2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Buralardayım kuşum çınarın odası için koşturuyom. Alışveriş vs duvar kağıdı temizlik iş çok arada bakıp çıkıyom. Sen napıyon kuşum iyi misin
Hayırlı olsun iyi günlerde kullansın
Bende bir halı ve perde eksik şuan
Kıyafetleri yıkamak kurutmak ütülemek oda için diğer türlü eksik bitmiyor

Canım genelde bu fiyat her yerde benim hastaende öyle hatta doktoruna göre fiyat değişiyor burası daha fena.

Canım genelde bu fiyat her yerde benim hastaende öyle hatta doktoruna göre fiyat değişiyor burası daha fena.
Zaten doğum oldukça pahalı, benim doktorum doçent olduğu için 7-8 bin lik doğuma ek fark da ödeyeceğim üstüne bi de oda seçimi için 10-12 bin eklersek boyumuzu aşacak gibi duruyor senin hangi hastaneydi?

Çok iyiymiş. Bu işin de bi ortalaması yok yani onu anladım.
Yok yok bizde de herkes bir fiyat söylüyor dışarıdaki ekiplere yanaşilmiyor en iyi anlaşması olanlar . yaptırmak isteyene gerçi parası önemli değil ben bu uygun fiyatlı çekimi bulmasaydim kaç para olursa olsun yaptiracaktim Allah yüzüme güldü ahahah

Bizde böyle ve fiyatı 500 lira

İyiymiş valla sizin fiyat
Zaten doğum oldukça pahalı, benim doktorum doçent olduğu için 7-8 bin lik doğuma ek fark da ödeyeceğim üstüne bi de oda seçimi için 10-12 bin eklersek boyumuzu aşacak gibi duruyor senin hangi hastaneydi?
Canım hastane ücreti çok yüksek hastane hangisi

Dulciana geçmiş olsun canim sıcak havlu falan bebek için iyi olmayabilir bugün dakka başı idrar geliyor dışarı çıkayım biraz yuruyeyim dedim bir ağırlık da vardı sabah hafif uyandırdım ama bugün agirlik var gibi uyandım hafifçe ağrı idrar baskısı eve zor geldim bendede bir gariplik var aşağıya bir baskı var bayaca

Sabir erken dogmazlar aklına getirme bende korkuyorum bazen

Onun dışında eksik bitti diyorum kanguru almadım elzem değil ama göğüs pompası göğüs kremi depend hastane terliği hadi onu evden koyucam birşey alamazsam bez aldım sleepy bu hafta öyle işte sürekli birşeyler alıyorum ama bitmiyor.aldigim şeyler geri dönüp bakıyorum zamlanmis

Kızlar izmir için hangi hastane ne kadar bir ucret istedi doğum icin yazar mısınız

Benim hastanede bu sekil Sezaryene 17 bin tl demişlerdi, içinde ne var bilmiyorum paket falan sormadım hiç daha

Hastaneden çıkınca eve gelip yattım, yeni uyandım

Endokrin sınırda çıkmış, diyet ve ölçüme baslayacagiz dedi. Diyetisyene yönlendirdi ama doktor aşırı iyi biriydi. Telefonunu verdi 5 gün sonra bana wp den değerleri atın ona göre yol haritası çıkaralım dedi. Bizim ailede şeker var o da etkiliyormus.
%10-15 ihtimal insülin başlama ihtimalimiz vsr çok düşük ama.gene de takip edelim dedi.
Diyetisyen liste verdi. Muz vs yasak zaten sevmem. Ekmek sayıyla. Pirinç, patates vs yasak hep.
Eczaneden de şeker olcum cihazı aldık. Yarından itibaren günde 6 kere şeker olcucem. Hemşire defter verdi. Sabah, öğle, akşam açlık ve tokluk diye.
Hayırlısı diyoruz bakalım..

Hadi gecmis olsun, iyiki de gittin detaylı bakıyorlar zaten değerlerin kötü de degildi, sınırdaydı sadece. Şimdi beslenmeyle hemen yoluna girer hepsi

ayy işini kolayla da foto moto her şeyi att domuz gibiyim takılmaca ben bildiğin gibi
Atarım canım mobilyaları isticem odanın bütün işi bitsin de temiz temiz gelsin hepsi ctesi de hastaneye gidicem fiyat almaya ocaktan sonra onlara da zam gelcek en az 10k diyolar.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullansın
Bende bir halı ve perde eksik şuan
Kıyafetleri yıkamak kurutmak ütülemek oda için diğer türlü eksik bitmiyor
Sağol canım odaya göre bişeyler kombinlersin. En kolay kısmı artık odayı dekore etmek.

Z zahrada bende l almaya karar verdim depend neden dersen inceledim kalça ölçüsü 95 105 diyor m olur ama doğuma doğru şişlik ödem daha da buyucez valla sığmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…