Kızlar bugün bende bir şişlik ağırlık her zamanki gibi değil aşağıya doğru bir rahatsızlık vajinada sanki sürekli idrar hissi ama bir damla sadece hani regl olcakmis gibi bir his korkuyorum hala cumartesi kontrol var sorucam bunları bir de kız titriyor sanki aşağı vuruyor gibi
Dün gece ben Aynılarını yaşadım canım çok huzursuz oldum. Sürekli idrar hissi baskı oldu bende de. Miniklerin pozisyonundan dolayı sanırım. Dün makat gelişti ayaklarıyla aşağıya vurduğunda çok kötü oluyor. Gece biraz dönmüş gibi geldi bana. Hıçkırığından anladığım kadarıyla başını sağa doğru kaydırdı ayaklar da solda
Dün gece ben Aynılarını yaşadım canım çok huzursuz oldum. Sürekli idrar hissi baskı oldu bende de. Miniklerin pozisyonundan dolayı sanırım. Dün makat gelişti ayaklarıyla aşağıya vurduğunda çok kötü oluyor. Gece biraz dönmüş gibi geldi bana. Hıçkırığından anladığım kadarıyla başını sağa doğru kaydırdı ayaklar da solda
Sen yine anlıyorsun ben kimildiyor titriyor yada vuruyor diyorum ancak idrar hissinden bıktım yarım saatlik bir yere bile yuruyemiyorum.. göğüs acısı regl olucakmis gibi ağrı devam ediyor..kan hapını değiştirdim buda kabız yapmadı ishalden biraz daha iyi ama karın ağrısı yapıyor idare edicem artık.. dünde ağır hissediyordum bugün hafif şeyler yiycem bakalım nolcak.doktora sorucam cumartesi olsunda
Valla ben memnunum halimden yediğim önümde yemediğim arkamda ne iş ne güç doğurunca hem bebiş hem ev bakalım nası olcak prensesliğe alışınca gözümde büyüdü benimde
Ben de aynı durumdayım memnunum boyle. Zaten 38den önce gelmesin dursun ne kadar durursa o kadar iyi. Hamilelik güzel, rahat da gecti bugune kadar sukurler olsun hep boyle devam eder insallah. Herkes prensesler gibi davranıyor. Ofisimin sokağındaki komşularım sürekli halimi hatrimi bebegi soruyorlar yorulma diyorlar :) demin araba park ettim yer yoktu berber abi yerini verdi saolsun.
Kızlar sabah yine lekelenmem oldu bu 6. Kez oluyor dayanamadım görümceme söyledim kalp atışına baktı çok şükür kalp atışı var plasenta hafif aşağı konumluydu ya benim ondan kaynaklı olmuş olabilir doktorun bakar dedi
Kızlar sabah yine lekelenmem oldu bu 6. Kez oluyor dayanamadım görümceme söyledim kalp atışına baktı çok şükür kalp atışı var plasenta hafif aşağı konumluydu ya benim ondan kaynaklı olmuş olabilir doktorun bakar dedi
Ben de aynı durumdayım memnunum boyle. Zaten 38den önce gelmesin dursun ne kadar durursa o kadar iyi. Hamilelik güzel, rahat da gecti bugune kadar sukurler olsun hep boyle devam eder insallah. Herkes prensesler gibi davranıyor. Ofisimin sokağındaki komşularım sürekli halimi hatrimi bebegi soruyorlar yorulma diyorlar :) demin araba park ettim yer yoktu berber abi yerini verdi saolsun.
Bende owli alicam ama şuan 25 hafta 59 kiloyum 65 le kapatırım gibi görünüyor owli xs.s m.l xl.xxl böyle 3 beden sen ayıptır sorması kaç kilosun bedene karar veremedim de
Ben şu an 79 oldum, aldığımda M/L beden aldım. yorumlarda yada üründe ölçüler yazıyordu galiba ona göre aldım sanırım ben. Birde doğumdan sonra 6.aydaki kiloda olursunuz diyorlarda galiba tahmini olarak. Beden tablosu varmış ona göre de almış olabilirim :) ben 64 kiloykende 38 beden olduğum için çokta incelmez belim diye düşünüyorum sende bir bak ölçüne şu an.
Bu gebelik çok zor gecmeye başladı , sol bacagım hep uyusuk ust kismi gece kramplarla uyaniyorum… saat 15 gibi uyku guncellemesi geldi oldugum yerde uyuya kaliyorum … zaman gecsin bebeklerime kavusalim artik …
Kızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
Ay ben de anlamıştım makat gelişten baş geliş dönünce. Rahmime vuran ayakları kaburgama dayandı artık.
Yazdığınız her ağrıyı yaşıyorum yaa eşime okudum bak yalnız değilmişsin diyor, şey yorumuna koptum 'vinç olsa beni yatakta çevirse.....' Aynı cümleyi kurmuştum 2 gece önce neyse ki gündüzleri biraz daha yaşama sevinci geliyor
Kızlar iki paket sleppy geldi içi yumuşak 1 no gayet kibar ekledigim goon tanıtım da almıştım 1 no baya büyükçe baby turko da 3 no bir yakınım kullanıyor en küçük sleepy ama goon 1 no baby turko 3 no nerdeyse aynı fikir olsun diye koydum.. gözünüz alışsın