2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın hanımlaar. Bol tuvalete gitmeli, ağrılı sızılı bir gecenin ardından.
Hepinize güzel bir gün diliyorum, su içmeyi unutmayınız.
Benimde aynı geçti dün..suyu az içiyorum evet unutmayalım
Benimde iki kez oldu plesenta aşağı konumlu biraz dedi gecen cumartesi iyi dedi çok cokaz
Canim tamam kilom düşük senden ama bel cevrem şuan 100 gibi ozaman banada m l olur isteyince küçülüyor mu bol gelme durumu olur mu ki ay kafanı sisirdim sorumla

Canım çok geçmiş olsun Güzelce dinlen

Çok şükür bebiş iyiymiş canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Çok şükür bak bebişin güzel güzel büyüyo annesi

Ohh çok şükür şimdi bol bol dinlen

Kızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var

Canım bende biraz yol yürüyünce aşağı doğru baskı oluyor bebek tekmelemeye başlıyor hemen öyle bir şey mi acaba seninki de? Öyleyse normal bence biz hareket ettikçe onlarda ediyor. İdrar için acaba hava soğuk ya idrar yollarını üşütmüş olabilir misin? Ya da idrarda enfeksiyon olabilir benim aklıma bunlar geldi korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

ay valla geçen çocuk bi bastırdı gözümden yaş gelecekti azcık aktı yani altıma yapmadım da demem ahahahhahah
cidden altıma yapcak gibi oluyor baskı sonra gidiyorum şırıl şırıl bile akmıyo nazlana nazlana bizle oyun oynuyo bebikler

Ben banyoya çadır kurdum o derece. Hele geceleri hiç söylemiyorum dakkika başı kalkıyorum çok sıkıcı

Canım ben geçtiğimiz 2 hafta o kadar kötüydüm ki, gece idrar kaçırma bile yaşadım yaşlı gibiydim resmen, anneme senin sokakta koşturmalarını anlıyorum dedim. Bebegin pozisyonuyla ilgili oluyor gibi geldi bana bu hafta rahatladım. Hatta hep öyle sidüklü kalıcam diye çok korktum stres yaptım ne yalan söyliyim, doguma kadar napıcam böyle diye. Bir de şu oluyor bence az az geliyor ya bazen gercek mi değil mi anlayamıyoruz, resmen tuvalet düzeni bozuluyor. Benimki bu kadar rahatladıysa kaçırma sorunu varken, senin düzelir endişelenme canım.

Merhaba 24+5 günlük gebeyim. Bebeğimde beyin içinde sıvı birikmesi var şuan sınırda. Ama büyümesinden endişe ediyorum. Dua eder misiniz bilginiz varsa başınıza geldiyse anlatır mısınız. Ve erken doğum olma ihtimalim varmış olmaması için yapabileceğim birsey var mı.

gözün aydın gelmiş geçmiş olsun canım Bol bol dinlen artık plesantada zamanla yukarıya çıkar inşallah

Oh çok şükür

Canım hiç duymadım ama mutlaka bu platformda bilen biri vardır. İyi bir perinatoloğa gidebildin mi? Ne gibi riskleri varmış? Hepimiz dua ederiz, canını sıkma. Allah'ın izniyle sağlıkla al bebeğini kucağına.

Aynen Dulciana 'nin dediği gibi iyi bir perinatologa görün. Elbet bilen vardir ama erken doğum için doktorlar ilaç verebiliyor. Bizim arkadaş kullanmıştı ikizlerine hamileyken. Doktorundan habersiz bir şey yapma. Sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeğini

kaç gündür bakamdım kayınvalide bizdeydi.....

bel fıtığı olan biri daha vardı grupta kimdi hatırlayamadım. normal doğuma engel olup olmayacağıyla ilgili doktorum beyin ve sinir cerrahiye yönlendirmişti görüş almam için. gittim bugün. elimde 2 yıl öncesinin mr sonucu vardı. doktor iki yıl önceki sonuç hiçbi şey ifade etmez yorum yapamam ama tekrar mr çektirin de diyemem çünkü hamilelere önermiyorum uzun dönem etkilerini bilemiyoruz dedi. aslında hamilelere mr çekiliyo yani benim öyle bir çekincem yoktu ama adam böyle deyince beni de geri çekti bu konuda ister istemez. mr dediğin manyetik rezonans yani ne uzun dönem etkisi.. şimdi ne yapsam bilemedim. iki yıl önceki sonuçlarım normal doğuma engel olacak bi seviyede değil. ilerlemiş olabilir gibi geliyo ama bacağıma vurmadığına göre çok kötü durumda da değildir diye düşünüyorum. bir de fıtık yoksa bile hamilelikte zaten herkesin bel ağsırı oluyo.. ne yapsam bilemedim orta seviye fıtıklarda epidural öneriyolarmış direkt öyle bi karar mı alsam diyorum.. ya da başka bi doktora daha mı gitmeli...

başka bi kafamı kurcalayan şey de gebelik diayabeti için diyete başladım ama 1 aydır aynı kilodayım. hızlı gidiyorum diye üzülürken bu sefer de neden kilo almıyorum bebek de mi almıyo diye strese girdim. gerçi günde 3 öğün yemek yiyorum yani hiç bu kadar düzenli ve sağlıklı beslenmemiştim. ama abur cuburu falan kesince durdu kilo alımı. diğer şeker çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…