2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar ben kiyafet konusunu liste yaptım sonunda. 6- 9 ve 9-12 aylik da bazi seyler var nextten aldigim ama onlari yazmadim. Büyük çoğunluğunu yurtdisindan primarktan aldim. Kalan 3 - 4 parca hm ve e bebek. Hediye getireceklere liste yapmıştım alinacak diger seyler icin. kalanlara da ilk 6 ay icin almayin dedim.

Eklentiler

• 20211212_213834.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Kızımı uyuttum anca kendime geliyorum dersiydi kursuydu etkinliğiydi derken haftasonu pertim çıkıyo. Haftaiçi benim için daha iyi haftasonu koşuşturmaktan kendimi bile dinleyemiyorum. Minik de içerde kıpır kıpır Yalnız şunu farkettim kalabalık bi restorana falan gidersek daha az hareket ediyo bi de ben çok konuşursam laf dinliyo heralde
.

Kızlar bibs in kauçuk emziğini daha önce kullanan ya da çevresinde kullanan var mı ? Görsel olarak çok hoşuma gidiyo ama kullandıkça büyüyormuş emziği bir de çok toz topluyo yazan olmuş emin olamadım. Silikon seçeneği de var ama onun da ay aralığı 0-36 ay Bi garip geldi. Genelde 0-6 ay , 6-18 ay falan diye gitmez mi ?
İlk kızımda avent ultra air, avent soothie, nuk , chicco denemiştik sadece mam emzik tutmuştu. Bunda da 2 marka alayım diyorum başta.birini avent ultra air alırım. Diğerine karar veremedim.

Ablamlara resim atarken size de paslim dedim ahahah bugün dünyaları yedim hazmedemiyorummm şiştim
25+2 den selam olsun

Bu arada diğer resim 2 kasımmış, 1 ayda nasıl büyümüş yav bu çocuk

Eklentiler

• 3697A6A8-A306-4C88-8B55-F627BEEEBB89.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 124
  • C1D12CCF-ED9B-43E8-BA58-88D123036D5B.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 135
kızlar alanya ya kış daha gelmedi biz bugün denizdeydik suya girmedik tabi girende var biz ayaklarımızı soktuk sadece.ama ben böyle kasvetli soğuk yağmurlu yalakaları seviyorum neden bilmiyorum
Ohhhh ne güzel. İnsan oğlu işte hiç bu güzellik dururken kasvet yağmur özlenir mi
Valla bizim burda hava kasvet.yagmur kar ve karanlık ve.soguuuk.
Mantolarin önü de kapanmıyor. Çizme giymesi cok zor koca göbek lerle.

Ben kociskomun montları giyiyorum çok usursem yağmur yağarsa önü kapanıyor ahahahha

kız niye kan veriyosun nolduuu tahlilin mi geldii
Doktor istedi çok para istediler tahlil için anasağlığına gideyim dedim, orda yapmıyoruz dediler devlete randevu alam dedim orayada yok bizde laborantız kendimiz yapalım dedik 350₺ üç tane kan testine vermek istemedim zaten ilaç vericem dedi ilaç parasıda ödücez

Bibsin slikon seçeneği ile ilgili bugün almayın kopmslar yapabiliyormuş satışı durulacakmış diye öyle bişeyler okudum canım

Bugün pert oldum.Oglum henuz uyudu.Bende uzattim ayaklarımı.Dinleniyorum.Dun ebebek 'ten bez, bugün de ıslak mendili stokladim.Tamamdir ikisi de.Yahu sanki eşim evde olunca daha çok yoruluyorum.Onu bulmuşken iş çıkardım ama ayakta gezinirken ben yoruldum.

Teyzeleri bizde biranda büyüdük nasil karnım bu kadar büyüdü anlamadim.. sinir sıkışması yasayan varmi benim sol bacagım üst tarafı surekli bir uyuşuk karincalanma

Eklentiler

• 7B648AF5-92DE-442D-8CDD-8E6E599475AD.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 120
  • 65BD2564-6811-4CEB-ADB6-91D54D32809F.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 113
Teyzeleri bizde biranda büyüdük nasil karnım bu kadar büyüdü anlamadim.. sinir sıkışması yasayan varmi benim sol bacagım üst tarafı surekli bir uyuşuk karincalanma
Yaa çok güzel bu bebek böyle fotolar görünce çok duygusallanıyoruumm sağlıkla gelsiin bebiktolarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…