2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese merhabalar ne guzel paylaşımlar yapıyorsunuz takipteyim.ben hala bulantı tükürük yutamama ile devam ediyorum. Cok bunaldim elimde kapla tükürüp geziyorum. Alıcaklarım bitti cok sükür takipdeyim bizden size kocaman sevgiler

Evet araştırmıştım bu arada o instagram sayfalarını da takip ediyorum ama benim o denli sıkı bir diyet yaparak yaşam standartımı değiştirecek bir durumum yok Senin rahatsızlığın tam olarak nedir?

Gunaydin kizlar bende size birsey sormak istiyorum. Göbegimde müthis bir agri var. Dun aksam kizim ilk kucagima geldiginde bebek cok önde sandim ama gittikce agriyi hissetmeye basladim. Gece hic uyuyamadim. Gobegime dokunamiyorum . Karnim agriyor sanki , hic yasayan oldu mu ben ilk defa boyle bir agri goruyorum

Gaz sancısı olabilir mi? Bende öyle oluyor. Çok şiddetli yaygın bir sancı sonra bakıyorum gaz. Eğer geçmiyorsa, gaz sancısı değilse bence doktora gidin. İçiniz rahat eder.

Bir de benim birkaç gündür farkettiğim sabah çok iyiyim. Öğleden sonradan itibaren ayakta durunca karnım taş gibi oluyor. Braxton Hicks kasılmalarıymış anladığım kadarıyla. Korkulacak bir durum yokmuş ağrı, kanama, akıntı ve düzenli gelme yoksa. Bol bol sıvı içip yan yatmak lazımmış. Ki yapınca hemem yumuşuyor benim.

Karın ağrısı ara ara oluyor gaz sancısı gibi ama geçiyor senin durum farklıysa doktora git bence çocuk taşıma artık bide sıkıntı bunlar hep

Ben ağrı değilde acı gibi yaşıyorum ağrıyla karışık karnım çok gerildiği zaman göbek deliğimden sağ tarafıma göre oluyor

Evet araştırmıştım bu arada o instagram sayfalarını da takip ediyorum ama benim o denli sıkı bir diyet yaparak yaşam standartımı değiştirecek bir durumum yok Senin rahatsızlığın tam olarak nedir?
Evet tam onunkisi gibi yapmak kolay değil haklısın, yine de sana uyacak bir ölçüde mutfağında değişim yapmak fark ediyor gerçekten. Ben haşimatoyum öğreneli 9 ay oldu. Başta çok üzülsem de ne kadar yaygın olduğunu gördüm, çoğu kişi bilmeden yaşıyor çünkü rutin testlerde bakılmıyor antikorlara. Fonksiyonel tıpla tanıştığım bir dönemdi zaten, hemen iyi bir fonksiyonel tıp doktoruna gittim ve öğrendiklerimi uygulamaya koydum. Sebze ağırlıklı glutensiz süt ürünsüz beslenme biçimiyle hayatımda hiç olmadığım kadar iyi hissettim ve antikorlarım düştü. Hamilelik başlayınca aynı düzeni sürdüremedim tabi, canım daha kalorili şeyler yemek istedi sürekli. Gluten yememeye dikkat ediyorum yine de, o beni birçok zararlı gıdadan da koruyor. Vitamin değerlerime dikkat ediyorum, d vitamini, omega 3 vs.

Yani harfiyen yerine getiremesek de bir şeyler yapmaya çalışmak işe yarıyor.

selam kızlar, arkadan arkadan takipteyim. umarım hepiniz iyisinizdir
kafamda deli sorular bu bez fiyatları her geçen gün yükseliyor, sinirlerim bozuluyor :) hangi numaradan kaç tane stoklayacağız kafam çok karışık, deneyimli yorumu istesek bebeğe göre değişiyor galiba bu sorunun cevabı.. kaçar tane ne alıcaz bilemedim. geçen ay tanesi 1liraya gelen bez şu an 2 lira olmuş. Ben 140 adet 1 numara, 120 adet 2 numara, 144 adet 3 numara stokladım. (Prima Premium Care) adetler konusunda önerilere açığım :)

Ben de premium care aldım. Arkadaşım 2 paket 1 numara yeter sonra 2 3 kullanılıyor dedi. Ben de 140 1, 480 2, 288 3 numara aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…