2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende antakyadayım cnm benim de doktorum özkan yılmaz ilk kızımda erdem beydi ondan çok memnundum inş bundan da memnun kalırım
Çok iyi bir Dr. Memnun kalırsın umarım. İlk çocugumda da gitmiştim. Etrafımdaki herkes ona gidiyor daha bir şikayet duymadım. Ama ben İskenderunda doğuracağım için burda ki Dr a devam edeceğim.

Çok iyi bir Dr. Memnun kalırsın umarım. İlk çocugumda da gitmiştim. Etrafımdaki herkes ona gidiyor daha bir şikayet duymadım. Ama ben İskenderunda doğuracağım için burda ki Dr a devam edeceğim.
İnş cnm şimdilik kontrollerde güzel gidiyor detaylı açıklıyor herşeyi hayırlısı inş senin içinde bu doktorundan da memnun kalırsın

Çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsiniz ama geriliğin sorun olucağını sanmıyorum minyonluk kaynaklı olabilir, ya da cihaz ölçümüyle alakalıda olabilir bir hafta çünkü hiç sıkıntı etmeyin

Aynen hiç kullanabilecegimi sanmıyorum ben de. Bebek bezi gibi
Bende çok kararsızım ama yinede alıcam bir paket şans vericem bugün sezeryan dogum yapan bir kızın videosunu seyrettim ilk 10 gün kullanmış sonra geceye dönmüş. Valla iç çamaşırı derdindense bebek bezi kullanmayı tercih ederim

Hangi mide hapı bu

Depend mi alıyorsunuz normal ped mi kararsız kaldım bende hamile kilodu var bir sürü koyarım bavulada depend mi alsam fikrinizi yazin kızlar
Benim etrafımdakiler hep depend kullanmış hatta kuzenim suyu gelmeye başlayınca takmış hastaneye gidene kadar araba batmadı yolda da su gelmeye devam etti dedi bende ondan aldım
Çok geçmiş olsun canım 1 hafta normal diyorlar farklı doktora gitmişsin bide kendi doktoruna gidince için rahat eder ❤

Normal doğum yapacaklara depend'i tavsiye ederim kızlar doğum anında sancı seçerken ve sonrasında aşırı kanama görüyosunuz çünkü, kendimden biliyorum o koca hasta kilodu doluyordu 10 tane anca yetti bana sonra uzun gece pedine geçtim sezeryan doğum yapanları bilemem normal kadar kanama görmüyorlar sanırım

O kadar kanama oluyor mu ya? yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? Ay zaten korkuyom doğurmaktan fenalık geçireceğim. bir de ilk ay dolmadan bakmayın aşağı taraflara travma olmasın diyorlar. çok mu kötü görünüyolar ya?
Uyuyamıyorum bunları düşüneyim şimdi

Ben ilk dogumda korksamda bakmistim , cunku batikonla temizliyordum. Dikisler iltihap olmasin diye temizligine dikkat et demisti doktor . 5 dikisim vardi disardan ama o kadar da korkunc degil ya . 2.de 2 dikisim vardi , 3.de hic yoktu.
Kanama konusunda tabi ilk gunler cok kanama oluyor ,sonucta bir can meydana geliyor bizim burda 3 gun hastanede kaliyorsun zaten , eve gidene kadar azaliyor. Sizin orada ne kadar kalmak gerekiyor hastanede peki?

Anladım. burada da 3 gün kalınıyor. Toparlanırım o süreçte muhtemelen.

Anladım. burada da 3 gün kalınıyor. Toparlanırım o süreçte muhtemelen.
Hic korkma canim , gözünde büyütürsen zor gelir. Ama hep cok guzel olacak diye dusun , birde dogum anini cok dusunme . Dogum egzersizleri cok guzel onlari arastirabilirsin. Sancin geldigindeki nefesini kullanman vs..

Hic korkma canim , gözünde büyütürsen zor gelir. Ama hep cok guzel olacak diye dusun , birde dogum anini cok dusunme . Dogum egzersizleri cok guzel onlari arastirabilirsin. Sancin geldigindeki nefesini kullanman vs..

Diğer ay nefes egzersizlerine başlayacağım 32. Haftadan sonra ahududu yaprağı çayı, hurması falan artık ne kolaylaştırıyorsa doğumu. Bir sekilde doğuracağız bakalım

Sana bişey diyim mi ilk gebeliğimi düşündükçe nefesim darlanıyo o derece berbattı. Çok şükür ki sağlıkla kavuştum oğluma şimdi kızlar yazıyorlar ya eliyle mi tekmeliyo ayak mı kasılma mı anlamıyorum diye heh işte ilkinde ben de öyle anlayamıyordum bana göre hamileliğin ikincisi güzelmiş doktorun yine çok doğru demiş ağrılara odaklanma yatakta sadece soluma yatabiliyorum uyuşmuş şekilde uyanıyorum yastığı dikleyip yarı oturur şekilde uyumaya devam ediyorum kafaya taksam o ağrı büyüyo da büyüyo şurda kaldı en çok 3 ay geçicek bunlar asıl uykusuz geceler başlasın gerçek cümbüş başlayacak
Benim ilk dozda 4-5 gün sürdü kolumun ağrısı. Doktora söyledim olman şart değil ama niye olmayasın ki dedi. Hatta bi de üstüne Allah Allah kol ağrısı çok da beklediğimiz bişey değildir tetanozda dedi. O gazla oldum ikinciyi ve ertesi gün çok hafif ağrıdı geçti. Sonradan anladım doktor psikolojime oynadı heralde verdiği gaz işe yaradı
Değerli yoldaşlarım memişkolarınızda yesil yesil damarlaşma mevcut mu acabaa
Benim göbeğimde var bi tane ilkinde hiç hatırlamıyorum eşime kalsa vardı diyo
Aynı doktor 10 dk arayla ölçüm alsa o bile değişik çıkabilir. Bi de bebeğin büyümesinde gelişmesinde boy bi kriter değil. Asıl önemli olan kilosu. Benim doktorum boyunu söylemiyor bile. Kaldı ki 1 hafta geriden gelmesi sorun edilecek bişey değildir. İçini ferah tut
Kızlar monurol vermiş doktor onu içtim bir kere onceden onla ilgili değilde birde fitil vermiş gyno lomexin bunda biraz tereddutte kaldim kullanan var mı daha önce
Dediğin fitili değil ama o tarz fitilleri ilk gebeliğimde çoook kullandım. Vajinada batmam var diyodun onun için fitil vermiştir kullan bi sıkıntı olmaz. Tablet gibiyse formülü elini ıslatıp ilacın hafif ıslanmasını sağla demişti doktor bana ileri doğru yerleştirmen lazım. Hiç sevmiyorum onları yapmayı bi de enjektör formunda sıvı olanları var.

İyi tarafını düşün o kanamayla tüm vucüt temizlenirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…