Benim tam gobekle göğüs arası kaşınıyor.Mor yeşil ne ararsan var ay bide nasıl kaşınıyorlar bugün uyuz gibi hissediyorum he. Yağlıyorum kremliyorum yok yine kaşınıyor her yeri
Hangi mide hapı buBu arada doktorum günde 2-3 tablete kadar alabilirsin dedi. Genelde 2 tane buluyor benim midemin kötü oldugu günler, bir zararı yok için rahat olsun
Depend mi alıyorsunuz normal ped mi kararsız kaldım bende hamile kilodu var bir sürü koyarım bavulada depend mi alsam fikrinizi yazin kızlarBen geçen aldım indirimli gördüm onlar bitince pede geçerim diyorum gerçi doğum şekline göre değişiyomuş sanırım gerekliliği
Ordan mikrop kapmış olabilir evet
Reflü için canım.Hangi mide hapı bu
Depend mi alıyorsunuz normal ped mi kararsız kaldım bende hamile kilodu var bir sürü koyarım bavulada depend mi alsam fikrinizi yazin kızlar
Benim tam gobekle göğüs arası kaşınıyor.
Hangi mide hapı adı bazen oluyor bende alıyım dedimReflü için canım.
Ben lohusa pedi aldım 10lu. Sonra da normal ped kullanırım. Zaten emzirirken çok adet olunmuyormus sanırım. Öyle okudum yani.
Aynen lohusa pedi aldım. Ben kullanamam depend kendimi biliyorum. Rennie ilacın adı. Ama bana doktorum gaviscon verdi. Doktoruna Daniş istersen bir.Hangi mide hapı adı bazen oluyor bende alıyım dedim
Depend yerine lohusa pedi mi aldın yani
Çok geçmiş olsun. 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal kabul ediliyor. Doktor sağlıklı dediyse sorun olacağını sanmıyorum.Merhabalar tekrar, ilk kez 15.gebelik haftamda yazmıştım gruba ama mütemadiyen takipteyim. Son 2-3 haftadır çok zor günler geçiriyorum covid sebebiyle. İlk mesajımda bahsetmiştim gebelik öncesi 2 doz sinovaclıyım fakat antikor seviyem çok düşük diye. Bir de allerjik astım hastasıyım aynı zamanda. Bu sebeplerden olacak ki covid pozitif olduğumu öğrendiğim ilk 3-4 gün soğuk algınlığı semptomları göstersem de 5,6,7. günler inanılmaz inatçı ve düşmek bilmeyen ateş, ardından öksürük ve en kötüsü nefes darlığı şikayetlerim olunca soluğu İzmir’deki Kent Hastanesinde aldık. Akciğerlerde tutulum olduğunu ve antibiyotik ve nefes açıcı başlamamız gerektiğini söyledi doktorumuz. Tabi kadın doğum uzmanımın da kontrolünde. Şu sıralar atlatmış sayılabilirim fakat sedimantasyon ve CRP değerleri yüksek çıktığından antibiyotiğe devam ediyorum. Bütün bunlar olurken bebeğin nasıl olduğunu çok merak etsekte kadın doğum uzmanım ancak karantinam bittikten 1 hafta sonra kabul edebileceğini söyledi ve başka bir doktora gitmek durumunda kaldık. Herşeyin normal olduğunu duyunca çok sevindik ama “fl” değerinin(uyluk kemiği) 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye sormak istiyorum. Acaba covid sebebiyle yaşadığımız bir gelişim geriliği olabilir mi diye aklıma gelmiyor değil:/ Herkese sağlıklı günler dilerim.
Rennie kullansam olur mu yazarim mesajla tamamAynen lohusa pedi aldım. Ben kullanamam depend kendimi biliyorum. Rennie ilacın adı. Ama bana doktorum gaviscon verdi. Doktoruna Daniş istersen bir.
Sen sezaryen olacaksın sanırım? Ped al yeter sana bence.Rennie kullansam olur mu yazarim mesajla tamam
Bende depend mi ped mi çok kararsız kaldım
Ben liste yaptim da cok karışık temize cekeyim gondereyim.Sen kaç parça yenidoğan aldın diğer aldıklarım kaç takım aldın kiyafet bende ona göre az mı çok mu bakiyim kızlar sizde yazın kaç takım yenidoğan kaç takım 3 aylik neyse yazın lütfen
Çok teşekkür ederim, evet dediğin gibi doktor da 2-3 hafta geriliklerde problem var diyoruz dedi ama yine de bir gerilik söz konusu olduğundan meraklanıyor insan. Hatta şöyle bi babasına baktı, muhtemelen genetik bir etki babasının da bacak boyu kısa gibi görünüyor dedi:) inşallah genetiktirÇok geçmiş olsun. 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal kabul ediliyor. Doktor sağlıklı dediyse sorun olacağını sanmıyorum.
çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim, evet dediğin gibi doktor da 2-3 hafta geriliklerde problem var diyoruz dedi ama yine de bir gerilik söz konusu olduğundan meraklanıyor insan. Hatta şöyle bi babasına baktı, muhtemelen genetik bir etki babasının da bacak boyu kısa gibi görünüyor dedi:) inşallah genetiktir
İlk hamileliğimde vuruldum. 4 yıl gecti. Bir daha yaptılar ilkinde çok ağırdı. 2.sinde normal ağrı ama 2 hafta gecti üstünden ağrı devam ediyor. Darbe yemişim gibiAyy kuzu bana sağlık ocağındaki 5 doz dedi ya manyak mı nedoktor da 2 doz dedi ondan 2. olcamm genelde ilk doz ağrılı olanlar 2. dozda ağrısız geçiriyomuuş
HosbuldummHoşgeldin cnm doktorun kim bende hataydayım
Çok teşekkürler, içim ferahladı. Kendi doktoruma bi kavuşsam sorucam ama karantinanın bitmesi yetmiyor maalesef bi hafta sonra gelin diyor. Z zahrada hatırlıyorum siz de covid geçirdiğinizde karantinanızın hemen bitiminde doktorunuza kontrole gidebilmiştiniz. Benim doktorun bu kuralını anlamış değilim ve tepki de gösterdim açıkçası. Klinikteki diğer gebeleri riske sokuyoruz diye bakanlık kararı var diyor. Halbuki aynı Sağlık bakanlığının sitesinde karantina süresi içinde olsak dahi her türlü sağlık kuruluşuna özel aracımızla olmak şartıyla gidebilcemiz yazıyor. Gerekli güvenlik önlemleri alındıkça hiçbir kimseye zararım olamazdı heralde ama ne desem boş tabi böyle bi kural koymuşlar. Bekliyorum mecbur, ilk sorumda bu 1 haftalık gerilik olcak tabi. Tekrar teşekkürler, yumurta kaşar muz aklımdaçok geçmiş olsun
doktorun ölçümüyle alakalı da olabilir ya ben de yaşadım aynısını doktor aman 52cm doğacağına 48 49 olur nolcak kısa bacaklı olcaksa dedi biz şok olduk tabi 2 hafta önce 17cm olan çocuğa 13 cm dedi bi de manyak doktoraynı son regle göre 1 hafta geri zaten geç döllenmeden dolayı üstüne 4-5 gün daha geri çıkmıştı ama doktor değiştirdim diğeri de ölçtü gayet normal dedi çocuğun her şeyi şimdi fl si haftasında mesela
kendi doktorunuza dönünce bu konuda da bir soru işaretiniz kalmayacaktır emin oluun siz şimdi iyileşmeye bakın bol yumurta kaşar peyniri muz yiyinnn
Hic korkma canim ya , anneligin her anı cok guzelBen bir taneyi nasıl doğuracağım diye kara kara düşünüyorum hatunun 4. Yolda geliyokız helal olsun valla.
Her gittiginde ayni olmayabiliyor canim hic korkma , bir geriden bir ileriden derken bitiyor hamilelik. Benim 3.gebelikte bebek cok iri gozukuyor dedi , 2.daha az kiloda dogduÇok teşekkür ederim, evet dediğin gibi doktor da 2-3 hafta geriliklerde problem var diyoruz dedi ama yine de bir gerilik söz konusu olduğundan meraklanıyor insan. Hatta şöyle bi babasına baktı, muhtemelen genetik bir etki babasının da bacak boyu kısa gibi görünüyor dedi:) inşallah genetiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?