2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gecmis olsun canım Allah sağ salim nasip etsin bende 4 defa kimyasal gebelik yaşadım hep hayal kırıklığı oldu seni anliyorum

Kotu birsey yoktur canim insallah. Ayip gelebilir ama iliski sonrasi kanama da olabiliyor bazen. Devam etmiyorsa , cok degilse sıkınti olmuyor . Tatli birseyler yeyip biraz uzanip takip etsen ?

Kuzu yinede bu git istersen acile

Valla canim benim buyugun ustune 2 kiz geldi pes pese ama yine hersey buyuk kizima aliniyor ilgilenme ise benim ilgim bölünuyor tabiki ama babasi hep buyuk kizimla ilgileniyor ozellikle. Beraber cok fazla etkinlik yapiyorlar . Bende beraber ev isi yapabiliyorum ancak

Tatlı birsey yiyip solunuza uzanın. Cok tedirgin olursanız kalkıp gidin acile

Bende wee baby manuel ve philips elektrikli pompa var. Mochide almıştım daaha önce. Bakalım deneme yanılma artık gerisi.
Depend 2 paket L beden indirimdeyken almıştım.
Korsa owli marka aldım sanırım M bedendi.
Bende owli alicam ama şuan 25 hafta 59 kiloyum 65 le kapatırım gibi görünüyor owli xs.s m.l xl.xxl böyle 3 beden sen ayıptır sorması kaç kilosun bedene karar veremedim de

Evet sağlık ocağında ki idrar sonuçları hep yanlış çıkıyor aynısını yaşadım doktorumda önemsemedi hiç yanma yoksa sorun yoktur dedi, daha sonra kasıklarımda ve karnımda ağrıyla doktorum kültür istedi hastenede verdim oda temiz çıktı

Canım telaşlanma ben ne zaman hissetmediğimi düşündüğümde bebek hareket etmiyor o anki stresimizden etkileniyor sıkıntı etme benimde bir kez olmuştu doktor içeride kalan kandır demişti sorun görmemişti kahverengi lekede benim bebelakta bir haftadır dışarıdan belli olmuyor ama ulturosonda çok hareketliydi konumundan dolayı net hissetmiyorum demekki diye düşündüm yer değiştirmiş olabiilir

Sağol canım bende öyle düşünüyorum o yüzden acile gitmedim ağrım, kırmızı kan,kramp olmadığı sürece yarını bekleyeceğim en sağlıklısı kendi doktorum
Benim bu 3. Kez başıma geliyor canım ama ilk ikisinde de az az gelmişti açık pembe idi nokta kadar ama bu kez kahverengi sürüntü şeklinde geldi çok afedersin 2 kez 3. De leke olarak geldi. Acile gitmek istemiyorum kendi doktorum kadar ilgilenmez bir de bana en yakın acil berbat bir hastane yarını beklemek daha doğru geliyor
Kotu birsey yoktur canim insallah. Ayip gelebilir ama iliski sonrasi kanama da olabiliyor bazen. Devam etmiyorsa , cok degilse sıkınti olmuyor . Tatli birseyler yeyip biraz uzanip takip etsen ?
İnşallah canım sağol. En son ilişki 20-25 gün önce oldu canım son ilişki de yine çok az leke geldi ara verelim dedik daha girmedik. Bugün durduk yere böyle olunca çok tedirgin oldum. İlişki, ağır iş, eğilme kalkma vs hiç bir şey olmadı bugün
Kuzu yinede bu git istersen acile
Canım gidebileceğim en yakın acilin kadın doğumcusu berbat yarını bekleyeceğim çünkü kendi doktorum daha sağlıklı bilgi verir gittiğim hastane de biraz uzak bana
Tatlı birsey yiyip solunuza uzanın. Cok tedirgin olursanız kalkıp gidin acile
Teşekkür ederim eşim çikolata aldı yedim uzandım hareket etmesini bekliyorum yarına kadar bekleyeceğim

Şuan seni linçlemek istedim linç atabiliyor muyuz jxfjjfjf

Canım çok sağol lekelenme olmasaydı hareket takibi yapmıyorum daha haftası erken diye zaten hareketli bebiş gün içinde sürekli hissediyordum bu sabah kıpır kıpırdı 3 kez leke görünce bir de üzerine hareket hissetmeyince çok tedirgin oldum ama yarını bekleyeceğim belki de dediğin gibi pozisyon değiştirdi

Yarin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah cnm güzel düşün buraya kadar güzel guzel geldik sonunda hayırlısı ile kucağımıza aliriz insallah bebislerimizi...

Bende iki gündür eski hareketliligi yok bebisin mideme cikti neredeyse sıkıştımı orada çocuk diyorum aklima milyon tane senaryo geliyor. Saglik ocaginda kontrolüm vardi dun ebe bulamadi bebisin kalbini bende mideme yakin yukarda çocuk dedim oraya koyunca duyulmaya basladi. Tansiyonumda yüksek çıktı.. Sonra eve gelince tüm gün hareket etmedi bebis. Sonra başladım senaryo uretmeye duydugumuz benim kalbimmiydi bisi mi oldu ne oldu bin türlü vesvese.. Gece sakince odama geçip konustum oksadim hareketini hissettim cok sukur... Modumuzun dusmesi an meselesi aninda kötüyü kurguluyoruz cocuguda kendimizide geriyoruz... Hersey cok güzel olacak inşallah..

İyi akşamlar kızlar böbrek ağrısı çekiyorum soldan doğru şu böbrek genişlemesi denen şeyden olabilir mi şiş gibi ağrıyor aynı

Hahahaha benim gibi düşünen biri daha varmış.
Neysek çoğu gitti azı kaldı inşallah.
Ama ben de bir kaç gündü çok depresif takılıyorum nedense

Cidden ya. Durup durup ay diyorum doğurayım artık yeter. eskisi gibi hareket etmek, karın üstü uyumak istiyorum. Şu an panda gibi yataktan yuvarlanarak kalkıyorum.

Ben dokuz eylülde tüp bebek merkezinde başladım. Uzun süredir doktorun özel kliniğine gidiyorum. Doğumu da egepol de düşünüyorum canım sen hangisine gidiyorsun?

Bende egepolde gokhalp hocaya gidiyorum. Bir iki ay önce sormuştum sezeryan normal farketmiyor epiduralli bir gece yatis refakatçiyle birlikte dogum fotoğrafcisi 4900 demişti ocaktan sonra zam gelecek dedi bende en fazla ne kadar zamlanabilir dedim bin tl olabilir diye konuşmuştuk. 6000 falan diye düşünüyorum şuanda Aralık 23de randevum var birdaha konuşacağım. Doktora ayri hastaneye ayri mi ödeyeceksin bu durumda

Komşunun bebeği yeni doğdu kahverengi hep oldu bende demişti ben iki kez kanama gördüm korkma sakin doktora git şuan uzan sadece wc için kalk mümkünse hayırlı haberlerle gel

Kızlar bugün bende bir şişlik ağırlık her zamanki gibi değil aşağıya doğru bir rahatsızlık vajinada sanki sürekli idrar hissi ama bir damla sadece hani regl olcakmis gibi bir his korkuyorum hala cumartesi kontrol var sorucam bunları bir de kız titriyor sanki aşağı vuruyor gibi

Cidden ya. Durup durup ay diyorum doğurayım artık yeter. eskisi gibi hareket etmek, karın üstü uyumak istiyorum. Şu an panda gibi yataktan yuvarlanarak kalkıyorum.
Ayni ayni valla. Son haftalar geçmek bilmiyor cidden. Ya daha 12 hafta var
Biter mi diyorum? Herkes 28 hafta bitti o da biter diyor da bir de bana sorun diyorum. Sol göğüs altı kemiğim çok ağrıyor 3 gündür. Napiyorsa artık içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…