Ben bebekten sonra 5 doza tamamlicam. Bir daha yaptırmak zorunda kalmıyormusuz. 2 ayda 4 asi olunca vücut alıştı sanırım
Aşıyı olduktan sonra iyice ov ama.
Ben bebekten sonra 5 doza tamamlicam. Bir daha yaptırmak zorunda kalmıyormusuz. 2 ayda 4 asi olunca vücut alıştı sanırım
Aşıyı olduktan sonra iyice ov ama.
Valla ayaklarım hep sıcak. Çamaşırları 60 derecede yıkıyorum. Üstüne de bir kez daha durulama yapıyorum. Akıntım da yok. Günlük ped kullanmıyorum zaten. O yüzden günde 3 çamaşır değiştiriyorum. Ben sıcak suya oturdum hemoroid için. Arka tarafta varsa bi mikrop Herhalde öyle oldu
Yaaa ben normal ped aldım diğerinden almıcam sanırım yazdığım mesajdan doğum sonrası ped gibi anlaşılmış da bildiğiniz normal pedden aldım bir kaç paket
Yaaa ben normal ped aldım diğerinden almıcam sanırım yazdığım mesajdan doğum sonrası ped gibi anlaşılmış da bildiğiniz normal pedden aldım bir kaç paket
Zzahrada
geçmiş olsun sifa olsun insallah. Ben tetanozun ikinci dozunu olmicam ya ilkinde cok kolum ağrıdı. Doktor ol dedi, sağlık ocağında ki genelde yapmıyoruz ama doktoruna sormuştu. Ama bisey olmaz heralde
Ayy kuzu bana sağlık ocağındaki 5 doz dedi ya manyak mı ne doktor da 2 doz dedi ondan 2. olcamm genelde ilk doz ağrılı olanlar 2. dozda ağrısız geçiriyomuuş
Ayy kuzu bana sağlık ocağındaki 5 doz dedi ya manyak mı ne doktor da 2 doz dedi ondan 2. olcamm genelde ilk doz ağrılı olanlar 2. dozda ağrısız geçiriyomuuş
Benimde 4.hamilelik ama ilk defa boyle birsey yasiyorum. Doktorumda her sikayetimi sık dogum yapmama bagliyor gercekten her hamilelik farkli , bebeklerin farkli olmasi gibi.. cinsiyet ile de hic alakasi yok.