2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Hiç bilmiyorum ctesi onuda sorucam ama muhtemelen onla ilgili bişeyler yaparlar sonuçta önceden ödemiş olcaz ama şöyle bişeyde var doğum nasıl olcak o belli değil daha O yüzden ona erken diyebilirler.
Doğum şeklini doktor söyledi sezeryan ama onceden odeme almazlar dedi eşim erdem hastanesine gidiyorum neyse o artık

Çok geçmiş olsun canım

Kuzum teşekkür ederim bence suanki bedeninle m olduysa degistirme, çünkü doğumdan sonra illa ki kilo vericez vs suanki kilomuzda oluruz diye düşünüyorum. Ben L aldim mesela. Boyu vs uzun olsun diye. Beli ayarlanabiliyor zaten sonuçta seninki de oyledir

Ben özel çınarlı y gidiyorum henüz konuşmadım ücretleri ama öğrenince yazarım. Sen hangi hastaneye gidiyorsun
Doktorum çınarlıyı hiç önermedi bana kasap gibi orası ameliyathanesi de hiç iyi değil deyince bakmadım ben de. Çevremdeki herkes egepolde yaptı doğumu hepsi çok memnundu. Bu biraz da hastanenin kendi ekibiyle alakalı sanırım. Ebesi hemşiresi vs. Sonuçta doktorlar dışardan geliyo kendi bünyesinde değilse tabi.

Kızlar kahverengi lekelenmem var Bugün hiç bir iş yapmadım süpürge bile açmadım toplasanız yarım saat yürüyüp yarım saatte ayakta kalmışımdır niye böyle oldu Son bir kaç saattir bebeğin hareketini de hissetmiyorum sabah kıpır kıpırdı tekmesiyle uyandım bu saatler de hep tekmeliyordu kuvvetli dışarıdan belli oluyordu. Çok korkuyorum acile gitmek istemiyorum doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın 13.30 da gidicem dua edin nolur

Ahhh o kıskançlığa emin olamıyorum işte çünkü bu zamana kadar evin bitanesiydi. İstekleri anında yapıldı. Ama şimdi ne kadar istesek de bi kısmı yapılamayacak. İşte o zaman ben 2. Plana atılıyorum diye düşünür mü acaba diye ben düşünmekten kafayı yicem inşallah bu düşündüklerim gibi olmaz. Miniğim de sakin bi bebek olur. Ablasıyla da rahat rahat ilgilenirim
Benim ki dönmüştü hissediyordum şimdi tekrar döndü makat gelişe Bu seferde idrar torbasına eziyet başladı yine

Ben özel çınarlı y gidiyorum henüz konuşmadım ücretleri ama öğrenince yazarım. Sen hangi hastaneye gidiyorsun
Kuzum ben tepecik eğitim araştırma dayim ama yeni yilda anlascam bi yerle, Gallen olabilir diyorum Bayrakli da ama daha hic fiyat almadim bi yerden. Çiğli menemen tarafindayim ben buralardan olursa iyi olur aslinda

Minnosum hić sıkma canını. Sen gerildigin icin bebiskonu hissetmiyorsundur. Ama yarin git tabi doktoruna için rahatlasın dua ederiz elbette

ah canııım of güzel haber ver bize yoğun mu devam ediyor mu durdu mu hareketleri hala düzensiz hissedermişiz hadi onu geçelim kötü şeyler de düşünmeyelim damarlar çatlamıştır bişey olmuştur yarın miniğini görünce hepimiz ferahlıcaz

Canım merak etme kötü bir şey yoktur. Lekelenme varsa zaten gitmek gerekir. İçini ferah tut bazen ben de düzensiz hissediyorum tekmeleri acaba gitsem mi diye düşünüyorum ama sonradan başlıyor yine bozma moralini Allahın izniyle yoktur bişey.

Sağol kuzucum inşallah öyledir çook merak ediyorum

Sağol canım normal de hareketlerini saymam az çok bakmıyorum ama lekelenme geldiğinden beri hissetmeyince çok kötü oldum Amin inşallah kuzum

Doğru diyosun aslında ilkinde nasıldım unutmuşum beline hiç bakmadım iyi dedin bakıyım bi

Sağol canım normal de hareketlerini saymam az çok bakmıyorum ama lekelenme geldiğinden beri hissetmeyince çok kötü oldum Amin inşallah kuzum
Acile gidince hiç doğru düzgün bakmıyolar inan kendi doktoruna gitmek çok daha sağlıklı olur. Yoğun kan rengine dönmediği sürece acillik değildir diye düşünüyorum. Yarın mutlaka haberdar et canım aklımız kalmasın.

Canım korkma bugün gebelik günlüğünde her hamile en az bir kez lekelenme yaşar yazıyordu ki hemen hemen hepimiz bi dönem yaşadık. Hem belki enfeksiyon falan olmuştur onun için gelmiştir. Yarın gidersin Allah’ın izniyle görürsün bebişini. Acile gitmen gerekse doktorun hemen git derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…