Benimde aynı geçti dün..suyu az içiyorum evet unutmayalımGünaydın hanımlaar.Bol tuvalete gitmeli, ağrılı sızılı bir gecenin ardından.
Hepinize güzel bir gün diliyorum, su içmeyi unutmayınız.
Benimde iki kez oldu plesenta aşağı konumlu biraz dedi gecen cumartesi iyi dedi çok cokazKızlar sabah yine lekelenmem oldu bu 6. Kez oluyor dayanamadım görümceme söyledim kalp atışına baktı çok şükür kalp atışı var plasenta hafif aşağı konumluydu ya benim ondan kaynaklı olmuş olabilir doktorun bakar dedi
Canim tamam kilom düşük senden ama bel cevrem şuan 100 gibi ozaman banada m l olur isteyince küçülüyor mu bol gelme durumu olur mu ki ay kafanı sisirdim sorumlaBen şu an 79 oldum, aldığımda M/L beden aldım. yorumlarda yada üründe ölçüler yazıyordu galiba ona göre aldım sanırım ben. Birde doğumdan sonra 6.aydaki kiloda olursunuz diyorlarda galiba tahmini olarak. Beden tablosu varmış ona göre de almış olabilirim :) ben 64 kiloykende 38 beden olduğum için çokta incelmez belim diye düşünüyorum sende bir bak ölçüne şu an.Eki Görüntüle 2966878
Kızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
Çok şükür bebiş iyiymiş canım geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
Çok şükürKızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
Ohh çok şükürKızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
biz shower olmuşuz cılkımız çıktı ajdjkGünlüğümde baby shower yap diyorbunların dolardan haberi yok tabi
Canım bende biraz yol yürüyünce aşağı doğru baskı oluyor bebek tekmelemeye başlıyor hemen öyle bir şey mi acaba seninki de? Öyleyse normal bence biz hareket ettikçe onlarda ediyor. İdrar için acaba hava soğuk ya idrar yollarını üşütmüş olabilir misin? Ya da idrarda enfeksiyon olabilir benim aklıma bunlar geldi korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.Kızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var
ay valla geçen çocuk bi bastırdı gözümden yaş gelecekti azcık aktı yani altıma yapmadım da demem ahahahhahahKızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var
Valla öyle bacımbiz shower olmuşuz cılkımız çıktı ajdjk
Ben banyoya çadır kurdum o derece. Hele geceleri hiç söylemiyorum dakkika başı kalkıyorum çok sıkıcıKızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var
Canım ben geçtiğimiz 2 hafta o kadar kötüydüm ki, gece idrar kaçırma bile yaşadımKızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var
Aman ne gerek var. Nefes almaya takatim yok benim. Birde milletimi eylendirecem.Günlüğümde baby shower yap diyorbunların dolardan haberi yok tabi
gözün aydın gelmiş geçmiş olsun canımKızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
Oh çok şükürKızlar doktordan çıktım çok şükür bebiş sağlıklı plasenta hafif aşağı konumlu ondan kaynaklıdır dedi bir de kafası aşağı da duruyordu yukarı çıkmış aniden döndüyse o da etkilemiştir 31 cm olmuş 25+1 dedi wc dışında kalkmak yasak progestan verdi ay sonu kontrol
Canım hiç duymadım ama mutlaka bu platformda bilen biri vardır. İyi bir perinatoloğa gidebildin mi? Ne gibi riskleri varmış? Hepimiz dua ederiz, canını sıkma. Allah'ın izniyle sağlıkla al bebeğini kucağına.Merhaba 24+5 günlük gebeyim. Bebeğimde beyin içinde sıvı birikmesi var şuan sınırda. Ama büyümesinden endişe ediyorum. Dua eder misiniz bilginiz varsa başınıza geldiyse anlatır mısınız. Ve erken doğum olma ihtimalim varmış olmaması için yapabileceğim birsey var mı.
AynenMerhaba 24+5 günlük gebeyim. Bebeğimde beyin içinde sıvı birikmesi var şuan sınırda. Ama büyümesinden endişe ediyorum. Dua eder misiniz bilginiz varsa başınıza geldiyse anlatır mısınız. Ve erken doğum olma ihtimalim varmış olmaması için yapabileceğim birsey var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?