Gaz sancısı olabilir mi? Bende öyle oluyor. Çok şiddetli yaygın bir sancı sonra bakıyorum gaz. Eğer geçmiyorsa, gaz sancısı değilse bence doktora gidin. İçiniz rahat eder.
Bir de benim birkaç gündür farkettiğim sabah çok iyiyim. Öğleden sonradan itibaren ayakta durunca karnım taş gibi oluyor. Braxton Hicks kasılmalarıymış anladığım kadarıyla. Korkulacak bir durum yokmuş ağrı, kanama, akıntı ve düzenli gelme yoksa. Bol bol sıvı içip yan yatmak lazımmış. Ki yapınca hemem yumuşuyor benim.
Gaz sancisi cektigim de oldu ama o sanci karnimin genelindeydi. Bu agri sadece göbek deligimde. Yinede gaz olma ihtimali var tabi , farkli sekillerde etki edebilir
Mecbur tasiyorum canim ya , gece ortancanin tuvaleti geliyor aglama krizine giriyor. Mecbur kucagimda goturuyorum tuvalete , kucugu hep bana gelmek istiyor zatn. Biraz uzanayim diyorum ustume atliyor. Bebegin hareketleri cok iyi ama göbegim morarmis gibi agriyor , karnimin icinde de agri var sen nasilsin ? Gittin mi doktora ?
Yok benimde tipki morarmis gibi , dokunamiyorum. Doktor randevumda haftaya , bugun biraz daha bekleyeyim olmazsa doktoru ararim . Cocuklarda devamli agliyor , agliyacagim simdi
Bebek bezi olark bende ilk heves hemen prima premium care aldim. 1 ve 2 numaradan birer paket. Sonra acayip bi zam geldi tanesi 2₺ yi gecince. 2 numara sleppy bio naturalden soledim 2 paket. Sonra baktım o da pahalaniyor gittim e bebek indirimden e bebegin kendi markasinin bezini soyledim yorumlari baya iyiydi. Ahh turkiyemmm
Bebek bezi olark bende ilk heves hemen prima premium care aldim. 1 ve 2 numaradan birer paket. Sonra acayip bi zam geldi tanesi 2₺ yi gecince. 2 numara sleppy bio naturalden soledim 2 paket. Sonra baktım o da pahalaniyor gittim e bebek indirimden e bebegin kendi markasinin bezini soyledim yorumlari baya iyiydi. Ahh turkiyemmm
Mrb. 28 haftalık hamileyim. Uzun zamandır ayakta çok az bile kalsam bayılacak gibi oluyorum. Bu yüzden de hiç yürüyemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Mrb. 28 haftalık hamileyim. Uzun zamandır ayakta çok az bile kalsam bayılacak gibi oluyorum. Bu yüzden de hiç yürüyemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Biz iyice sıyırdık benim rüyamda da kızım SARI BİR KUŞ olarak doğmuştu jdjdjdj elimizde okşuyoruz seviyoruz falan sonra da akvaryuma koyuyoruz kuşu uyusun diye
Ay ben de rüyamda dişçiye mi ne gidiyordum, suyum geliyordu. Eşim de Ankara'ya gitmiş, arıyorum çabuk gel doguruyorum diye sanki adam isinlanacak sonra eve gidip eşyalarımızı alıyorum, yemek falan yiyoruz dışarda arkadaşlarla. Bir yandan da geliyor mu diye kontrol ediyorum alttan
Ay ben de rüyamda dişçiye mi ne gidiyordum, suyum geliyordu. Eşim de Ankara'ya gitmiş, arıyorum çabuk gel doguruyorum diye sanki adam isinlanacak sonra eve gidip eşyalarımızı alıyorum, yemek falan yiyoruz dışarda arkadaşlarla. Bir yandan da geliyor mu diye kontrol ediyorum alttan