Çok iyi yaaHic korkma canim ya , anneligin her anı cok guzelpit pit doguyorlar bu bayagi supriz oldu tabi ama ev bayagi neşeli oluyor . Biri tepemde benimle oynuyor , öpuyor beni seviyor digerleri yatmaya gitti , bebis karnimda kipir kipir
Bende antakyadayım cnm benim de doktorum özkan yılmaz ilk kızımda erdem beydi ondan çok memnundum inş bundan da memnun kalırımHosbuldummhangi ilce. Antakyada Özkan yılmaz İskenderunda aysegül alper
Çok iyi bir Dr. Memnun kalırsın umarım. İlk çocugumda da gitmiştim. Etrafımdaki herkes ona gidiyor daha bir şikayet duymadım. Ama ben İskenderunda doğuracağım için burda ki Dr a devam edeceğim.Bende antakyadayım cnm benim de doktorum özkan yılmaz ilk kızımda erdem beydi ondan çok memnundum inş bundan da memnun kalırım
İnş cnm şimdilik kontrollerde güzel gidiyor detaylı açıklıyor herşeyi hayırlısı inş senin içinde bu doktorundan da memnun kalırsınÇok iyi bir Dr. Memnun kalırsın umarım. İlk çocugumda da gitmiştim. Etrafımdaki herkes ona gidiyor daha bir şikayet duymadım. Ama ben İskenderunda doğuracağım için burda ki Dr a devam edeceğim.
İnşallah tesekkürlerİnş cnm şimdilik kontrollerde güzel gidiyor detaylı açıklıyor herşeyi hayırlısı inş senin içinde bu doktorundan da memnun kalırsın
Ben ped alicam gibi geliyor , depend sanirsam kilot seklinde ben onu giyemem daha zorlar gibi dusundum .. tabi tecrubeli anneler daha iyi bilirRennie kullansam olur mu yazarim mesajla tamam
Bende depend mi ped mi çok kararsız kaldım
Çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsiniz ama geriliğin sorun olucağını sanmıyorum minyonluk kaynaklı olabilir, ya da cihaz ölçümüyle alakalıda olabilirÇok teşekkür ederim, evet dediğin gibi doktor da 2-3 hafta geriliklerde problem var diyoruz dedi ama yine de bir gerilik söz konusu olduğundan meraklanıyor insan. Hatta şöyle bi babasına baktı, muhtemelen genetik bir etki babasının da bacak boyu kısa gibi görünüyor dedi:) inşallah genetiktir
Aynen hiç kullanabilecegimi sanmıyorum ben de. Bebek bezi gibiBen ped alicam gibi geliyor , depend sanirsam kilot seklinde ben onu giyemem daha zorlar gibi dusundum .. tabi tecrubeli anneler daha iyi bilir
Bende çok kararsızım ama yinede alıcam bir paket şans vericemAynen hiç kullanabilecegimi sanmıyorum ben de. Bebek bezi gibi
Cok ta gerek yok bence buna.Aynen hiç kullanabilecegimi sanmıyorum ben de. Bebek bezi gibi
Benim etrafımdakiler hep depend kullanmış hatta kuzenim suyu gelmeye başlayınca takmış hastaneye gidene kadar araba batmadı yolda da su gelmeye devam etti dedi bende ondan aldımHangi mide hapı bu
Depend mi alıyorsunuz normal ped mi kararsız kaldım bende hamile kilodu var bir sürü koyarım bavulada depend mi alsam fikrinizi yazin kızlar
Çok geçmiş olsun canım 1 hafta normal diyorlar farklı doktora gitmişsin bide kendi doktoruna gidince için rahat eder ❤Merhabalar tekrar, ilk kez 15.gebelik haftamda yazmıştım gruba ama mütemadiyen takipteyim. Son 2-3 haftadır çok zor günler geçiriyorum covid sebebiyle. İlk mesajımda bahsetmiştim gebelik öncesi 2 doz sinovaclıyım fakat antikor seviyem çok düşük diye. Bir de allerjik astım hastasıyım aynı zamanda. Bu sebeplerden olacak ki covid pozitif olduğumu öğrendiğim ilk 3-4 gün soğuk algınlığı semptomları göstersem de 5,6,7. günler inanılmaz inatçı ve düşmek bilmeyen ateş, ardından öksürük ve en kötüsü nefes darlığı şikayetlerim olunca soluğu İzmir’deki Kent Hastanesinde aldık. Akciğerlerde tutulum olduğunu ve antibiyotik ve nefes açıcı başlamamız gerektiğini söyledi doktorumuz. Tabi kadın doğum uzmanımın da kontrolünde. Şu sıralar atlatmış sayılabilirim fakat sedimantasyon ve CRP değerleri yüksek çıktığından antibiyotiğe devam ediyorum. Bütün bunlar olurken bebeğin nasıl olduğunu çok merak etsekte kadın doğum uzmanım ancak karantinam bittikten 1 hafta sonra kabul edebileceğini söyledi ve başka bir doktora gitmek durumunda kaldık. Herşeyin normal olduğunu duyunca çok sevindik ama “fl” değerinin(uyluk kemiği) 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye sormak istiyorum. Acaba covid sebebiyle yaşadığımız bir gelişim geriliği olabilir mi diye aklıma gelmiyor değil:/ Herkese sağlıklı günler dilerim.
Ben ilk dogumda korksamda bakmistim , cunku batikonla temizliyordum. Dikisler iltihap olmasin diye temizligine dikkat et demisti doktor . 5 dikisim vardi disardan ama o kadar da korkunc degil ya . 2.de 2 dikisim vardi , 3.de hic yoktu.O kadar kanama oluyor mu ya?yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? Ay zaten korkuyom doğurmaktan fenalık geçireceğim. bir de ilk ay dolmadan bakmayın aşağı taraflara travma olmasın diyorlar. çok mu kötü görünüyolar ya?
Uyuyamıyorum bunları düşüneyim şimdi
Ben ilk dogumda korksamda bakmistim , cunku batikonla temizliyordum. Dikisler iltihap olmasin diye temizligine dikkat et demisti doktor . 5 dikisim vardi disardan ama o kadar da korkunc degil ya . 2.de 2 dikisim vardi , 3.de hic yoktu.
Kanama konusunda tabi ilk gunler cok kanama oluyor ,sonucta bir can meydana geliyorbizim burda 3 gun hastanede kaliyorsun zaten , eve gidene kadar azaliyor. Sizin orada ne kadar kalmak gerekiyor hastanede peki?
Hic korkma canim , gözünde büyütürsen zor gelir. Ama hep cok guzel olacak diye dusun , birde dogum anini cok dusunme . Dogum egzersizleri cok guzel onlari arastirabilirsin. Sancin geldigindeki nefesini kullanman vs..Anladım.burada da 3 gün kalınıyor. Toparlanırım o süreçte muhtemelen.
Hic korkma canim , gözünde büyütürsen zor gelir. Ama hep cok guzel olacak diye dusun , birde dogum anini cok dusunme . Dogum egzersizleri cok guzel onlari arastirabilirsin. Sancin geldigindeki nefesini kullanman vs..
Sana bişey diyim mi ilk gebeliğimi düşündükçe nefesim darlanıyo o derece berbattı. Çok şükür ki sağlıkla kavuştum oğlumaYaa sende de var farklı farklı ağrılar, iki gebeliğinde bile birbirinden farklı agrılar yaşaman oldukça degisik. Doktorum her gebelik kendine özeldir ve kendi agrılarını da beraberinde getirebilir dedi. Ağrılarına odaklanmamayı dene, bebeğin ve kendinin saglıklı olmasına odaklan dedi.
Dedim nası agrıya odaklanmıcam, daha simdiden paytak yürüyüşlerim başladıolur öyle diyor, takılma cok dedi. Çözüm bulamadım yani ama buna şükür. Sıkıntılı kötü bir durum yokmuş ya, alışcaz artık.
Benim ilk dozda 4-5 gün sürdü kolumun ağrısı. Doktora söyledim olman şart değil ama niye olmayasın ki dedi. Hatta bi de üstüne Allah Allah kol ağrısı çok da beklediğimiz bişey değildir tetanozda dedi. O gazla oldum ikinciyi ve ertesi gün çok hafif ağrıdı geçti. Sonradan anladım doktor psikolojime oynadı heralde verdiği gaz işe yaradı
Benim göbeğimde var bi tane ilkinde hiç hatırlamıyorum eşime kalsa vardı diyoDeğerli yoldaşlarımmemişkolarınızda yesil yesil damarlaşma mevcut mu acabaa
Aynı doktor 10 dk arayla ölçüm alsa o bile değişik çıkabilir. Bi de bebeğin büyümesinde gelişmesinde boy bi kriter değil. Asıl önemli olan kilosu. Benim doktorum boyunu söylemiyor bile. Kaldı ki 1 hafta geriden gelmesi sorun edilecek bişey değildir. İçini ferah tutÇok teşekkür ederim, evet dediğin gibi doktor da 2-3 hafta geriliklerde problem var diyoruz dedi ama yine de bir gerilik söz konusu olduğundan meraklanıyor insan. Hatta şöyle bi babasına baktı, muhtemelen genetik bir etki babasının da bacak boyu kısa gibi görünüyor dedi:) inşallah genetiktir
Dediğin fitili değil ama o tarz fitilleri ilk gebeliğimde çoook kullandım. Vajinada batmam var diyodun onun için fitil vermiştir kullan bi sıkıntı olmaz. Tablet gibiyse formülü elini ıslatıp ilacın hafif ıslanmasını sağla demişti doktor bana ileri doğru yerleştirmen lazım. Hiç sevmiyorum onları yapmayı bi de enjektör formunda sıvı olanları var.Kızlar monurol vermiş doktor onu içtim bir kere onceden onla ilgili değilde birde fitil vermiş gyno lomexin bunda biraz tereddutte kaldim kullanan var mı daha önce
İyi tarafını düşün o kanamayla tüm vucüt temizlenirmişO kadar kanama oluyor mu ya?yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? Ay zaten korkuyom doğurmaktan fenalık geçireceğim. bir de ilk ay dolmadan bakmayın aşağı taraflara travma olmasın diyorlar. çok mu kötü görünüyolar ya?
Uyuyamıyorum bunları düşüneyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?