2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Al benden de o kadar kuşum. en azından bebiş doğsun uykusuz kalayım razıyım hamilelik zor iş

Al benden de o kadar kuşum. en azından bebiş doğsun uykusuz kalayım razıyım hamilelik zor iş
Ay vallahi ben de aynısını diyorum hayatım. Allah'ın gücüne gitmesin de vallahi zor. Eşim kendin istedin diyor böyle bitse de kurtulsam dediğimde

Evet canım öyle olacak hastane 6 alsa 4de dr alsa minimum 10bini bulacak işte. Ctesi ben de egepolle görüşmeye gidicem. Doktorun asistanıyla konuştum 10dan aşağı olmaz ama yukarı olabilir yeni zamlarla beraber dedi bakalım ne dicekler.

Bu hamilelik neden bu kadar yavaş geçiyor ya. Doğuralım artık vallahi sıkıldım he
Valla ben memnunum halimden yediğim önümde yemediğim arkamda ne iş ne güç doğurunca hem bebiş hem ev bakalım nası olcak prensesliğe alışınca gözümde büyüdü benimde

Bu hamilelik neden bu kadar yavaş geçiyor ya. Doğuralım artık vallahi sıkıldım he
Cidden ya banada zaman gecmiyor sanki . Gerci bir yanim boyle rahat gunlerdir duzgun uyku uyumadim zaten. Birde bebis olsa ne yapacagim diyorum. Sonra minik minik.bebisleri gorup hevesleniyorum karnimda kipir kipir , cok guzel hamilelik

Oyy benim de bugün kaburgalarım çok acıyor midem yanıyor akşam oldu mu hepsi çıkıyor. Gündüz iyi de canım bende şeker takibi yapıyorum yükleme yaptırmadığım için cihaz aldım günde bi sabah aç tok yapıyordum artık iki yapıcam bende

Cok pahali ya bir dogum icin bu kadar para neden alirlar acaba bir gun sürecek bir olay . Hadi herseye zam geliyor anliyorumda , doguma neden zam geliyor orasini anlamadim. Zorunlusun diye sömürüyorlar sanki

Moral oldun bana çok teşekkür ederim canım. Yarın haber vereceğim mutlaka

Valla ben memnunum halimden yediğim önümde yemediğim arkamda ne iş ne güç doğurunca hem bebiş hem ev bakalım nası olcak prensesliğe alışınca gözümde büyüdü benimde

Kız hiç mi beliniz falan ağrımıyor ya? tüm hamileliğim acı içinde geçiyor benim hahah

Hahahaha benim gibi düşünen biri daha varmış.
Neysek çoğu gitti azı kaldı inşallah.
Ama ben de bir kaç gündü çok depresif takılıyorum nedense
Bence pandemi de bozuyor psikolojimizi, rahat rahat bir arkadasla buluşup kahve içemiyoruz. Kafamızı dagıtacak aktivite yapamıyoruz. Eşim kalabalık bir yerde çalışıyor, her gün 4-5 covid haberi ofiste, evde ayrı takılıyorız. Bunlara ek, çocugun alışverişi tamamlanacak mı stresi, yediklerime dikkat ediyim vs derken bir de ağrılar eklenince birikim oluyor sanki. Birkaç gündür bende depresifim. Bir de fiyat zamlarını katayım. Düşünmemiz gereken çok şey var.

Kız hiç mi beliniz falan ağrımıyor ya? tüm hamileliğim acı içinde geçiyor benim hahah
Yalnız değilsin kardeşim.
Beni bir görseniz gece yatağımda vinç olsa beni sağa sola çevirse keşke.
Bir şişkinlik var patlıyorum. Birde kramf giriyor iki gündür bacaklarıma.
Yorgunluk bitkinlik sanki burn out oldum.
Şikayet etmek istemiyorum ama kemiklerim ağrıyor enerjim sıfır.

Bel, sırt, kaburgalar
Mide yanmasi, şeker, diyet programı. Ah ah neler yaşatıyorlar bize
O mide yanması lanet hiç geçmiyor ki... Saçı çıkıyormuş güya öyle diyorlar. Ay dedim ciksa da rahatlasak
Sırt üstü yatınca dönerken nasıl bir acı çekiyorum anlatamam
Magnezyum içiyor musun kramplar için? O kramp acısını cok iyi bilirim, spora giderken bana da çok olurdu

Cok pahali ya bir dogum icin bu kadar para neden alirlar acaba bir gun sürecek bir olay . Hadi herseye zam geliyor anliyorumda , doguma neden zam geliyor orasini anlamadim. Zorunlusun diye sömürüyorlar sanki
Yok zorunlu değilsin canım aslında gidip devlette daha ucuza halledebilirsin ama bizim ülkenin kamu kurumları insanları illallah ettirdiği için durumu olan tenezzul etmemeyi tercih ediyor Ama evet dediğin gibi fırsatçılıkta var işin içinde

Cidden ya. Durup durup ay diyorum doğurayım artık yeter. eskisi gibi hareket etmek, karın üstü uyumak istiyorum. Şu an panda gibi yataktan yuvarlanarak kalkıyorum.
Böyle düşünürken sonra dedim ki hamilelik günlerimi özlerim böyle düşünmeyeyim Dedim ve vazgeçtim onunla aynı bedende olmakkk Kalpp

İlk doğumum egepoldeydi doktorum kendi ekibiyle yaptı sezeryanı.
Şimdi de bu sene doğum yapan bi arkadaşın tavsiyesiyle buradaki doktora gidiyorum doktordan memnunum inş doğumdan da olurum

Günaydınn
Hemen öğlen olsa da nurselden iyi haber alsakkk
Bana uyku güncellemesi geldi inanılmaz eve geldim yemek yap ye topla yürüyüşe git gel duş al sonrası yok 11 gibi uyumuşum benim için byüük olay dün de iş yerinde kafamı kaldıramıyordum gebelik uykusu buymuş heralde dedim de daha izne de çok var nasıl geçecek bilmem
Depresif hal bende de var sürekli sırt ağrısı bel ağrısı çıkarın işten dayanamıyorum diyorum olmaz diyolar amaan otobüste yer veren yok tıklım tıkış in bin yıldım bak yine sabah depresyonu geldi eşimle de kaos yaşamak için kavga çıkarmaya çalışıyorum resmen ne şutlasam outa atıyor şimdilik ne zaman çıldırırız bilmem

Günaydınlar, ben de normal insanlar gibi gece uyudum bugün
Doktor saatli yiyeceksin her şeyi deyince erkenden uyumaya çalışıyorum artık
Akşam nasıl uykum geldi yemek sonrası ama tuttum kendimi uyumadım gece uyuyayım diye, şimdi de kahvaltımı yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…