Gecmis olsun canım Allah sağ salim nasip etsin bende 4 defa kimyasal gebelik yaşadım hep hayal kırıklığı oldu seni anliyorumBu 4. Gebeliğim. Bir sağlıklı doğumum var çok şükür ama 2 düşük bir de gebelik zehirlenmesi geçmişim olduğu için benim perinatolog takibinde olmam gerekiyordu. Onun için böyle yüksek rakamlar. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinBaktığında tabi ki çok yüksek rakamlar ama el mahkum
Kotu birsey yoktur canim insallah. Ayip gelebilir ama iliski sonrasi kanama da olabiliyor bazen. Devam etmiyorsa , cok degilse sıkınti olmuyor . Tatli birseyler yeyip biraz uzanip takip etsen ?Kızlar kahverengi lekelenmem varBugün hiç bir iş yapmadım süpürge bile açmadım toplasanız yarım saat yürüyüp yarım saatte ayakta kalmışımdır niye böyle oldu Son bir kaç saattir bebeğin hareketini de hissetmiyorum sabah kıpır kıpırdı tekmesiyle uyandım bu saatler de hep tekmeliyordu kuvvetli dışarıdan belli oluyordu. Çok korkuyorum acile gitmek istemiyorum doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın 13.30 da gidicem dua edin nolur
Kuzu yinede bu git istersen acileKızlar kahverengi lekelenmem varBugün hiç bir iş yapmadım süpürge bile açmadım toplasanız yarım saat yürüyüp yarım saatte ayakta kalmışımdır niye böyle oldu Son bir kaç saattir bebeğin hareketini de hissetmiyorum sabah kıpır kıpırdı tekmesiyle uyandım bu saatler de hep tekmeliyordu kuvvetli dışarıdan belli oluyordu. Çok korkuyorum acile gitmek istemiyorum doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın 13.30 da gidicem dua edin nolur
Valla canim benim buyugun ustune 2 kiz geldi pes pese ama yine hersey buyuk kizima aliniyorAhhh o kıskançlığa emin olamıyorum işteçünkü bu zamana kadar evin bitanesiydi. İstekleri anında yapıldı. Ama şimdi ne kadar istesek de bi kısmı yapılamayacak. İşte o zaman ben 2. Plana atılıyorum diye düşünür mü acaba diye ben düşünmekten kafayı yicem inşallah bu düşündüklerim gibi olmaz. Miniğim de sakin bi bebek olur. Ablasıyla da rahat rahat ilgilenirim
Benim ki dönmüştü hissediyordum şimdi tekrar döndü makat gelişeBu seferde idrar torbasına eziyet başladı yine
Tatlı birsey yiyip solunuza uzanın. Cok tedirgin olursanız kalkıp gidin acileKızlar kahverengi lekelenmem varBugün hiç bir iş yapmadım süpürge bile açmadım toplasanız yarım saat yürüyüp yarım saatte ayakta kalmışımdır niye böyle oldu Son bir kaç saattir bebeğin hareketini de hissetmiyorum sabah kıpır kıpırdı tekmesiyle uyandım bu saatler de hep tekmeliyordu kuvvetli dışarıdan belli oluyordu. Çok korkuyorum acile gitmek istemiyorum doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın 13.30 da gidicem dua edin nolur
Bende owli alicam ama şuan 25 hafta 59 kiloyum 65 le kapatırım gibi görünüyor owli xs.s m.l xl.xxl böyle 3 beden sen ayıptır sorması kaç kilosun bedene karar veremedim deBende wee baby manuel ve philips elektrikli pompa var. Mochide almıştım daaha önce. Bakalım deneme yanılma artık gerisi.
Depend 2 paket L beden indirimdeyken almıştım.
Korsa owli marka aldım sanırım M bedendi.
Evet sağlık ocağında ki idrar sonuçları hep yanlış çıkıyor aynısını yaşadım doktorumda önemsemedi hiç yanma yoksa sorun yoktur dedi, daha sonra kasıklarımda ve karnımda ağrıyla doktorum kültür istedi hastenede verdim oda temiz çıktıKızlar sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı? Benim doktorum boşuna para verme sağlık ocağında yaptırabilirsin tahlillerini dediği için orada veriyordum. Hiç şikayetim olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sürekli. En sonunda doktora burda da yapalım eğer yine enfeksiyon çıkarsa ilaç verirsiniz dedim temiz çıktı sonuçlar. Ayrıca sağlık ocağında serbest t4 değerim çok düşük çıkmıştı hastanede tekrar ölçtürdüm gayet normal hatta yüksek bile çıktı. Benim gibi olan varsa dikkat etsinler.
Canım telaşlanma ben ne zaman hissetmediğimi düşündüğümde bebek hareket etmiyor o anki stresimizden etkileniyor sıkıntı etme benimde bir kez olmuştu doktor içeride kalan kandır demişti sorun görmemişti kahverengi lekede benim bebelakta bir haftadır dışarıdan belli olmuyor ama ulturosonda çok hareketliydi konumundan dolayı net hissetmiyorum demekki diye düşündüm yer değiştirmiş olabiilirKızlar kahverengi lekelenmem varBugün hiç bir iş yapmadım süpürge bile açmadım toplasanız yarım saat yürüyüp yarım saatte ayakta kalmışımdır niye böyle oldu Son bir kaç saattir bebeğin hareketini de hissetmiyorum sabah kıpır kıpırdı tekmesiyle uyandım bu saatler de hep tekmeliyordu kuvvetli dışarıdan belli oluyordu. Çok korkuyorum acile gitmek istemiyorum doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın 13.30 da gidicem dua edin nolur
Sağol canım bende öyle düşünüyorum o yüzden acile gitmedim ağrım, kırmızı kan,kramp olmadığı sürece yarını bekleyeceğim en sağlıklısı kendi doktorumAcile gidince hiç doğru düzgün bakmıyolar inan kendi doktoruna gitmek çok daha sağlıklı olur. Yoğun kan rengine dönmediği sürece acillik değildir diye düşünüyorum. Yarın mutlaka haberdar et canım aklımız kalmasın.
Benim bu 3. Kez başıma geliyor canım ama ilk ikisinde de az az gelmişti açık pembe idi nokta kadar ama bu kez kahverengi sürüntü şeklinde geldi çok afedersin 2 kez 3. De leke olarak geldi. Acile gitmek istemiyorum kendi doktorum kadar ilgilenmez bir de bana en yakın acil berbat bir hastane yarını beklemek daha doğru geliyorCanım korkma bugün gebelik günlüğünde her hamile en az bir kez lekelenme yaşar yazıyordu ki hemen hemen hepimiz bi dönem yaşadık. Hem belki enfeksiyon falan olmuştur onun için gelmiştir. Yarın gidersin Allah’ın izniyle görürsün bebişini. Acile gitmen gerekse doktorun hemen git derdi.
İnşallah canım sağol. En son ilişki 20-25 gün önce oldu canım son ilişki de yine çok az leke geldi ara verelim dedik daha girmedik. Bugün durduk yere böyle olunca çok tedirgin oldum. İlişki, ağır iş, eğilme kalkma vs hiç bir şey olmadı bugünKotu birsey yoktur canim insallah. Ayip gelebilir ama iliski sonrasi kanama da olabiliyor bazen. Devam etmiyorsa , cok degilse sıkınti olmuyor . Tatli birseyler yeyip biraz uzanip takip etsen ?
Canım gidebileceğim en yakın acilin kadın doğumcusu berbat yarını bekleyeceğim çünkü kendi doktorum daha sağlıklı bilgi verir gittiğim hastane de biraz uzak banaKuzu yinede bu git istersen acile
Teşekkür ederim eşim çikolata aldı yedim uzandım hareket etmesini bekliyorum yarına kadar bekleyeceğimTatlı birsey yiyip solunuza uzanın. Cok tedirgin olursanız kalkıp gidin acile
Şuan seni linçlemek istedimLinç yemekten korkuyorum başında ağzım yanmıştı burdaama sordun söylüyorum. Otel gibi suit oda için karaya bakan taraf 4710 tl, denize bakan ise 5620 tl ama bu günlük fiyat. Ben sezaryen olacağım için x2 yani he bi de ocak ayı itibariyle zam gelecekmiş.
Ben de hastaneden fiyat aldım albümsüz 1174 tl, 1 büyük, 2 küçük boy albüm olursa 1643,60 tl, 1 büyük, 2 küçük, 1 tane de cep albümü olursa 2054,50 tl miş. Video çekimi yok. Tüm çekimler doğumun ilk günü yapılıyormuş. Tabi ocak ayı itibariyle zam gelecekmiş söylememe gerek yok heralde
İnsta da bir iki yerden ben de fiyat aldım. Bi tanesi herşey dahil yani ilk gün çekimi, ertesi gün çekimi ve sonrasında stüdyoda konseptli yenidoğan çekimi 2600 tl dedi. Diğeri de 1400 tl + seçtiğiniz albüme göre fiyat veriyorum dedi.
Canım çok sağol lekelenme olmasaydı hareket takibi yapmıyorum daha haftası erken diye zaten hareketli bebiş gün içinde sürekli hissediyordum bu sabah kıpır kıpırdı 3 kez leke görünce bir de üzerine hareket hissetmeyince çok tedirgin oldum ama yarını bekleyeceğim belki de dediğin gibi pozisyon değiştirdiCanım telaşlanma ben ne zaman hissetmediğimi düşündüğümde bebek hareket etmiyor o anki stresimizden etkileniyor sıkıntı etme benimde bir kez olmuştu doktor içeride kalan kandır demişti sorun görmemişti kahverengi lekede benim bebelakta bir haftadır dışarıdan belli olmuyor ama ulturosonda çok hareketliydi konumundan dolayı net hissetmiyorum demekki diye düşündüm yer değiştirmiş olabiilir
Hahahaha benim gibi düşünen biri daha varmış.Bu hamilelik neden bu kadar yavaş geçiyor ya. Doğuralım artık vallahi sıkıldım he
Hahahaha benim gibi düşünen biri daha varmış.
Neysek çoğu gitti azı kaldı inşallah.
Ama ben de bir kaç gündü çok depresif takılıyorum nedense
Ben dokuz eylülde tüp bebek merkezinde başladım. Uzun süredir doktorun özel kliniğine gidiyorum. Doğumu da egepol de düşünüyorum canım sen hangisine gidiyorsun?
Komşunun bebeği yeni doğdu kahverengi hep oldu bende demişti ben iki kez kanama gördüm korkma sakin doktora git şuan uzan sadece wc için kalk mümkünse hayırlı haberlerle gelKızlar kahverengi lekelenmem varBugün hiç bir iş yapmadım süpürge bile açmadım toplasanız yarım saat yürüyüp yarım saatte ayakta kalmışımdır niye böyle oldu Son bir kaç saattir bebeğin hareketini de hissetmiyorum sabah kıpır kıpırdı tekmesiyle uyandım bu saatler de hep tekmeliyordu kuvvetli dışarıdan belli oluyordu. Çok korkuyorum acile gitmek istemiyorum doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın 13.30 da gidicem dua edin nolur
Ayni ayni valla. Son haftalar geçmek bilmiyor cidden. Ya daha 12 hafta varCidden ya. Durup durup ay diyorum doğurayım artık yeter.eskisi gibi hareket etmek, karın üstü uyumak istiyorum. Şu an panda gibi yataktan yuvarlanarak kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?