Ayni ayni valla. Son haftalar geçmek bilmiyor cidden. Ya daha 12 hafta var
Biter mi diyorum? Herkes 28 hafta bitti o da biter diyor da bir de bana sorun diyorum. Sol göğüs altı kemiğim çok ağrıyor 3 gündür. Napiyorsa artık içerde
Ay vallahi ben de aynısını diyorum hayatım. Allah'ın gücüne gitmesin de vallahi zor. Eşim kendin istedin diyor böyle bitse de kurtulsam dediğimdeAl benden de o kadar kuşum.en azından bebiş doğsun uykusuz kalayım razıyım hamilelik zor iş
Evet canım öyle olacak hastane 6 alsa 4de dr alsa minimum 10bini bulacak işte. Ctesi ben de egepolle görüşmeye gidicem. Doktorun asistanıyla konuştum 10dan aşağı olmaz ama yukarı olabilir yeni zamlarla beraber dedi bakalım ne dicekler.Bende egepolde gokhalp hocaya gidiyorum. Bir iki ay önce sormuştum sezeryan normal farketmiyor epiduralli bir gece yatis refakatçiyle birlikte dogum fotoğrafcisi 4900 demişti ocaktan sonra zam gelecek dedi bende en fazla ne kadar zamlanabilir dedim bin tl olabilir diye konuşmuştuk. 6000 falan diye düşünüyorum şuanda Aralık 23de randevum var birdaha konuşacağım. Doktora ayri hastaneye ayri mi ödeyeceksin bu durumda
Valla ben memnunum halimdenBu hamilelik neden bu kadar yavaş geçiyor ya. Doğuralım artık vallahi sıkıldım he
Cidden ya banada zaman gecmiyor sanki . Gerci bir yanim boyle rahatBu hamilelik neden bu kadar yavaş geçiyor ya. Doğuralım artık vallahi sıkıldım he
Oyy benim de bugün kaburgalarım çok acıyor midem yanıyor akşam oldu mu hepsi çıkıyor. Gündüz iyi deAyni ayni valla. Son haftalar geçmek bilmiyor cidden. Ya daha 12 hafta var
Biter mi diyorum? Herkes 28 hafta bitti o da biter diyor da bir de bana sorun diyorum. Sol göğüs altı kemiğim çok ağrıyor 3 gündür. Napiyorsa artık içerde
Cok pahali yaEvet canım öyle olacak hastane 6 alsa 4de dr alsa minimum 10bini bulacak işte. Ctesi ben de egepolle görüşmeye gidicem. Doktorun asistanıyla konuştum 10dan aşağı olmaz ama yukarı olabilir yeni zamlarla beraber dedi bakalım ne dicekler.
Moral oldun bana çok teşekkür ederim canım. Yarın haber vereceğim mutlakaYarin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah cnm güzel düşün buraya kadar güzel guzel geldik sonunda hayırlısı ile kucağımıza aliriz insallah bebislerimizi...
Bende iki gündür eski hareketliligi yok bebisin mideme cikti neredeyse sıkıştımı orada çocuk diyorum aklima milyon tane senaryo geliyor. Saglik ocaginda kontrolüm vardi dun ebe bulamadi bebisin kalbini bende mideme yakin yukarda çocuk dedim oraya koyunca duyulmaya basladi. Tansiyonumda yüksek çıktı.. Sonra eve gelince tüm gün hareket etmedi bebis. Sonra başladım senaryo uretmeye duydugumuz benim kalbimmiydi bisi mi oldu ne oldu bin türlü vesvese.. Gece sakince odama geçip konustum oksadim hareketini hissettim cok sukur... Modumuzun dusmesi an meselesi aninda kötüyü kurguluyoruz cocuguda kendimizide geriyoruz... Hersey cok güzel olacak inşallah..
Valla ben memnunum halimdenyediğim önümde yemediğim arkamda ne iş ne güç doğurunca hem bebiş hem ev bakalım nası olcak prensesliğe alışınca gözümde büyüdü benimde
Bence pandemi de bozuyor psikolojimizi, rahat rahat bir arkadasla buluşup kahve içemiyoruz. Kafamızı dagıtacak aktivite yapamıyoruz. Eşim kalabalık bir yerde çalışıyor, her gün 4-5 covid haberi ofiste, evde ayrı takılıyorız. Bunlara ek, çocugun alışverişi tamamlanacak mı stresi, yediklerime dikkat ediyim vs derken bir de ağrılar eklenince birikim oluyor sanki. Birkaç gündür bende depresifim. Bir de fiyat zamlarını katayım. Düşünmemiz gereken çok şey var.Hahahaha benim gibi düşünen biri daha varmış.
Neysek çoğu gitti azı kaldı inşallah.
Ama ben de bir kaç gündü çok depresif takılıyorum nedense
Yalnız değilsin kardeşim.Kız hiç mi beliniz falan ağrımıyor ya?tüm hamileliğim acı içinde geçiyor benim hahah
Bel, sırt, kaburgalarKız hiç mi beliniz falan ağrımıyor ya?tüm hamileliğim acı içinde geçiyor benim hahah
O mide yanması lanet hiç geçmiyor ki... Saçı çıkıyormuş güya öyle diyorlar. Ay dedim ciksa da rahatlasakOyy benim de bugün kaburgalarım çok acıyor midem yanıyor akşam oldu mu hepsi çıkıyor. Gündüz iyi decanım bende şeker takibi yapıyorum yükleme yaptırmadığım için cihaz aldım günde bi sabah aç tok yapıyordum artık iki yapıcam bende
Sırt üstü yatınca dönerken nasıl bir acı çekiyorum anlatamamYalnız değilsin kardeşim.
Beni bir görseniz gece yatağımda vinç olsa beni sağa sola çevirse keşke.
Bir şişkinlik var patlıyorum. Birde kramf giriyor iki gündür bacaklarıma.
Yorgunluk bitkinlik sanki burn out oldum.
Şikayet etmek istemiyorum ama kemiklerim ağrıyor enerjim sıfır.
Yok zorunlu değilsin canım aslında gidip devlette daha ucuza halledebilirsin ama bizim ülkenin kamu kurumları insanları illallah ettirdiği için durumu olan tenezzul etmemeyi tercih ediyorCok pahali yabir dogum icin bu kadar para neden alirlar acaba bir gun sürecek bir olay . Hadi herseye zam geliyor anliyorumda , doguma neden zam geliyor orasini anlamadim. Zorunlusun diye sömürüyorlar sanki
Belim ağrıyoda ağrıyınca hareket ediyorum geçiyorKız hiç mi beliniz falan ağrımıyor ya?tüm hamileliğim acı içinde geçiyor benim hahah
Böyle düşünürken sonra dedim ki hamilelik günlerimi özlerim böyle düşünmeyeyim Dedim ve vazgeçtimCidden ya. Durup durup ay diyorum doğurayım artık yeter.eskisi gibi hareket etmek, karın üstü uyumak istiyorum. Şu an panda gibi yataktan yuvarlanarak kalkıyorum.
İlk doğumum egepoldeydi doktorum kendi ekibiyle yaptı sezeryanı.Doktorum çınarlıyı hiç önermedi bana kasap gibi orası ameliyathanesi de hiç iyi değil deyince bakmadım ben de. Çevremdeki herkes egepolde yaptı doğumu hepsi çok memnundu. Bu biraz da hastanenin kendi ekibiyle alakalı sanırım. Ebesi hemşiresi vs. Sonuçta doktorlar dışardan geliyo kendi bünyesinde değilse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?