2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gaz sancisi cektigim de oldu ama o sanci karnimin genelindeydi. Bu agri sadece göbek deligimde. Yinede gaz olma ihtimali var tabi , farkli sekillerde etki edebilir

Karın ağrısı ara ara oluyor gaz sancısı gibi ama geçiyor senin durum farklıysa doktora git bence çocuk taşıma artık bide sıkıntı bunlar hep
Mecbur tasiyorum canim ya , gece ortancanin tuvaleti geliyor aglama krizine giriyor. Mecbur kucagimda goturuyorum tuvalete , kucugu hep bana gelmek istiyor zatn. Biraz uzanayim diyorum ustume atliyor. Bebegin hareketleri cok iyi ama göbegim morarmis gibi agriyor , karnimin icinde de agri var sen nasilsin ? Gittin mi doktora ?

Ben ağrı değilde acı gibi yaşıyorum ağrıyla karışık karnım çok gerildiği zaman göbek deliğimden sağ tarafıma göre oluyor
Yok benimde tipki morarmis gibi , dokunamiyorum. Doktor randevumda haftaya , bugun biraz daha bekleyeyim olmazsa doktoru ararim . Cocuklarda devamli agliyor , agliyacagim simdi

Ablamlara resim atarken size de paslim dedim ahahah bugün dünyaları yedim hazmedemiyorummm şiştim
25+2 den selam olsun

Bu arada diğer resim 2 kasımmış, 1 ayda nasıl büyümüş yav bu çocuk

Eneee kız bu ne minnacık göbüş ben 9 aylık görünüyorum heralde hahah

Bebek bezi olark bende ilk heves hemen prima premium care aldim. 1 ve 2 numaradan birer paket. Sonra acayip bi zam geldi tanesi 2₺ yi gecince. 2 numara sleppy bio naturalden soledim 2 paket. Sonra baktım o da pahalaniyor gittim e bebek indirimden e bebegin kendi markasinin bezini soyledim yorumlari baya iyiydi. Ahh turkiyemmm

seninkiler hepten karışık :) ahh ahh neyse belki şu e-bebek şubat indirimlerinde biraz güldürür

Mrb. 28 haftalık hamileyim. Uzun zamandır ayakta çok az bile kalsam bayılacak gibi oluyorum. Bu yüzden de hiç yürüyemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Mrb. 28 haftalık hamileyim. Uzun zamandır ayakta çok az bile kalsam bayılacak gibi oluyorum. Bu yüzden de hiç yürüyemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Tansiyonunuza baktirdiniz mi? Ondan kaynaklı olabilir.

ahahha ölcemmmmmm şu çocuklar doğana kadar akıl sağlığımızı korusaydık bari

Biz iyice sıyırdık benim rüyamda da kızım SARI BİR KUŞ olarak doğmuştu jdjdjdj elimizde okşuyoruz seviyoruz falan sonra da akvaryuma koyuyoruz kuşu uyusun diye

Ay ben de rüyamda dişçiye mi ne gidiyordum, suyum geliyordu. Eşim de Ankara'ya gitmiş, arıyorum çabuk gel doguruyorum diye sanki adam isinlanacak sonra eve gidip eşyalarımızı alıyorum, yemek falan yiyoruz dışarda arkadaşlarla. Bir yandan da geliyor mu diye kontrol ediyorum alttan

Suyun geldikten sonra hemen dogmayabilir zaten iyi yapmissin arayip geliyor mu diye kontrol etmene bayildim dur yemegim bitsin oyle gel deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…