2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Atarım canım mobilyaları isticem odanın bütün işi bitsin de temiz temiz gelsin hepsi ctesi de hastaneye gidicem fiyat almaya ocaktan sonra onlara da zam gelcek en az 10k diyolar.
Zam gelicek ama kayıtlı doktora sürekli gidiyoruz Mart'ta gidince o zamlı fiyatı odemeyelim diye onceden mi odeme yapcaz

Zam gelicek ama kayıtlı doktora sürekli gidiyoruz Mart'ta gidince o zamlı fiyatı odemeyelim diye onceden mi odeme yapcaz
Riske atmamak için, 2022’ye girmeden, zamlı fiyatlar geçerli olmadan, hastaneyle anlaşmak ve anlaşılan fiyattan doğumda yararlanmayı teyitleşmek lazım diye düşünüyorum

Riske atmamak için, 2022’ye girmeden, zamlı fiyatlar geçerli olmadan, hastaneyle anlaşmak ve anlaşılan fiyattan doğumda yararlanmayı teyitleşmek lazım diye düşünüyorum
Cumartesi kontrol e gidicem ama bir kere sorduk fiyat aldık onceden ödeme mi yapalım bilemedim.ki zamlı fiyatin önüne nasıl geçilir

Hadi gecmis olsun, iyiki de gittin detaylı bakıyorlar zaten değerlerin kötü de degildi, sınırdaydı sadece. Şimdi beslenmeyle hemen yoluna girer hepsi
Aynen öyle valla doktor baya inceledi. Açlık da sorun yok çok güzel ama ilk saat sıkıntılı diyor. Eşime diyorum cihaz alicaz ya ne gerek var gayet iyisin dedi dedi. Ya dedim noldu

Cumartesi kontrol e gidicem ama bir kere sorduk fiyat aldık onceden ödeme mi yapalım bilemedim.ki zamlı fiyatin önüne nasıl geçilir
Ön ödeme degil de, o fiyat aldıgınız hasta yatış bölümüyle aldıgınız fiyata zam gelip gelmeyecegini teyitlesmek gerekebilir. Ön ödeme istemez hiç bir hastane. Allah bilir ama belki cok acil normal dogum olacak, istanbulun başka semtinde baska hastaneye tak diye gidip, dogurmak zorunda kalıcaz yani cok düşük ihtimal ama ön ödeme falan söz konusu olmaz diye düşünüyorum doğumda.

En doğru karar ev de takip etmek inanın bana.
Boş yere günlerce strese soktular sizi.
Eminim ki bu da tetiklemistir sekerinizi.
Hamilelik şekeri cok farklı birşey. Evde yediklerinizi not alın şekeriniz çıkaran gıdalardan uzak durun o zaman diyete bile ihtiyaç olmuyor.
Benim şekerimi sadece bir kaç gıda çıkarıyor.

Benim hastanede bu sekil Sezaryene 17 bin tl demişlerdi, içinde ne var bilmiyorum paket falan sormadım hiç daha
Sezaryen için 20bin önden ödedim doğum sigortası yaptırdım doktorum doçent olduğu için doğumda 7-8 bin ilave ödeyeceğim. İçinde olanlar 2 gece yatış tüm doğum ihtiyaçları işte.
Acıbadem mustela seti hediye veriyor diye biliyorum doğumda. Mustela yeni doğan setini. Aklında bulunsun canım
Seti biliyorum canım duymuştum çanta halinde veriliyormuş Bence 1 yıllık falan vermeliler
Doğum için o kadar çok para alıyorlar ki keşke yanına bir de çeyrek taksalar
Grama da razıyım 1 yıllık bez hediyesi de güzel olurdu
Canım iyi ki gitmişsin. Dengeli beslenmeyle üstesinden gelirsin bence insüline gerek kalmayacak. Ölçümlerini düzenli yaparsan neyin şekerini çıkardığını anlarsın zaten.
Bizim hastane onu kabul etmiyor. Ben gidip konuşmuştum hatta eşim şimdiden ödeyelim, sigortayla uğraşmayalım size de faydalı olur falan dedi ama olmaz dediler. Onun üstüne sigorta yaptırdım ben de zamdan etkilenmemek için ama uzman farkı öderken zamlı fiyatdan ödeme yapacağız.

Aynen öyle. Doktor da zaten sizi hastaneye sokma taraftarı değilim sürekli wpden iletişime geçelim dedi. Ya enteresan bir şekilde öyle çok bır şey de yemiyorum sanırım düzenli yememekten de kaynaklı. Bakalım bundan sonra geceleri uyumaya çalışıcam.

Aynen öyle doktor da dedi zaten. Diyete uyarsan çıkmaz insülin son çare diyor.
Bu arada 20bin çok değil mi ya? Maaşallah yani. Hastaneden hisse de veriyorlar mı?

Gelen zamlara üzülürken kendime aldığım lohusa pijaması geldi şimdi.ben cok begendim sadece kumaşı baya bi ince. Ama ne kadar da tam bir lohusa oldum yaaa
Aynen inceymis biraz. Ama cok tatlıymış. Güle gule giy kuzum

Oda süslemesi organizasyon yapan firma ile 500₺ anlaştık 50 kapora verdim kalanını kurulum aşamasında. Hastanenin kendi fotoğrafçısı var sanırım ona yaptıracağız doğum öncesi, doğum anı, bebeğin ilk kontrolleri, odaya gelişi ve ertesi gün çekimi cd olarak veriyor 385 lira eğer albüm istersek 15 sayfalık panoramik albüm, 2 CD birinin içinde video olacak 900 lira demişti bu ay onu da netleştiririz sanırım ocakta zam gelir
Gelen zamlara üzülürken kendime aldığım lohusa pijaması geldi şimdi.ben cok begendim sadece kumaşı baya bi ince. Ama ne kadar da tam bir lohusa oldum yaaa
Ba yıl dım çok çok yakışmış Bende lohusa takımı bakıyorum ama bulamadım bir türlü

Hiç bilmiyorum ctesi onuda sorucam ama muhtemelen onla ilgili bişeyler yaparlar sonuçta önceden ödemiş olcaz ama şöyle bişeyde var doğum nasıl olcak o belli değil daha O yüzden ona erken diyebilirler.

Canım bunun önüne gecmek mümkün değil gibi, bana hastane doğum 2022 ye denk geldiği için Ocakta yeni fiyatı konuşmamız gerek dedi ve ödemeyi yatış günü peşin alıyoruz dedi.

Canım bunun önüne gecmek mümkün değil gibi, bana hastane doğum 2022 ye denk geldiği için Ocakta yeni fiyatı konuşmamız gerek dedi ve ödemeyi yatış günü peşin alıyoruz dedi.
Ben de öyle düşünüyorum, yine de bir soracagım cumartesi Benim sigortam var aslında, doktora ctesi şeyi soracagız asıl, limitsiz dogum teminatım olan hastanelere dogum için gelebiliyor mu diye. Ama hiç sanmıyorum, sonucta bir hastanenin sözleşmeli doktoru. Kendi muayenesi olan bir doktor degil. Şansımızı denicez

Ne güzel olurdu verseler keşke 20binle kalsaydı üstüne vericez daha
Yaa çok tatlı olmuşsun maşallah bayıldım güle güle giyin ben de aldım pijama M beden aldım şu an için güzel oldu senin üstünde durduğu gibi ama doğumda da böyle olacak mı bilmiyorum L siyle değiştirsem mi bilemedim.

eşin de maşallah 20bine iyi okey demiş bizimki 6/7 bine bosver gari okuz alırız diye dalga geçiyor

eşin de maşallah 20bine iyi okey demiş bizimki 6/7 bine bosver gari okuz alırız diye dalga geçiyor
Bu 4. Gebeliğim. Bir sağlıklı doğumum var çok şükür ama 2 düşük bir de gebelik zehirlenmesi geçmişim olduğu için benim perinatolog takibinde olmam gerekiyordu. Onun için böyle yüksek rakamlar. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin Baktığında tabi ki çok yüksek rakamlar ama el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…