 850 sırf dijital, 1350 albüm falan dahil, video +1350 ertesi gün oda çekimi ek fiyata dahil içimden hoşt dedim videoyu da görsenizzzz ilk 4 dk herkes anne karnını seviyo kapı süsünü seviyo kıyafet seviyo tabela seviyo rezalettttttttttttt gülmekten bayılırsınız eşime dedim bak kapı süsü sevceksin böyle 50 lira verir gönderirim hadi kardeş oyalama beni diyo ajsdjkahKızlar İstanbul için soruyorum doğum fotoğrafçısı, hastane süslemesi, yenidoğan çekimi için fiyat alanınız oldu mu? Ben kendi hastanemle görüştüm şimdi anlaşmalı olduklarının fiyatları hiç uygun gelmedi. Bi de suit oda farkını sordum oğlumda öyle yapmıştık rahat etmiştik ama şimdi ki fiyatları duyunca şok oldum
Canım instagramda şu sayfadan foto için fiyat aldım. Ortalamalar böyle mi bilmiyorum, burda 500-600 falan okumustum. Bu sayfanın fiyatları bana da uygun gelmedi. Aynen kopyalıyorum :Kızlar İstanbul için soruyorum doğum fotoğrafçısı, hastane süslemesi, yenidoğan çekimi için fiyat alanınız oldu mu? Ben kendi hastanemle görüştüm şimdi anlaşmalı olduklarının fiyatları hiç uygun gelmedi. Bi de suit oda farkını sordum oğlumda öyle yapmıştık rahat etmiştik ama şimdi ki fiyatları duyunca şok oldum
aç dene kızzz .53 kilo 7 aylık hamile mi olurmuşben şu an 53üm L aldım ahahhaha bol olsa nolur ki düşer mi bi tane açıp deneyeyim bakayım
Benim de bel ağrım çok kötü, sıcak havlu mu tutsam diyorum. Sen birsey yapıyor musun canım? Yürümemi bile engelliyorkızlar dünden beri sancı gibi belimden aşağısında çok fena ağrı var bel ağrısı zaten baki kaldı. doktora gitsem mi diyorum annemde oğlan öyle olur herseye gidip durma dedirüyalarımda cocugu doguruyorum artık ay bu gece rüyamda cocugu doğurup uçurumdan attım kan ter içinde uya dimi resmen.
Şarjlı fırçaları arada kullan diyor benim drda, aslında manuel olan diş etine masaj yaptığı için faydalıymış.Şarjlı fırçaları ben de çok seviyorum hatta daha çok temizliyor bence ama benim diş doktorum asla müsade etmiyor. Diş eti çekilmelerinin en büyük sebebi bu fırçalar demişti ondan sonra korktum bıraktım çünkü biraz biraz çekilme var diş etlerimde.
Bende de var bi huzursuzluk hali. Beni de en çok yoran nefes nefese kalmak. Oturduğum yerde kahvaltı yapıyorum kalbim güm güm atmaya başlıyor o da beni çok yoruyor. Normalde de kalbim hızlı atar hamilelikte daha da artıyor tabi. Az kaldı diye avutuyorum kendimi
Değerlerin gayet güzel çıkmış. 50 gr lık yüklemede 1 saat sonunda 140 a kadar normal. Senin ki süper hatta
Herşeye o kadar çok zam gelmiş ki, trendyolda favorilerime eklediğim ürünler bunalıma soktu beni. 3 katına çıkan fiyat bile var. Alışverişlerini bitirenlere hak verdim. Instada fiyat aldıgım fotocular 1,500 seviyesinde fiyat verdi. Hastaneye sorucam, fotograf konusunda çok kararsız kaldım.Kızlar İstanbul için soruyorum doğum fotoğrafçısı, hastane süslemesi, yenidoğan çekimi için fiyat alanınız oldu mu? Ben kendi hastanemle görüştüm şimdi anlaşmalı olduklarının fiyatları hiç uygun gelmedi. Bi de suit oda farkını sordum oğlumda öyle yapmıştık rahat etmiştik ama şimdi ki fiyatları duyunca şok oldum
Linç yemekten korkuyorum başında ağzım yanmıştı burdaAy kaç paraymis merak ettim
Ben de hastaneden fiyat aldım albümsüz 1174 tl, 1 büyük, 2 küçük boy albüm olursa 1643,60 tl, 1 büyük, 2 küçük, 1 tane de cep albümü olursa 2054,50 tl miş. Video çekimi yok. Tüm çekimler doğumun ilk günü yapılıyormuş. Tabi ocak ayı itibariyle zam gelecekmiş söylememe gerek yok heraldehastanede broşür koymuşlar birini fiyat aldım 850 sırf dijital, 1350 albüm falan dahil, video +1350 ertesi gün oda çekimi ek fiyata dahil içimden hoşt dedim videoyu da görsenizzzz ilk 4 dk herkes anne karnını seviyo kapı süsünü seviyo kıyafet seviyo tabela seviyo rezalettttttttttttt gülmekten bayılırsınız eşime dedim bak kapı süsü sevceksin böyle 50 lira verir gönderirim hadi kardeş oyalama beni diyo ajsdjkah
İnsta da bir iki yerden ben de fiyat aldım. Bi tanesi herşey dahil yani ilk gün çekimi, ertesi gün çekimi ve sonrasında stüdyoda konseptli yenidoğan çekimi 2600 tl dedi. Diğeri de 1400 tl + seçtiğiniz albüme göre fiyat veriyorum dedi.Canım instagramda şu sayfadan foto için fiyat aldım. Ortalamalar böyle mi bilmiyorum, burda 500-600 falan okumustum. Bu sayfanın fiyatları bana da uygun gelmedi. Aynen kopyalıyorum :
Doğum oncesi doğum anı ve doğum sonrası ertesi gün odada yapılacak fotoğraf çekimi dahil 1200 TL
Doğum hikayesi 4-6 dklık uzun filmi ve kısa film kurgusu teaser 1500 TL. Doğum öncesi doğum anı ve ertesi gün çekiminde kaydedilen görüntülerin kurgulanmasıyla hazırlıyorum.
Doğum fotoğraf çekimi ve videoyu birlikte yaptırmayı düşünürseniz video ve fotoğraf çekimi özel kutulu usb ve 20x40 bir adet albüm paket fiyatı 2500 TL
Bende tüm tahlillerimi saglik ocaginda veriyorum ama suana kadar bir sorun cikmadi , degerlerde hep normal çıktı…Kızlar sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı? Benim doktorum boşuna para verme sağlık ocağında yaptırabilirsin tahlillerini dediği için orada veriyordum. Hiç şikayetim olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sürekli. En sonunda doktora burda da yapalım eğer yine enfeksiyon çıkarsa ilaç verirsiniz dedim temiz çıktı sonuçlar. Ayrıca sağlık ocağında serbest t4 değerim çok düşük çıkmıştı hastanede tekrar ölçtürdüm gayet normal hatta yüksek bile çıktı. Benim gibi olan varsa dikkat etsinler.
Buralardayım kuşum çınarın odası için koşturuyom. Alışveriş vs duvar kağıdı temizlikdejavuh kız nerelerdesin
ayy işini kolayla da foto moto her şeyi att domuz gibiyim takılmaca ben bildiğin gibiBuralardayım kuşum çınarın odası için koşturuyom. Alışveriş vs duvar kağıdı temizlikiş çok arada bakıp çıkıyom. Sen napıyon kuşum iyi misin
Canim ben düz hesap 59 oldum 6 kilo daha alsam 65 ama l büyük olur sanki doğumdan çıkınca giyilecek ya tutmaz sonra dedim bir sorayım demiştim giyde fikir ver bari madem aldınben şu an 53üm L aldım ahahhaha bol olsa nolur ki düşer mi bi tane açıp deneyeyim bakayım
Bir de o kısmı var doğum öncesi kiloya donmesekde bir 4 kilo gider çıkınca dimi benim ilkSuanki kılına gire alma canım şimdi 53 isen galiba 57/58 ile doğum yaparsın ama doğum yapman ile birlikte en az 3/4 kilo gider yine aynı kiloya gelirsin
Alttan gelenler sagdan soldan gider mi bilemedimaldım artık 2 paket işte fil gibi yemeye devam edersem alacağım kiloyu tahmin edemedim büyük olsa nolur ki onu söyleyin bana
Benim hastane broşür verdi birini secerimKızlar İstanbul için soruyorum doğum fotoğrafçısı, hastane süslemesi, yenidoğan çekimi için fiyat alanınız oldu mu? Ben kendi hastanemle görüştüm şimdi anlaşmalı olduklarının fiyatları hiç uygun gelmedi. Bi de suit oda farkını sordum oğlumda öyle yapmıştık rahat etmiştik ama şimdi ki fiyatları duyunca şok oldum
Benim de bel ağrım çok kötü, sıcak havlu mu tutsam diyorum. Sen birsey yapıyor musun canım? Yürümemi bile engelliyor
Şarjlı fırçaları arada kullan diyor benim drda, aslında manuel olan diş etine masaj yaptığı için faydalıymış.
Herşeye o kadar çok zam gelmiş ki, trendyolda favorilerime eklediğim ürünler bunalıma soktu beni. 3 katına çıkan fiyat bile var. Alışverişlerini bitirenlere hak verdim. Instada fiyat aldıgım fotocular 1,500 seviyesinde fiyat verdi. Hastaneye sorucam, fotograf konusunda çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?