2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Değerli yoldaşlarım memişkolarınızda yesil yesil damarlaşma mevcut mu acabaa
Ooo kırmızı bile var
Ayy olsam mı ki o zaman ya aman hiç içimden gelmiyo
Ben bebekten sonra 5 doza tamamlicam. Bir daha yaptırmak zorunda kalmıyormusuz. 2 ayda 4 asi olunca vücut alıştı sanırım
Aşıyı olduktan sonra iyice ov ama.

Ooo kırmızı bile var

Ben bebekten sonra 5 doza tamamlicam. Bir daha yaptırmak zorunda kalmıyormusuz. 2 ayda 4 asi olunca vücut alıştı sanırım
Aşıyı olduktan sonra iyice ov ama.
Ayy niye var ya kuzu catlicak mi acaba. Oyle sismediler de benimkiler çok ama ne kadar cirkinlestiler kurban oldugum ne bu ya

Kızlar ablam dedi ki doğum sonrası için ped de bulundur evde fiyatlar artmış onunda ben aldım bugün bi kaç paket en lazım şeylerden biri o oluyor dedi
Ben geçen aldım indirimli gördüm onlar bitince pede geçerim diyorum gerçi doğum şekline göre değişiyomuş sanırım gerekliliği
Ordan mikrop kapmış olabilir evet

Ben geçen aldım indirimli gördüm onlar bitince pede geçerim diyorum gerçi doğum şekline göre değişiyomuş sanırım gerekliliği

Ordan mikrop kapmış olabilir evet
Yaaa ben normal ped aldım diğerinden almıcam sanırım yazdığım mesajdan doğum sonrası ped gibi anlaşılmış da bildiğiniz normal pedden aldım bir kaç paket

Yaaa ben normal ped aldım diğerinden almıcam sanırım yazdığım mesajdan doğum sonrası ped gibi anlaşılmış da bildiğiniz normal pedden aldım bir kaç paket
Ben de normal ped aldım, ilk doğum sezeryandı ve en fazla 10 gün kanama oldu aşırı yoğun da değildi
Ondan yine pede devam

Ayy kuzu bana sağlık ocağındaki 5 doz dedi ya manyak mı ne doktor da 2 doz dedi ondan 2. olcamm genelde ilk doz ağrılı olanlar 2. dozda ağrısız geçiriyomuuş

Ayy kuzu bana sağlık ocağındaki 5 doz dedi ya manyak mı ne doktor da 2 doz dedi ondan 2. olcamm genelde ilk doz ağrılı olanlar 2. dozda ağrısız geçiriyomuuş
5 doz, ömür boyu koruması için yavru. Ondan 5 doz demiştir. Seni kaydettiler mi sonunda?
Ayy niye var ya kuzu catlicak mi acaba. Oyle sismediler de benimkiler çok ama ne kadar cirkinlestiler kurban oldugum ne bu ya
Sanmam ya. Ay geçen kendimi aynada gormemle kaçmam bir oldu

Benimde 4.hamilelik ama ilk defa boyle birsey yasiyorum. Doktorumda her sikayetimi sık dogum yapmama bagliyor gercekten her hamilelik farkli , bebeklerin farkli olmasi gibi.. cinsiyet ile de hic alakasi yok.

Ben bir taneyi nasıl doğuracağım diye kara kara düşünüyorum hatunun 4. Yolda geliyo kız helal olsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…